🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 903
  • 779
  •   1
Отговори
# 270
Това не са Паризиен, това са Силвия еу Joy

Леле, що фира ще даде това дълбаене на картоф Hushed
Сега пък фира!? Пак лошо Simple Smile
Преди що хвърлила кокошките, сега пък - що не работи с фира! И вие не знаете какво искате Stuck Out Tongue Winking Eye
Тя затова ги наряза на половинки жената. Полупаризиенки Wink

# 271
"Какво хубаво картофено пюре ще стане с тази фира...с малко масълце, малко мляко, малко прясна мащерка"

# 272
  • Испания
"Какво хубаво картофено пюре ще стане с тази фира...с малко масълце, малко мляко, малко прясна мащерка"

Скрит текст:

"Става перфектно, но зависи кой ще го направи. Ще видите в петък".

# 273
  • София
Аз като гледам, докато се ошлайфам, ще трябва да направя после пюре за една казарма 😂 Мне, по-добре едни “надупени” картофи 🤪

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 23:38 от almadji

# 274

🤣🤣 Баш! Чух му гласа даже 😆

# 275
  • София
Менюто на Камелия Тодорова:

Нестандартното меню, което кралицата на джаза ще сервира на своите гости, включва коктейл – спайси блъди мери, зелена салата по грузински с червен боб и телешки късчета месо, ястие от арабските страни, а десертът ще бъде козуначена торта с ягоди, сметана и маскарпоне и с допълнителна тайна съставка.

Не знам кое ще бъде "аламинут".

# 276
боже, как им хрумват тези менюта. бива еклектика, ама то е манджа с грозде. грузинско, арабско, па козунак. честно казано ми харсват тематичните вечери с концепция.
тази седмица задачата аламинут ли е?

# 277
Това меню звучи като абсолютен  тюрлу гювеч. Интересни ястия, но комбинацията между тях е несъвместима.

# 278
  • София
Не познавам грузинската кухня / само виното им Joy/, но арменската и арабската са доста сходни, така че...
Не виждам нищо несъвместимо / зависи от основното/ Wink

# 279
  • Sofia
Аз да Ви питам нещо... 😁 ,че няма как на Манчо да задам питанката си 🥺
На таратор става ли да се сложи прясна мащерка ?
Нямам копър,ни пресен,ни сух 🤨

# 280
Е, как?! Десет точки от Манчев! Stuck Out Tongue
Пробвай, може пък и да е добре, щом нямаш копър.

# 281
  • Sofia
Ще пробвам в моята порция,ако ми хареса,ще ръсна и на другите 😁

Пробвах,странен е вкусът 🤨 май не е подходяща 🤔
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 13:57 от Doli

# 282
Ама пък как изглеждаааа! 🤩Манчев ще я тури на корицата на следващата си книга! 😃

# 283
Simple Smile Силна е тази мащерка, аз на нищо не я тУрям, даже и на месо, защото ми мирише (асоциирам) на сиропа за кашлица, на пастилите за смучене за болно гърло и на любимия ми чай - мащерка, мента, жълт кантарион, едно време се казваше чай "Снежанка" ,  има го понякога в Лидл и е "Планински чай"

И лавандула стръкове сложи на таратора, хептен тогава няма да става за ядене Joy и на Манчев го прати за дегустация и експертно мнение.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 14:55 от *Камея

# 284
  • София
Аз ползвам мащерка. Супер е с леща. И на чай я харесвам. С по-миризливи меса се връзва също.

Общи условия

Активация на акаунт