🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 873
  • 779
  •   1
Отговори
# 330
Много сервилнечене много превъзнасяне, особено Илиян. Ако можеше би дал 20 точки. Simple Smile
Моите уважения за успехите на Камелия, но винаги ми е била доста лигава. И като певица и като поведение. Завиждам ѝ само за познанството с Куин.
Пелев си е съвсем обикновен мъж и като млад и сега. Според мен, де.
Храната какво да я коментирам, нищо не ми хареса.

# 331
Сигурно е трудно да говориш на Камелия Тодорова на ти. Аз не бих могла. Голяма звезда е тя и голям талант. Беше и изключителна красавица, сега е много остаряла, но пак е красива.

Скрит текст:
  Ястията й не ми харесаха особено - малко манджа с грозде ми се видя основното. Но гостите си ядат - може и да е вкусно.
   Стана ми интересно, откъде е информацията за злоупотреба с алкохол и наркотици? Не твърдя, че не е вярно, не я познавам жената, просто не съм чувала.

А песента, която изпълнява в момента, ми е любимата нейна и често си я слушам.

И аз така мисля, трудно е на ти да ѝ се говори. Тя твърди, че слуховете за пиенето и наркотиците са от Майкъл Кунстман. Както и да е, може да е така, може и не, но и доста горчилка е имала в живота си. Не ми изглежда толкова зле на мен, 67 все пак не са 50, пък и не всеки старее добре. Изглежда ми изморена някак, а наистина беше красавица, една такава сияеща. И прекрасна певица, разбира се.

# 332
Картофи с ориз (на гъсто както си му казваме у нас) е любимата ми манджа от детството.
У нас слагаме и магданоз и копър в таратора и то по много. На мен ми харесва.
Обичам да опитвам нови аромати и вкусове, но с пресния кориандър все още сме на Вие. Аромата му ми е като този на миризливките.
Вечерята тази вечер ми се видя ок. Не следих много готвенето, защото си приготвях моята вечеря докато тя готвеше, но аз често почвам да приготвям нещо и да го доизмислям на момента. Обикновено се получава вкусно. Вечерта ми се видя приятна. Камелия Тодорова винаги ми била малко особена, но това не ме дразни, а песните и ми харесват.

# 333
На Татяна Буруджиева не можаха ли да ѝ изберат за застава друг кадър?
Устата на Тодороф ме плаши...

# 334
Да, и аз помна, че Саня Армунтлиева (шефката на Вирджиния рекърдс) още през 90-те години беше ѝ откраднала Майкъл ... на Камелия. Ама не знам дали са имали брак.

Безлично участие в Черешката, не се държи разчупено, може би по понеделнишки са по-стегнати всички, защото още не се познават. Не знам.

# 335
Едната дъщеря нещо не я споменава, май и отношения не поддържа с нея. Дано поне двете сестри не са се разделили окончателно, близначки са все пак.
Армутлиева се оказва харпия във всяко отношение...

# 336
  • Испания
Майкъл Кунстман основава българския клон на "Виржиния рекърдс", Саня Армутлиева му става асистентка, защото е предложена от Камелия.
Саня става любовница на Майкъл и след смъртта му остава с "Вирджиния рекърдс".

# 337
А този Илиян защо не го харесваме? Защото е мъж на Диковата Петя или друго?
На мен ми се видя симпатично момче. И това, че заговори за децата си не ме издразни. В крайна сметка защо да не споменава и се хвали с децата си един млад и ангажиран в отглеждането им баща!

# 338
Защо ѝ е тая маска , за да види само над яденето?

# 339
Ох, много изтормозена вечер за гледане. Менюто няма да го коментирам, то слага, бърка, аламинут та дрънка. Искала майка да я наричат внуците й, но дъщерите й не позволили. Добре, че няма синове и да е свекърва, която обяснява на снахата, че не иска да я бабосват.
Мнооого интересен живот е имала. Срещала е хора-легенди. Израснала е в интелигентно семейство, което й е дало буквално летящ старт в живота към онзи момент. Безкрайно красива и талантлива е била.
Сега ми е просто неприятна за гледане и не, защото се обезобрази още преди години, а от момента, в който рязко забрави българския за  има-няма 3 години. Натрупала е много огорчение и й личи.
Не ми хареса като атмосфера, държа се надменно, някак в страни от всички, очакваше всички да ахкат и да охкат, че са седнали с нея на една маса. Флегматична и превзета.
Другите гости се раздадоха на макс да сервилничат и да се превъзнасят. Това е един от малкото пъти, в който оценката на Манчев ми хареса.
Доста неприятен коментар написах, но и такова впечатление ми остави.
Интересно ми е дали като гостенка ще се държи по различен начин.

