🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 871
  • 779
  •   1
Отговори
# 345
Аз пък си мисля, че Камелия не е превзета, а отвята. Винаги е била една занесена отвсякъде... Не знам защо, но тя още от преди години се сътари, козметични процедури ли е правила.... но кожата покрай устата й от доста млада е грозно увиснала. Че е интелигентна спор няма, семейството и е такова, получила е такова възпитание.  Напоследък освен отвятост и старческо изветряване усещам.
Вечерята беше изключително скучна и дървена.

# 346
  • София

Камелия Тодорова
Черешката на тортата (28.06.2021)
Сезон 16 Епизод 27

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player

или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във  VLC player
или в   321 Media player classic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
 ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 23:16 от Mari_Mar

# 347
ТодорОФФФ адски ми падна в очите, след едно от връщанията си от щатите (ама нещо от сорта 4-5г да е била там, по спомени) и се правеше на много интересна в интервю как е забравила българския - постоянно :"ох как беше на български, че забравих" Rage

И аз имам такива периоди, в които забравям българските думи (да се разбира често) - дори и редовно да пиша във форума и да общувам със семейство и приятели българи по телефона. Губят ми се просто - намирам ги, но след 2-3-4-5 секунди, обаче имам свободата да се замисля, да се сетя. Като даваш интервю, според мен е друго. Няма кой да те чака през 2 минути, 10 секунди да мълчиш.

Благодаря за линка, Мари Мар. Hug

# 348
Не ми хареса вечерята на Камелия- пълна манджа с грозде.
И компанията тази седмица не ми допада.
Седя и си въздишам по близнаците Иванови и въобще седмицата на близнаците.

# 349
Седя и си въздишам по близнаците Иванови и въобще седмицата на близнаците.

Докато хапваш Ескарго и фЛенски петленца, нали, нали, нали? Simple Smile

# 350
Да, точно ей ся едно блюдо ЕсКарГо похапнах, за утре мисля едни петлета да врътна, то нищо работа, важното е да се яде качествена храна 😀

Тази Гера я бях забравила даже, как да кажа по-деликатно … леко неприятна ми е 😀

# 351
  • София
Много ми е приятно в темата, но понякога се чудя едно предаване ли гледаме. Камелия надскочи очакванията ми. Беше съвсем естествена. Жената е на 67 и за годините си изглежда добре. Тя от млада има лек проблем със завалване на говора и забравяне.
Останалите също бяха приятни, леко сковани, като за първа вечер. Храната беше ок, без уау ефект. Мъжът на Пипи е симпатичен и не беше дразнещ с 30 секундното споменаване на децата.
Камелия отговори на Таня и каза да, на въпроса "може ли на ти".
Освен това спомена и двете си дъщери, както и двете внучки.

# 352
Eдно гледаме, ама различно възприемаме. Винаги е така. Иначе, аз, явно съм гледала същото, като теб, предаване. Simple Smile А можеше и Камелия с нейния френски да спретне едни френски петлета с картофки паризиен и охлюви ескаргоТ, и някой френЦки мак(а)рон, ама, тя пък друго реши.

# 353
  • София
Честно, мислих, че ще е по-префарцунена, особено след коментарите. Прегърбена била, еми тя е доста висока жена и с очевидни ставни проблеми.
И цялата вечер не ми се стори зле. Смяха се, говориха си. Таня е също 60+ годишна и изглежда добре. Ще я гледам днес.

# 354
Камелия Тодорова си е такава, каквато е, можеше просто да обърне повече внимание на събеседниците си, а не да говори само за себе си. Факт е, че и те се държаха, като журналисти на "звездно интервю", та някак взаимно се получи и според мен вечерята беше дървена.
Камелия не е висока жена, засичала съм я по заведения преди години.

# 355
  • София
Тесс, 1.79 е.

# 356
Имам позната на 58 г., точно така се прегърби, като баба, но си има разни здравословни проблеми. Възможно е и при Камелия да е така, едва ли и на нея и харесва, особено след това, което е била като по-млада, имам предвид външността, но какво да направи жената. Тя и възрастта не прощава, никой не се разхубавява с годините. Не ми се стори лоша вечерта, може би леко скучновата, сравнена с предишните, по-обрана, спокойна, мен лично повече ме дразнят шумните вечери, отколкто такива по-тихи и кротки. Хората се изслушваха, не се надвикваха и прекъсваха. Никой не ме подразни. Да, не е атрактивно за гледане, но аз и в живота такива вЕчери и вечЕри с приятели и гости предпочитам. Другите с "ах и ох", претенции, показии ме изморяват. Та хубаво е, че за всеки има по нещо в предаването.

# 357
Ти ме уби! Няма да споря, не й знам ръста, но аз съм 1.69 и не се е извисявала над мен. Освен да е била седнала? Както и да e, жива и здрава да е.

# 358
  • София
Просто се смаляваме с годините, при високите хора е по-видимо.

# 359
  • София
Аз нищо не разбрах какво сготви Камелия. Имам чувството, че всичко което ѝ беше под ръка го забърка някъде.
Днешното меню на Буруджиева не ми харесва.

Менюто на политолога и преподавател ще бъде мултифункционално, така че да има нещо за всеки вкус. Разядките ще включват италианска капоната и смилянски боб, a аламинутът ще бъде чушки бюрек. Основното - подобно на турски кебап с телешка кайма и зеленчуци, а десертът – гръцка млечна баница. Всичко това в компанията на ръчно направена вишновка, по рецепта на майката на домакинята.

Общи условия

Активация на акаунт