🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 898
  • 779
  •   1
Отговори
# 285
  • Испания
Ще пробвам в моята порция,ако ми хареса,ще ръсна и на другите 😁

Пробвах,странен е вкусът 🤨 май не е подходяща 🤔
Скрит текст:

Мислех, че се шегуваш и затова нищо не отговорих. На таратора слагам само копър и то много. Абсолютно нищо друго. Една година готвачът се изцепи, че трябвало да се слага магданоз. Да си го яде той с магданоз!

# 286
  • Sofia
Не беше шега,а сериозен въпрос за безценната билка...
Не е сполучливо,не пробвайте 🤨

# 287
  • софия
Да, да, да не си само ти прецаканата Grinning
Аз ти вярвам и няма да пробвам.

# 288
  • Брюксел / София
Съвсем се бъгнахме всички с глупостите на Мунчо и обсебеността му към прясната мащерка Simple Smile Очевидно таратор с мащерка става само за снимка - мн добре изглежда, но не и за ядене Wink

# 289
  • София
И на мен мащерката ми е чаена.Опитах да сложа няколко пъти, щото я имаше в рецепта, домашните помолиха  да спра да слагам в манджи чай. И тази мащерка, дето продават, изобщо не е тази от планината.

Розмарин никога никъде не бих сложила, мирише ми ужасно. Веднъж сложих звезден анасон в тайландска супа, ми хвърлих я,  никой не яде, включително и аз.Така  гадно смърдеше на мастика.

# 290
Мащерката за готвене е различна от мащерката за чай. Аз на много неща слагам мащерка, но не мога данастигна Манджо.

# 291
  • София
Аз само дива брана от мен ползвам.

# 292
С кой започват тази вечер?

# 293
  • Испания
С кой започват тази вечер?

# 294
Аз само дива брана от мен ползвам.

Тя е точно за чай, но не и за готвене Simple Smile

# 295
  • София
У дома се ползват следните подправки:черен и червен пипер, джоджен, целина, чубрица и риган.
 Очаквам да видя аламинутите тази седмица.
Може и да науча нещо ново.

# 296
  • Испания
Тази седмица „Черешката на тортата“ започва с живата музикална легенда Камелия Тодорова, която бързо определя задачата на шеф Манчев „аламинут“ като „невъзможна“.

# 297
Тази седмица „Черешката на тортата“ започва с живата музикална легенда Камелия Тодорова, която бързо определя задачата на шеф Манчев „аламинут“ като „невъзможна“.

Тодорова си е флегматична, няма какво да се лъжем. Joy

# 298
И аз харесвам мащерка, правя риба фагри с цитруси и клонки прясна мащерка, става божествена!

Тук е преди фурната!

# 299
Мими, рецептата моля! Изглежда чудесно!

Общи условия

Активация на акаунт