🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 856
  • 779
  •   1
Отговори
# 375
Да точно маклюбе беше, и то се прави с ориз и картофи, като картофите с на дъното на тавичката, за да се запекат. После всичко се обръща, за това се казва "маклюбе" или "обърнато". Няма да е лоша комбинация... жената е интелигентна, но никога не ми е била симпатична като поведение и външен вид, особено когато беше Кеми Тодоров, гледах я с една дълга рокля в разни пози в легнало положение. Нищо интересно като клип и музика.

# 376
То и Буруджиева не е с нищо интересна,ама ще видим какво ще сготви

# 377
Яла, пила и със субстанции живяла.

Всеки живее със субстанции - без значение под каква форма. Всички имаме своите зависимости.

# 378
Няма да ги гледам повече, удариха дъното!🙄😥

# 379
Няма да ги гледам повече, удариха дъното!🙄😥

Пусни си Нора Недкова feat. Кулагин да видиш чудо, хората тази седмица са интелигентни, факт.

Менюто на дамата ми изглежда любопитно, дано разчупят лафовете.

# 380
  • Испания
Домът на Буруджиева е ужасяващ. Претрупано, тъмно и нещата не се връзват едно с едно.

Кухнята също е ужасна.

Приятно гледане! Няма да си губя времето.

# 381
И аз се метнах по никое време гювечета да направя, та изпуснах началото. Илиан ми харесва така с по-дълга коса, отива му. На италианец прилича! 😁 Сега ще видим Татяна какво ще приготви, заредих се да зяпам, манджата се пече, тъкмо с тях ще съм готова и аз.

# 382
  • София
Доста спокойно и уверено готви, ще им хареса.

# 383
Е, кво беше това кълване на вратата за старинните мебели? Та те вчера не бяха в Камелия. Може да им каже, че мебелите са и от двореца на Луи XIV, дали са...

# 384
Всичко изглежда много вкусно, но твърде неглиже. За вечеря с близки приятели е супер. Нещо се захапаха с Кемито, явно има причина и нещо се е лепнало зад камера. По-скоро ми хареса тази жена, не я знам каква е.

# 385
Нещо скучна компания. Или не си пасват, но лафът хич не им върви. Много тегава седмица ще е.

# 386
Боже, какви клишета....
На Кемито хич не й се говори, но пък каза две думи на място.

# 387
Вечерята ми харесва, жената готви добре, спокойно и ми е симпатична!

# 388
  • София
Стига бе, Камелия даде 8, и то след нейните буламачи.Аз бих хапнала от всичко.

# 389
Аз пак харесах кристалните чашки, обичам да пия питиета в красиви такива. Wink

Общи условия

Активация на акаунт