🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 35 505
  • 779
  •   1
Отговори
# 540
Освен благороден, човек трябва и да е тактичен. Тактичен означава - да преценя дали това което казва/прави, е приятно за отсрещния, тоест да помисли за другия.
Та тук коментираме звездата Илиян, не неговите зрители дали са благородни или не толкова.
А дали Илиян е тактичен или не толкоз.

# 541
Освен благороден, човек трябва и да е тактичен. Тактичен означава - да преценя дали това което казва/прави, е приятно за отсрещния, тоест да помисли за другия.
Та тук коментираме звездата Илиян, не неговите зрители дали са благородни или не толкова.
А дали Илиян е тактичен или не толкоз.

С това, разбира се, съм съгласна. Примерът ми не беше много удачен. Очевидно на повечето хора е досадил.
(Както вече беше споменато в темата, всички гледаме едно, а го виждаме различно.)

# 542
  • София
Децата ми и сега са моите център и вселена, но никога не забравям, че за останалите са просто чужди деца и не им се умиляват, както ние с баща им. И никой не иска да ляга и става с информация за моите отрочета. Сори, ама е досадно и то мъж да обяснява пет вечери за децата си и това да му е основна тема на разговор. Винаги е имало хора с деца в Черешката, нормално е да споменеш нещо за децата, половинката, но не е нужно да натоварваш останалите с излишна информация. За да му се "подиграват" на Илианчо, сигурно има защо.
И понеже не съм споменала досега, моите са момчета и са породени. Stuck Out Tongue Winking Eye
Камелия и аз не я харесвам. И то от години. Има нещо в тази жена, което ми е неприятно.
А колко по-нормално и приемливо е баща, напълно незаинтересован и неучастващ в отглеждането на децата.
Прекалявате.  Нито толкова често ги споменава, нито се прави на мъченик. Темите за семейство, работа, интереси са напълно приемливи за непознати, които трябва да запълнят един час заедно. Да не споменаваме, че от 4-8 часа снимки са извлекли 10-15 минути.

# 543
  • София
И аз не виждам мрънкане, дори напротив, той е искрено щастлив. Може би се дължи и на факта, че все пак бившата му приятелка беше над или около 50-годишна и евентуално да се е примирявал с факта, че няма да има родни деца, ако остане с нея. С Петя животът му се преобръща.

# 544
Глупости, той сам каза, че е обсебен от мечтата да има много деца и Пипи я сбъднала като му родила породени. И не спираше да дудне колко е щастлив, сякаш е Исус Христос с двете риби дет нахранил света, само дето неговото е с две деца напълнил света. Чудо голямо, бил се възпроизвел. Ми те тогава циганята на пиедестал требе ги сложим. Хубаво, радва се, ама всяка втора дума да е деца, айде молим. Тоя въздигна естествената биологична функция в чудо на чудесата. И в света в който живеем, сигурно е, предвид ширещата се стерилност, но пък за китайци и индийци две деца са като предподготовка. Joy

# 545
  • София
Това си е някаква твоя интерпретация. Човекът каза, че е израстнал като само дете, защото има голяма разлика със сестра си и, за това си е мечтал за голямо семейство, което ми се струва съвсем нормално.

# 546
Той е на 35 или 36, нали? Мъже на тая възраст приемат бащинството (когато е желано и от тях) като някакъв специален героизъм. Имам колега на 47, там пък да видите какво е... най-най-обикновени способности на лапето се смятат за свръх естествени, а то, горкото, на година и три месеца се задавяше от храна с парченца, по-големи от леща и всичко му се пасираше още.
Та, нищо ненормално не виждам в говоренето на Илиян, но тук, както обикновено, всичко се хиперболизира до пръсване.

# 547
Неговото е като на Петканови. Как да му обясни човек, че и след него светът ще продължи да се възпроизвежда.
Само не ми стана ясно, откога това да не говориш непрекъснато за децата си те прави безотговорен баща? Защото това "А колко по-нормално и приемливо е баща, напълно незаинтересован и неучастващ в отглеждането на децата", не разбрах каква връзка има с обсъжданото.

# 548
  • На морето!
На 30г трябва да е Илиан. Сестра му е на 15, каза че имат 15г разлика.

# 549
Най-накрая гледам епизода. Да видя ся татко ли е станал или панелист, или инфлуенсър. Grinning

Благодаря за линковете, Мари Мар. Hug

# 550
Илиян според гугъл е на 31. Петя е по-големичка. Човекът явно си пада по каките Simple Smile.
Като гледате всякакви клипчета, филмчета и пр. дивотии по соц.мрежи, ще ви омръзне, естествено. Аз като разчитам на Черешката за запознаване с родните звезди Wink хич не ми е в повече говоренето за деца, маси, бюфети и алкохолици руснаци и американци. Все ми е забавно.

# 551
Глупости, той сам каза, че е обсебен от мечтата да има много деца и Пипи я сбъднала като му родила породени. И не спираше да дудне колко е щастлив, сякаш е Исус Христос с двете риби дет нахранил света, само дето неговото е с две деца напълнил света. Чудо голямо, бил се възпроизвел. Ми те тогава циганята на пиедестал требе ги сложим. Хубаво, радва се, ама всяка втора дума да е деца, айде молим. Тоя въздигна естествената биологична функция в чудо на чудесата. И в света в който живеем, сигурно е, предвид ширещата се стерилност, но пък за китайци и индийци две деца са като предподготовка. Joy
Точно това е дразнещо - искал много деца и е много щастлив, че Пипи е сбъднала мечтата му.
Колко деца има - 2.  Каква мечта, каква реализация, какви 5 лева!
Всяко негово "постижение", което болшинството от хората го приемат за нещо нормално, е Голямата работа. И Илиян не е единствен с такава демонстрация. Голяма част от "успелите" млади, сбъднали мечтите си, които се показват в публичното пространство са такива.
Нямам против, че говори за децата си и за книгите си, и за акциите, които е направил, но превъзнасянето, на всичко , като нещо изключително, велико, сякаш други не го правят, идва в повече.

# 552
  • На морето!
На мен ми е готино как разказва за образованието си и професионалните успехи, обещаващата кариера и изведнъж как решил да си дойде в България и да стане поет и мъж на жена си, но родителите му били доволно.

# 553
Поет ще дойде и той кат Папито ХанЦа...тъй ли?

Всъщност...описа се като много работи наведнъж. Пък всъщност ако ме попитат кой е той..ми не знам какво да кажа. А, да, мъжът на Пипи. Тъй пО ще се сетят хората за кого им говоря. Евентуално.

# 554
Поет ще дойде и той кат Папито ХанЦа...тъй ли?

ДЗАК!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт