🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 774
  • 779
  •   1
Отговори
# 60
Важното е, че представянето на детската книга е било грандиозно! А сладоледът сервиран без смокините (за нея и Велина) е ВЪРДЖИН!

# 61
  • Пловдив
Как направи сладоледа?

# 62
  • софия
Тиквичката на Ева била скрита, а на госпожа Гергана да не би да изпъкваше измежду 10 зеленчука?

# 63
Обрана била, ти да видиш!

# 64
  • Пловдив
Уф, голям кеф...бляк! Confused

# 65
Еее, ами именно - на Ева е скрита тиквичката, а на Гергана - не.
Направи забележка на Велина за есетрата и Дончева веднага - да, да, жилава беше, аз казах и на вечерята!!
🙄🙄🙄

# 66
  • ENGLAND
Е, кой печели, Гери естествено. Тя само един сладолед забърка, другото не я дадоха да ги прави, рататуя предварително нарязан, вероятно от Емилчо, салатата също, охлювите полуфабрикати. Що и беше тоя чесън като вече беше сложен.
Оу, какава самодоволна физиономия.

# 67
  • софия
Парвеню! Деда й ходил във външна тоалетна в Плеен, тя всяка седмица охлюви eskargot и френски петлета ядяла.
Добре, че най-накрая й дадоха плакет та да рахатясаме от тази женичка!

# 68
  • Испания
Ще по...на!

Да обещаят, че повече няма да я канят.

# 69
Oх, всичко й било познато, смях. Познато, ама на не на нея, ами на житейският й другар.
Подмокри се от щастие, че са й дали наградка.

# 70
Тази жена въобще не е на център, убедих се!  Честит да и е плакета и дано никъде не се показва вече.

# 71
Успешна черешка защото цакаше другите с ниски оценки… Мъжа и сготви,но всичко и било познато защото всяка седмица  ги готвела нещата.Мух мари майко …. 😄😄😄😄

# 72
Сладоледът беше от бита сметана, захар и 6 яйца (като разби жълтъците и белтъците по отделно и накрая смеси всичко).

# 73
  • София
А ти, Гери, удобно ли се чувстваш, като спечели, режейки оценки1 Аз съм разочарована от Манчев даже повече отколкото от нея.

# 74
Божеее, тая с фамилните си петлета и охлюви, дето нонстоп ги ядат, само дето не препика, като й връчиха плакета! Голяяма радост, хаир да й е! 🤢🤢

Общи условия

Активация на акаунт