🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 860
  • 779
  •   1
Отговори
# 360
Аз нищо не разбрах какво сготви Камелия. Имам чувството, че всичко което ѝ беше под ръка го забърка някъде.
И аз останах със същото впечатление. Може да е било много вкусно, но не разбрах нито какво е, нито какво къде сложи.
Иначе ми харесват участниците. Възпитани, добронамерени.

# 361
Не съм я мерила Камелия, но е абсурд да е 1,79! Колко да се е смалила - 10-15 см? Няма начин.

Васил Петров е нисък
Скрит текст:
Иначе не са тайна отношенията с едната и дъщеря.

# 362
  • София
Аз не разбрах какво набута в тавата, та толкова се възхищаваха. И тоя козунак... веднъж опитах и не ми хареса. Очаквах повече от нея. Салатата ли беше аламинута?Питам, щото гледам почти без звук.

# 363
  • София
Не, грузинският ориз с картофи.

# 364
Яла съм картофи с ориз и ми е харесвало, но си мисля, че басмати не е най-добрият избор в случая..(може и въпрос на вкус да е, разбира се).

# 365
Картофи с ориз е много хубава постна манджичка. Баба ми го правеше - картофена яхния, към която добавяше ориз, който сгъстяваше.
К. Тодорова, къде сложи синьото сирене и моцарелата? И кайма имаше /или греша/?
Ако някой знае какво точно е сготвено може да го обясни. Blush

# 366
Камелия сложи пласт ориз, пласт картофи, кайма, после моцарела (синьото сирене съм го пропуснала). Абе с две думи, нещо като по- ексцентрична мусака. Сбирщайн от много продукти, но е напълно възможно да е било вкусно. Лично аз, подобен тип ястие не бих предложила на гости. Малко ми е в стил "ергенски експеримент".

# 367
Лично аз, подобен тип ястие не бих предложила на гости.

особено, ако си в черешката Joy

# 368
  • Испания
Ако друг беше направил тези бъркочи, нямаше да получи максималния брой точки.

# 369
Не беше експеримент. Доколкото слушах с едно ухо, мисля, че каза, че го е приготвяла друг път е се харесало.
Аз съм яла такова без сирената. Въпрос на вкус.
След Герито жената заложи на сигурното. И без превземки и разни измишльотини направи съвсем обикновена вечеря.
Даже заяви, че аламинут няма да прави.
Явно е било вкусно защото по  - ниска оценка даде само адвоката и то защото го забравила. Да  му сервира. Или бъркам.
Показа се Кеми Тодорофф да я видим и какво повече да искаме от нея.
Нека всички след бурен живот да доживеем годините ѝ, и дай боже и внуци да гледаме.

# 370
Е, хайде сега, да не е на 120?! Яла, пила, пила и се веселила - масово народа живее така. Вечерята си беше манджурляк за при баба на село, охканията и ахканията бяха в повече. Това па ако Лили Иванова им свари яйца, ще литнат.

# 371
  • Пловдив
Е, хайде сега, да не е на 120?! Яла, пила, пила и се веселила - масово народа живее така. Вечерята си беше манджурляк за при баба на село, охканията и ахканията бяха в повече. Това па ако Лили Иванова им свари яйца, ще литнат.
О, преди 100 години имаше едно предаване сутринта, където Лили Иванова "готви". Какво? Яйца, само че в яйцеварка, 20 минути обясняваше как си ги вари в този съд. И, да, много бяха доволни водещите на предаването от пусната рецепта. Благодаря, че ми припомни случая 🤣🤣🤣🤣

# 372
Яла, пила и със субстанции живяла.
Ами пак е ок. Понеже аз съм на 100 не го казах с упрек.
Пеех ѝ песните едно време и сега ги пея, де.
И ми е любима певица. Една от любимите.
М... да не остаряваме е еднакво хората.
А бе не напразно казват старост-нерадост.
Понеже я разкостихте, реших и аз да се произнеса.
Манджата била такава и онакава. Манджа, к'вот тако' а.
Не си тръгнаха гладни. Се пак.

Люба Ризова, да, свари яйца примата в яйцеварка в предаването на Драго чая.
После ни показа спартанския си режим . И пи кафе с лъжичка мед. Беше с розов екип и вдигаше гирички.
Господи, к'ви неща помня.
После Драго написа книга за нея, изпяха няколко песни и се... скараха. 🤣

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 16:13 от *Биле омайно

# 373
Била е съученичка на преподавателката ми по история в гимназията и само хубави неща ни е разказвала за нея. Харесвам я много на младини и като певица, но което си е, си е - ястието беше странно решение и за мен, можеше да е по- различна, като поведение. Но явно си е такава, така се държи и така готви. Не съм й накривила шапката с мнението си, със сигурност.
Чакаме серията довечера 😜

# 374
Камелия сложи пласт ориз, пласт картофи, кайма, после моцарела (синьото сирене съм го пропуснала). Абе с две думи, нещо като по- ексцентрична мусака. Сбирщайн от много продукти, но е напълно възможно да е било вкусно. Лично аз, подобен тип ястие не бих предложила на гости. Малко ми е в стил "ергенски експеримент".
Нещо подобно беше направила певицата Джина Стоева в ''Черешката на тортата'',преди 2-3 години .Основното и ястие беше от арабската кухня-''Маклюбе''доколкото си спомням.при нея имаше и патладжан.

Общи условия

Активация на акаунт