🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 781
  • 779
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Приятна беше вечерята.
Таня заслужено спечели. Тя,  Василена и Илиян май даваха само 10 на всички.
Камелия, наистина се разтопи на вечерята на Василена,  заради децата, особено малката арфистка.
Хайде сега, малко почивка до понеделник.

# 676
  • София
Според мен снощи Камилия на предястието с кус куса не ровеше толкова, колкото да търси нещо, а май отделяше доматите, явно защото не ги обича в този вид.

# 677
Момичето, (от деня на Василена) което е станало победител тази година, участва (като по-малка ученичка) в нашия Masterchef, като гост готввач. В една от задачите тя и още 2-ма (момче и момиче), трябваше да помагат на 3-ма участника, (3 отбора-1 участник, с един помагач)   да спечели. Участникът, който спечели и гост готвача, отидоха после на някакъв курс. Тя спечели още тогава.

# 678
Ехеее адвокатът с големите претенции и все осмици за готвещите не виждам да блесна с нещо невиждано. Да не говорим, че и за предястие и основно все риба. Пфу. Чак като го паказаха на млади години се сетих кой е...как променя една коса.
Победителката е заслужена и аз я харесах най много и като държане и като стил на готвене.

# 679
Сега изгледах Черешката.Ми големи буламачи наготви адвоката!Изглеждаше много претенциозен и реших ,че се справя много добре в кухнята.А то гола вода

# 680
  • София
Мими, точно и аз тогава се сетих кой е. Хем името ми беше познато.
Чак буламачи, не, но ако на себе си дава 10, на другите 11 трябваше да даде поне.

# 681
И аз очаквах от последния участник повече. Точно заради орязаните оценки, които даваше на всички. Той май 10 не даде на никого, нали?
И менюто му беше слабичко, и самото готвене, и вечерта малко сухичка.
Хареса ми, че във всяко ястие внасяше нещо свое. Тайните му съставки Wink Манчев недоволстваше, може и прав да беше за някои неща и май не всичко му се получи на домакина, но пък те така стават новите рецепти - някъде сбъркано, някъде експеримент...
Пропуснах началото на историята - той е щял археолог да става, но после се е преметнал към правото ли?
Александър (като изключим странното му оценяване на конкуренцията) ми допадна като цяло. Интелигентен човек. Изглежда уравновесен и спокоен. За мъж е добре Simple Smile

Камелия все нещо мрънкаше и порязваше, но като стана дума при Манчев, вдигна ръчичка и сама честно си призна Wink

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 13:33 от птица

# 682
За съжаление Камелия се е превърнала в мърмореща бабка.
А този археолог, водещ, адвокат и ощенезнамкъв ми беше безкрайно скучен.
На всичко *тайната съставка*   и накрая нищо.
Заслужено плакета отиде у Таня Б.

# 683
Аз не изгледах цялото предаване с адвоката, но от това което видях, нещо не ми се понрави много. Особено с тоя кус-кус (аз не обичам), че и 2 вида риба, отгоре на всичко. Мисля, че този път Манчини беше по-справедлив в оценките и Таня спечели заслужено.
От участниците другата седмица само Милена знам.

# 684
Един път готвих сьомгова пъстърва и повече няма да повторя, много суха и безвкусна риба, явно се води икономичен заместител на сьомгата, но нищо общо, освен цвета. Неприятно впечатление ми направи как се опитваше да обърква салата в малката за количеството купа и колко уасаби сложи. Изобщо на всичките му критики, очаквах повече да се постарае. Той има ли си житейски партньор между другото?

# 685
  • Испания
Снощи споменаха, че живее със сина си. През 2004 се е женил, но не знам дали още е женен. Имал е връзка с Мира Добрева.

# 686
Направо брачен партньор май си има Simple Smile
Поне имал! От 2000 и нещо си, пише в Гугъл. Сега има ли, няма ли, няма информация.
Нищо ли не каза снощи?
А къде всъщност посрещна той? Дом беше, не беше заведение, но неговият или?

ПП. Ахааа, видях началото на епизода и коментара на Смайли.
Щом е донесъл да показва 2 книжки, картина и чирепче, не е неговият дом.
Камелия каза, че гледал сам сина си!

Отивам да гледам Татяна, че нейната вечер я пропуснах.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 15:30 от птица

# 687
Камелия Тодорова здраво я е ударила грандоманията.Че и  плакета чакаше да й връчат за тоя тюрлю гювеч дето го забърка Sweat Smile

# 688
Камелия Тодорова здраво я е ударила грандоманията.Че и  плакета чакаше да й връчат за тоя тюрлю гювеч дето го забърка Sweat Smile
Дали е грандомания, на мен ми прилича на сприхаво изкуфяло бабе...

# 689
  • София
Тази седмица участниците бяха много странни, меко казано.
Камелия Тодорова няма да коментирам, оценявам, преценявам - това е жена, живяла в три епохи / социализъм, западна демокрация и посттоталитарна-чалга-псевдо-демокрация/ с драматичен личен и професионален живот.
Апропо, правя подобен / без картофи/ на нейния “буламач” - арабско обръщано - става много вкусен 😉
Буруджиева заслужава плакета - направи много интересни, пипнати ястия. На мен ми беше малко твърде въглехидратна - баница за десерт и предястие, питки, смилянски боб…
Василена Гръбчева - евалла за кампаниите!
Мъжете - ох… Адвокатът - въздух под налягане, а Илиян - майкУ мила! Не ме дразнеше, когато говореше за децата, но той изобщо не млъкваше - ужас 😂

Общи условия

Активация на акаунт