🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 874
  • 779
  •   1
Отговори
# 315
Камелия не готви в дома си, та съдовете със загорели дъна не са нейни.
На мен ми е симпатична, но да, много претенция има в нея.
Дааа, Буруджиева с предложението си за обръщение на "ти", увисна неудобно във въздуха! 🤭
Гостите се чувстват неловко и сервилничат с Камелия, много се напъват да й се харесат и я разпитват, все едно я интервюират. Много насилен смях от всички.

# 316
Басмати, френска кухня?! моцарела?! ..и се чудеше за куркума. Дано не сложи.

Що не?! Явно е на принципа на Мечо Пух😂😂 Колкото повече,толкова повече 😂😂😂

Защо и говорят на Вие? 🤔

# 317
Защото са много респектирани.

# 318
  • Испания
Камелия не готви в дома си, та съдовете със загорели дъна не са нейни.
Скрит текст:
На мен ми е симпатична, но да, много претенция има в нея.
Дааа, Буруджиева с предложението си за обръщение на "ти", увисна неудобно във въздуха! 🤭
Гостите се чувстват неловко и сервилничат с Камелия, много се напъват да й се харесат и я разпитват, все едно я интервюират. Много насилен смях от всички.

Знам, че не готви в дома си. Някъде да съм написала, че са нейни?
Това не променя вида им.

Напрегната, неприятна и изкуствена вечер.

# 319
Не променя вида им, но нямат никакво отношение към домакинята на вечерта. Да обсъдим със същия успех и шпакловката на стените в заведението?

# 320
Heart Всички са много респектирани от нея, ще дадат 40 точки. Пипин изглежда се радва, че е излязъл от живота с 2 деца, тъжно и е напълнял?!
Не ми харесва атмосферата и че само нейните истории слушаме, добре е всеки да участва.

# 321
  • Sofia
И в по-окаяни съдове са готвели...

# 322
Сигурно е трудно да говориш на Камелия Тодорова на ти. Аз не бих могла. Голяма звезда е тя и голям талант. Беше и изключителна красавица, сега е много остаряла, но пак е красива.
   Ястията й не ми харесаха особено - малко манджа с грозде ми се видя основното. Но гостите си ядат - може и да е вкусно.
   Стана ми интересно, откъде е информацията за злоупотреба с алкохол и наркотици? Не твърдя, че не е вярно, не я познавам жената, просто не съм чувала.

А песента, която изпълнява в момента, ми е любимата нейна и често си я слушам.

# 323
  • ENGLAND
Тъжно е да гледаш в какво се е превърнала една красива жена, прегърбена, а по лицето какво си е правила е ужас. Че и забравя. А е само на 67 години.
Тоя буламач дето го забърка като аламинут не мога да си предтавя вкуса му.
А Пелев като го споменахте миналата седмица го търсих като млад да видя кой беше. Макар и без коса все още е ОК.
Другите не ги познавам.

# 324
Хах, "кой ще се престраши" беше истината за тази вечеря Wink Илиан много се превъзнася, повече от необходимото и учтивото, и някак по женски, и твърде раболепно. 

# 325
За картофите+ориз, че не ставало, Манчев да си гледа работата 😃 Тук във форума я научих тази комбинация и се оказа страшно вкусна.
За Камелия знам, че наистина готви, много готви и много вкусно готви! Така че вярвам и тази странна и смела манджа с всичко е добра и не й правят празни комплименти хората. То за какво ли и има да й сервилничат! Възрастна жена, отдавна не е фактор никъде. Симпатична им е просто и я уважават за професионалните й успехи.
На мен ми е интересна. Разказва интересно и има какво да разкаже.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 20:56 от птица

# 326
Бреййй - Манджев да е честен в оценката си! Немой да бъде!

# 327
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Това ми е любима манджа- картофи с ориз, с лук и домат...мммм

# 328
Камелия Тодорова определено има какво да разкаже за себе си - от семейството си, през кариерата, турнетата и звездните си запознанства. Водила е повече от интересен живот.
Можеше, лично според мен да е маалко по- непосредствена и да пита и тя по нещичко гостите си, за да се получи взаимно общуване, а не да се държи, като музеен експонат, на който се възхищават отстрани.

# 329
  • Испания
Изгубено време. Камелия Тодорова не трябваше да участва в ББ, не трябваше да участва и тук.

Утре вечер, предполагам, също. Буруджиева е адски антипатична.

Общи условия

Активация на акаунт