🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 812
  • 779
  •   1
Отговори
# 660
Таня заслужи победата. Браво! Стана й обаче много неприятно от критиките на Камелия Тодорова.
Без Камелия и нейните претенции седмицата щеше да е много по-приятна и за участниците, и за зрителите.

# 661
Съвсем заслужено Татяна спечели. Аз доволен. Simple Smile

Пелев не ми хареса. Очаквах много повече от него, предвид оценяването. Все пак се представи прилично.

Василена не заслужаваше плакета, но децата, да.

Доволна съм от участниците, като знам какви е имало преди, тези, с всичките им кусури ги предпочитам. Възпитани, интелигентни, готвиха нормално /без префънцундрени неща, без изхвърляния/. На някой се получи по добре.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 21:04 от Mama_Nana

# 662
Браво за Таня.
Има шишчета в промото за другата седмица.
За Камелия скоро стана дума с една дама, която е била статистка в " Търновска царица".
Скрит текст:
Кемито редовно се е събличала гола вечер на басейна в тукашен хотел, където са били настанени, след солидно количество алкохол. Еее, вика, тогава си беше атракция, не като сега всеки да се съблича през час.

# 663
Тц, тц, тц, и Василена ли има история зад гърба си? Но пък щом казаха, че толкова години е била при Милен, може пък и да си върши добре работата. Нямам наблюдение. Аз телевизия гледам супер рядко. По тази причина и Сами нито съм го виждала, нито съм го чувала. Само една Ферма съм гледала откъслечно, защото една моя позната участваше и ми беше интересно как ще се представи. Сега по писаното се усетих, коя е Ралица и че съм я гледала пак в Черешката преди няколко години.
Единственото ми забавно в този епизод за мен беше как се опита да разтопи маслото Simple Smile
Приятен дом, менюто "традиционно"- зелена салата, риба и бискивити с маскарпоне и ягоди.

# 664
  • София
Хареса ми кой е победител, според мен, тя се справи много добре и готви спокойно, без да изнервя зрителите.

# 665
Камелия нещо не остана доволна от оценката, която и е дал Манчев и че няма да и даде плакета. Как едвам, едвам пляскаше с ръце, колкото да не е без хич и с една кисела физиономия. Хич, ама хич не и хареса, че остана назад, при все занижените оценки, които даваше. Не я харесвам аз, нещо не ми е приятна и сегашното и участие не допринесе с нищо да я захаресам, поне малко.

# 666
Камелия с вечните ѝ претенции. Как ровеше в чинията... Абсолютно гнусно.
Точно това е думата, която търсех за Камелия - претенция!
Доволна съм, че Таня спечели. Бих се радвала и за Василена - заради цялостната концепция на нейното представяне.

# 667
Коя е Славена ?

# 668
Василена, грешка!

# 669
Вероятно Василена. Манчев можеше да прати книжки и на децата, не Василена да дава нейната. Хич не се сеща! Ами, Камелия......да, неприятно се държи, не знам защо, единствено на Василена на вечерта я видях в по-приятна светлина, т.е. не толкова мрънкаща.

# 670
  • София
Е, кой пък ще обърка Камелия Тодорова?
Суховат е малко Сашо Пелев.
Нищо не казах за Василена и великото и представяне, което така поляризира тук, но при мен има сянка от рода ѝ и ще се въздържа от мнение. За такива, както галината щерка, за които казах, че ще ги гледаме и търпим до девето коляно, защото се оказва, че те са най-способните, най-находчивите, най-пробивните и най-талантливите, предпочитам да не отварям приказка. За тях трибуна винаги ще има...
Ама наистина ли е рода на онези Гръбчеви?

# 671
  • София

Александър Пелев

Черешката на тортата (02.07.2021)
Сезон 16 Епизод 31

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player

или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във  VLC player
или в   321 Media player classic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
 ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 672
Познавам майката на Сами, не съм я виждала от много години. Ако се е учил от нея да готви, ще е доста кадърен в кухнята, а те са много близки, така че чакам с интерес участието му.

# 673
Не харесвам хора, които много са си повярвали. Този е един от тях. Иска дс внуши че е голяма работа, че е постигнал много в живота. Всъщност е имал късмета да попадне на точното място в точния момент...

Като е бил шеф на рекламна агенция в Германия и още куп неща, защо не се е задържал там? Ако се е справял добре какво му пречи? Просто ич не е ставал за тази работа, ама айде.  Според мен просто се е ПРОБВАЛ в куп професии и е видял, че не става. Изоставил работата на шеф на рекламна агенция в Германия, за да се върне в БГ през 2014 да пише стихове. Щото ще забогатее от тези стихове, хаха... Нещо не се вързва!
А иначе трета вечер слушаме за домочадието... Едното кръстено на дядото, другото на бащата... OMG!

Че то и Пипи-то същата работа. Къде ли не учи по чужбина, незнам колко специалности (се хвалеше Аня), че и с отличие (уж)  ги завърши и на края какво - БТВ. И него щеше да види през крив макарон ако не бяха мама и тати ( както все още ги нарича).

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 16:02 от Millan

# 674
И аз се радвам,че Буруджиева спечели тази семица.Много харесвам Камелия като певица и до там.Не знам дали сега като се е гледала отстрани,осъзнава това умишлено чоплене и ровичкане в търсене на кусури,я сваля много ниско.И кому е нужно?И без това останалите участници бяха твърде благосклонни към нея и,и дадоха повече отколкото заслужава.Василена ми е много,много симпатична.Един път съм говорила с нея.Такава е: дейна,позитивна,отзивчива.SmileyОт следващата седмица познавам само Милена.

Общи условия

Активация на акаунт