🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 35 522
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Предполагам, че е искал да зарадва сестра си, като я покажат по телевизията.

# 526
Ама защо Петя Дикова непрекъснато я наричате Диковица и Диковата булка Joy
Тя е Илияница и Илияновата булка. Диковица е/беше Аня Пенчева Simple Smile

# 527
А за тортата що не помогна Диковата булка, ами сестра му?

Пипи, демек? Щото Пипи гледа 2 деца, писала книга, филм за репродуктивното здраве прави, от гайдата на иван и андрей, направи го за България. Не може да се занимава с манджи.

# 528
Хм, ако Пипи се беше показала в Черешката, представям си какво щеше да настъпи тук Wink Апокалипсис Joy
Мъжът й и сега обира негативи заради това, че й е мъж, пък ако се беше включила и тя...

# 529
  • София
Не мисля,че изглежда така от интервенции,просто с годините костите се стопяват и кожата на лицето се смъква.
Преди години в някакво предаване си прави кръгово изпъване на лицето,но май нямаше особен ефект.

# 530
В жълтите клюки точно това пишат. Че от много интервенции, кожата й се е смъкнала. Неприятна гледка е и това, че всички остаряваме различно, не ми помага да я гледам без погледът ми да се извръща настрани. Трудна е за гледане.

# 531
  • Sofia
Правят с Пипи видеа за отглеждането на децата,той повече говори от нея и е вещ по всичко.
Попаднах днес на един за захранването,но не мога да го кача тук...Пикник в гората с децата,идилия 🤪

# 532
Нищо против фамилията Кадиеви нямам, ама толкова ми се е втръснала вече, преекспонирана е....

Това като Иван и Андрей дето изскачаха отвсякъде, после Зуека и Рачков..ся те;

Правят с Пипи видеа за отглеждането на децата,той повече говори от нея и е вещ по всичко.
Попаднах днес на един за захранването,но не мога да го кача тук...Пикник в гората с децата,идилия 🤪

Лелееее, как съм си отгледала децата без техните уроци?!?!...сигурно неправилно, ма к'во да се прави..подранила съм с ражданията.. И АЗ ИМАМ 2 ДЕЦА - МОМЧЕТА!!!! Фук-фук!

# 533
......
Апропо Илиян бил баща (порздравления), дааааа ама аз пък съм и дядо ... ай ся да го видя Grinning Stuck Out Tongue
Баща ли е?! На породени?! Ай стига, бе, а не мъцна и думичка за породените момченца(живи и здрави да са му). Joy Не искам да мисля какво ще е като стане дядо. Дано стане, но как ще му затворим устата не знам. Joy

# 534
'ми,т'ва е-хората с по едно,като мен,да се свиват в ълъла и да мълчат.Да са се усетили навреме Simple Smile

# 535
Манчев си има негови приоритети, напр.на кого от домакините да направи комплимент. Вероятно някои от участниците по-дълго ги е ухажвал да участват, други сами са се натискали.
Изобщо не мисля че той вика ние ги ухажва Независимо какво говори. Хора от екипа са, както и от Masterchef а ни изпращаха покани, от Хелс Китчън дори беше със снимка на Виктор Ангелов  с изписано моето име като персонална покана. Но  това са хора ит екипа на предаването, някои дори се обаждаха лично, но никога никой от шефовете. И те "играят" по сценарий, в което на живо се убедих.
За мен Камелия беше права за неовкусената паста и едро нарязаните домати. Ккогато са ситно нарязани, те ще овкусят по-добре пастата
Сандра може да ползва този апартамент за нейните снимки, затова често отстъпва. Пък и  ето реклама ще и бъде

# 536
'ми,т'ва е-хората с по едно,като мен,да се свиват в ълъла и да мълчат.Да са се усетили навреме Simple Smile
На далавера си! Докат бременееш с второто, те тъкмо ще са направили уроците за отглеждане на чавета Wink Тъй че - действай! Wink))

# 537
Прощавам му на Илиян, дори съм убедена, че се сдържа с "темата деца". Кой от нас не е бил "Илиян" поне две години от живота си, когато детето му  е вселена, гордост и радост?
Тук настана едно привидно иронично съревнование кой колко деца има, кога ги е споменавал...и бил ли е той досаден за приятели и роднини.Wink

Илиян си сготви баш бързо, свежо и с настроение. Прави ми впечатление, че по младите са склонни да ескпериментират в салатите, докато участниците на възраст са традиционалисти.

Не ми хареса вечерята и вечерта на Камелия (а от предното ѝ участие бях доволна).
Буруджиева я пропуснах заради мачовете, ще я изгледам след добрите ви коментари.

# 538
Децата ми и сега са моите център и вселена, но никога не забравям, че за останалите са просто чужди деца и не им се умиляват, както ние с баща им. И никой не иска да ляга и става с информация за моите отрочета. Сори, ама е досадно и то мъж да обяснява пет вечери за децата си и това да му е основна тема на разговор. Винаги е имало хора с деца в Черешката, нормално е да споменеш нещо за децата, половинката, но не е нужно да натоварваш останалите с излишна информация. За да му се "подиграват" на Илианчо, сигурно има защо.
И понеже не съм споменала досега, моите са момчета и са породени. Stuck Out Tongue Winking Eye
Камелия и аз не я харесвам. И то от години. Има нещо в тази жена, което ми е неприятно.

# 539
   Гледах го Илиян. И не ми се стори да досажда много с разговорите за деца. Сподели, че е щастлив, благодари на жена си, че се е навила да роди набързо две. Долу-горе това беше. Много повече говори за инициативите си, свързани четенето и книжовността. Мисля, че беше интересно това, а тук не се коментира.
   Разговорите за деца са почти неизбежни. Имам си прекрасна женска компания от дългогодишни приятелки. Гледаме да не се задълбаваме в темата, чак в подробности, но винаги и за децата става дума, когато се съберем. Едната от приятелките няма. Не защото не е искала, а защото животът не винаги е справедлив. Точно тя винаги пита за децата. Защо ли? Ами защото е такъв човек - благороден и добър, който умее да се радва на щастието на другите.

Общи условия

Активация на акаунт