# 340
Майкъл Кунстман основава българския клон на "Виржиния рекърдс", Саня Армутлиева му става асистентка, защото е предложена от Камелия.

Да, всъщност "Вирджиния рекърдс" е българска фирма.
Скрит текст:
Тоест българският клон на "Polygram" и през 90-те години им помня магазинчето на ул. Хан Аспарух, супер скъпи дискове, но оригинални... (в този пиратски свят, хаха... особено тогава, навсякъде се продаваха пиратски CD-та, на пазарите, на Славейков... за битака да не говорим), в пъти бяха по-скъпи дисковете и касетите в магазина на Вирджиния рекърдс, помня, че Саня гостуваше всеки четвъртък вечер при Ники Кънчев по Дарик радио да представя нова музика от каталога на Polygram, Polydor и дъщерните компании. Сега вече са представители на Сони и най-големите муз.гиганти.  
А дъщерята на Саня - ALMA, всъщност дъщеря на Майкъл Кунстман ли е?

Иначе Илиан ми е мега дразнещ, не знам колко е интелигентен (хвалят го там, че написал книга), ама в "На кафе" ми беше дървен философ отвсякъде. Пълен отвратняк.
Пелев и Буруджиева са съвсем друга бира.

# 341
За съжаление съм съгласна с много от написаното от Хоп - Троп. Интелигентна и фина жена е, има какво да се види и научи от нея, но се държа наистина надменно с гостите си - още от момента, в който не отговори на въпроса - може ли на "ти"?
Това, че не иска да й казват "бабо", натъртването, че в семейството й се е говорело основно на френски и пр. и пр., за мен лично информация, която можеше да спести и да не се презентира толкова тежко на гостите си, а да се опита да е по- топла и забавна, да им обърне внимание и на тях, а да не говори само за себе си. За да й се получи по- приятна нейната лична вечер, като домакиня в това шоу.

# 342
  • Испания
Скрит текст:

Да, всъщност "Вирджиния рекърдс" е българска фирма.
Скрит текст:
Тоест българският клон на "Polygram" и през 90-те години им помня магазинчето на ул. Хан Аспарух, супер скъпи дискове, но оригинални... (в този пиратски свят, хаха... особено тогава, навсякъде се продаваха пиратски CD-та, на пазарите, на Славейков... за битака да не говорим), в пъти бяха по-скъпи дисковете и касетите в магазина на Вирджиния рекърдс, помня, че Саня гостуваше всеки четвъртък вечер при Ники Кънчев по Дарик радио да представя нова музика от каталога на Polygram, Polydor и дъщерните компании. Сега вече са представители на Сони и най-големите муз.гиганти.  
А дъщерята на Саня - ALMA, всъщност дъщеря на Майкъл Кунстман ли е?

Скрит текст:
Иначе Илиан ми е мега дразнещ, не знам колко е интелигентен (хвалят го там, че написал книга), ама в "На кафе" ми беше дървен философ отвсякъде. Пълен отвратняк.
Пелев и Буруджиева са съвсем друга бира.

Не. Баща ѝ е Тим Доудъл.

# 343
А този Илиян защо не го харесваме? Защото е мъж на Диковата Петя или друго?
На мен ми се видя симпатично момче. И това, че заговори за децата си не ме издразни. В крайна сметка защо да не споменава и се хвали с децата си един млад и ангажиран в отглеждането им баща!

Ами не знам защо... Аз по-скоро го харесвам. Признавам, че не съм чела нищо от него, но от беглите ми впечатления от телевизионния екран, ми изглежда интелигентен, добре образован и възпитан човек. Ще видим...А разговорите за децата често са досадни, но когато хората не се познават, помагат за разчупване на обстановката. Като стартова тема, един вид. Да почне отнякъде разговорът, а после вече накъдето завие.

# 344
  • Sofia
Преди години двете ѝ дъщери бяха нейни беквокали.Сега май само едната се занимава с музика.
Доста пъти съм я срещала в квартала,не знам тя ли живее тук или една от дъщерите.

От менюто само салатата и тортата бих яла.

Общи условия

Активация на акаунт