🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 35 515
  • 779
  •   1
Отговори
# 555
Той е на 35 или 36, нали? Мъже на тая възраст приемат бащинството (когато е желано и от тях) като някакъв специален героизъм. Имам колега на 47, там пък да видите какво е... най-най-обикновени способности на лапето се смятат за свръх естествени, а то, горкото, на година и три месеца се задавяше от храна с парченца, по-големи от леща и всичко му се пасираше още.
Та, нищо ненормално не виждам в говоренето на Илиян, но тук, както обикновено, всичко се хиперболизира до пръсване.
Илиян е на 31, Пипи - на 36, почти 37... Толкоз за "смелостта" и "куража" й да е майка на породени деца...

# 556
Ми смелост е! Аз не бих родила на 36 две деца, кàмо ли пък породени.

# 557
ДЗАК!
Скрит текст:
Aaaa, не! Този си е нормален мъж, Папи е недоразумение ☺

Не разбирам какъв е проблемът с Пипи!

# 558
  • Испания
Само спомена Василена шопската салата и готвачът вече имал нещо против.

# 559
  • софия
Харесва ми идеята на Василена да покаже и включи децата.

# 560
Василена май само ще имитира дейност.

# 561
Днешната домакиня не ви ли прилича по говорене на тазгодишната победителка на Мастършеф? На мен много 🤔

И кво сега! Децата ли ще й готвят?

# 562
  • Испания
Има мисъл в това да направи вечерята си там.

Не като някои, които посрещат в ресторант и уж готвят сами. Или да им готви всичко житейският.

Василена поне показва кой ѝ помага и то с полза за помагащите.

# 563
Нека готвят децата, и на мен ми хареса, че ще ги покаже по тв. Аз, понеже не гледам тв, съвсем нарочно, че ми писна от .....много работи, да не сменям темата, та тази Василена ми е много приятна изненада. Надявам се и като журналист е добра, специално ще потърся да я видя в това ѝ амплоа. Минала е и на Милен Цветков през школата, със сигурност ще я бива.

# 564
  • Испания
Нека готвят децата, и на мен ми хареса, че ще ги покаже по тв. Аз, понеже не гледам тв, съвсем нарочно, че ми писна от .....много работи, да не сменям темата, та тази Василена ми е много приятна изненада. Надявам се и като журналист е добра, специално ще потърся да я видя в това ѝ амплоа. Минала е и на Милен Цветков през школата, със сигурност ще я бива.

Много я бива. Ако не я биваше, нямаше да се задържи при Милен /светла му памет! /.

Ииииииииих, как плейтват!

# 565
И какво сега, в Черешката участва Василена или учениците от ТОХ-а заедно с учителката? Кого ще оценяват участниците и Манчев?

# 566
Манчев сигурно ще ѝ намали оценката, възможно е и другите така да реагират, въпреки че ако бях аз, не бих го направила. Много важно, тая "черешка" пък да не ѝ е целта в живота? Хубаво включи и показа децата, това ми се струва по-важно. И е толкова непосредствена, хубаво общува с всички. Харесва ми. Simple Smile Тая вечер ми е най-свежата!

# 567
Нямах ток и изтървах началото.
Защо друг е готвил предястието?
Нещо казаха ли...не е ли против идеяна на предаването? Чудно ми е...

# 568
Много добро решение на Василена нищо, че бяга от идеята на предаването. Подобно нещо прави Шишков в предходен сезон, където шеф Борис Петров не пропусна, да се прояви. Аз същ не бих намалила оценката. Напротив.

# 569
  • Пловдив
Не знам за оценки, ама аз бих хапнала всичко от менюто. Браво на децата, прекрасни са!

Общи условия

Активация на акаунт