🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 787
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
  • DE
Тя заслужавала Close Rolling Eyes

# 76
  • Испания
Така, де! Ама нали се сещате къде ще отидат готвачът и фамилията му, когато имат нужда от лечение?

От другите четирима файда - йок /казано на "чист" български/.

# 77
  • Пловдив
С по-къса рокля не можа ли да иде на пазара?

# 78
А ти, Гери, удобно ли се чувстваш, като спечели, режейки оценки1 Аз съм разочарована от Манчев даже повече отколкото от нея.
Това е трето нейно участие - най - после успешно. Манчев е решил да му се махне от главата. Simple Smile

# 79
Тази седмица не гледах нито един епизод, но тук в коментарите беше извлечена есенцията на случващото се и повече не ми трябва Grinning

# 80
Леле колко сте изписали. Благодаря за темата, Мисти!
Аз не успях да гледам, ще чакам после Мари да качи линка, но от коментарите разбирам, че Гера е спечелила. Ми… то беше очаквано, цяла седмица цака с ниски оценки, за да спечели тя. Надявах се Манчо да я резне ама явно не я е. Жалко!

# 81
  • до най-прекрасния мъж
Като не може да спечели с готвене, поне се е светнала как сигурно да спечели с подлост. Много грозно оряза всички за щяло и нещяло. За един чесън свали 3 точки, на останалите също даде доста орязани оценки. Поне на другите участници им стана ясно защо имат ниски оценки. На мен всички вечери, без нейната ми харесаха. Всички участници бяха естествени и непринудени. Г-жа Гери на всички вечери беше някак префърцунена и неестествена и в говор, и в поведение. Спечели с тарикатлък, дано повече не я канят.

# 82
Ъъъъ.. те ли си плащат за участието (щото туй на ГеритУ ми прилича на платено, че да спечели най-сетне) или им плащат?Rolling Eyes

# 83
Манчев много олеква с рязането на едни и явното подпиране на други.
Венци сам готви хиляда неща - всичко прясно, домашно, Краси също много се постара. А на тая дето й сготви "мразещият чесън" партньор в живота, шибна едни замразени охлюви на фурна и край! Най - добре се е представила, щото всяка седмица бейби петли глозгат. Отврат 🤐

# 84
Не ми хареса, че реже всички участници и си изсмуква от пръстите разни недостатъци.

Но! Вечерята беше ппрекрасна. За мен. А и за останалите гости, както се видя.

Както и всички други вечЕри и вЕчери. Всяка сама по себе си различна. Всички готвиха вкусно и с различна идея.

Не съм на мнение, че Ева беше по-зле от останалите. Манчев я оряза.

# 85
Все по- силно вървя към приключване на гледането на това предаване. Вярно, оценяването е малка част от него, но е супер дразнещо бутането от страна на Манчев..

# 86
"Това ескарго  по принцип трябва да се сервира в такива съдинки ... и бла - блаааа  .... това (същото) ескарго ние по принцип си го правим всяка седмица, но  ... " не са го сервирали в такива съдинки. Е, що така бе джанъм си ги нямате съдинките? Нали си го правила от години - хиляди пъти и си много уверена, разтропана  и напред с мат'риала - да?  То сигурно зат'ва наджаска седмици и осмици на всички останали - от увереност?
Крайно време е да се учреди една антинаграда - "Развалено яйце" вместо "Черешката на тортата"

За Манчев по-добре да си спестя коментарите, че ще  стане нецензурно.

# 87
  • Испания
Ъъъъ.. те ли си плащат за участието (щото туй на ГеритУ ми прилича на платено, че да спечели най-сетне) или им плащат?Rolling Eyes

Дават им определена сума пари за пазаруване и толкова. Поне това е официалната версия.

# 88
Веднага й давам призът "Бейби запъртък" на госпожица Дончева. С грандиозно представяне ще й го организирам, ще валят охлюви с чесън! 😆

# 89
Не ми хареса, че всеки сам трябваше да си сипва/ сервира.
Иначе- вкусно изглеждаше, но за мен Мицов е победителят.

Общи условия

Активация на акаунт