🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 841
  • 779
  •   1
Отговори
# 390
Всичко се получи на Татяна и направи впечатление на добър домакин. Не направи разни завъртяни манджи, а прости неща, които приготвя в ежедневието. Определено готви спокойно и уверено.

# 391
Вие сте коментирали всичко, аз само ще добавя-готви с вързана коса!!!! Браво!

# 392
Да, и на мен ми прозвуча леко злобно Кеми Тодороф, че давала 8, защото кюфтенцатата не били добре овкусени за нейния вкус, а и преди това един коментар, че съдейки по това, че Татяна  си хапнала добре, явно можела да готви.

# 393
Хапят се тия двете и явно си имат история. Но така са аристократките на възраст - уж мили думи, пък ... Като ония от "Комиците", съседките, дето си пожелават разни работи (Гърбов и Лафазанов)

# 394
  • Пловдив
У дома си ли ги посрещна?

# 395
Ай Смайли, как ти изчезна поста. И моя след малко. Rolling Eyes
В статията не се споменаваше Татяна обаче.

Мисте,  да.

# 396
  • София
У дома си ли ги посрещна?
Да.

# 397
Тази вечер не гледах. У дома предпочетохме мача. От вашите коментари ще зависи дали ще връщам да гледам или не Simple Smile  
   Иначе пържих тиквички. Това ми се случва приблизително веднъж на три години (тиквичките) и около веднъж годишно (пърженето). Мислех да ги направя на паризиени, но ме домързя и ги накълцах както дойде - основно буланжер и савойар, тук-там пон ньоф и на места - максим. На киселото мляко с чесън сега не се сещам какво му беше френското име. Да кажем, че е било специален сос по стара семейна рецепта.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 21:45 от Clotilde

# 398
  • Пловдив
М да...някой бързо трие Rolling Eyes

Сега пуснах аз назад съм Simple Smile
И аз правя такива банички, ама хлебчетата изпуснах.

# 399
Гледах по диагонал, че имах работа, но ми хареса как сготви Татяна. Доста по-добре се представи от домакинята вчера. Колко точки й дадоха?
Гледам, писали сте, Кеми й дала 8, заради някакви кюфтенца. Тази пък … защото нейната вечеря беше уау… хич не харесвам такива нагли и префърцунени хора, които си мислят, че са големите и недосегаеми звезди. Доста ми е неприятна Камелия, личи си колко високомерно се държи и как се смята за повече от другите.

# 400
  • Пловдив
Тя Кемиту не спира да яде ..за кво мрънка? Не, че говори много, де...ам да закопае.

# 401
Камелия е яка. Като я гледах вчера колко яде, явно може да готви.
"Желязна" логика. Ще кажеш, че всички лакомници са супер готвачи. Менюто й беше приятно.Жилището й не бих казала, че ми допадна. Манчев да не е семеен приятел или ще го пращат на безплатна почивка в Гърция, че така се превъзбуди.
Никаква клюкарка не съм аз. Изобщо нямам идея какви са отношенията на Камелия с едната й дъщеря, но и ми е толкова безинтересна, че даже няма да си направя труд да използвам Гугъл Simple Smile

# 402
  • Испания
Скрит текст:
Камелия е яка. Като я гледах вчера колко яде, явно може да готви.
"Желязна" логика. Ще кажеш, че всички лакомници са супер готвачи. Менюто й беше приятно.
Жилището й не бих казала, че ми допадна.
Скрит текст:
Манчев да не е семеен приятел или ще го пращат на безплатна почивка в Гърция, че така се превъзбуди.
Никаква клюкарка не съм аз. Изобщо нямам идея какви са отношенията на Камелия с едната й дъщеря, но и ми е толкова безинтересна, че даже няма да си направя труд да използвам Гугъл Simple Smile

Кое жилище?

Отношенията на Камелия с едната ѝ дъщеря са публична тайна.

# 403
  • Пловдив
Публична или не и аз не им знам кирливите ризи...ам не ми и дреме Wink

Кемито нали в ресторант готви или...?

# 404
Илиан отново да похвали децата: моите синове това.. моите синове онова.... Какво ли ще е утре вечер, не смея и да помисля

Общи условия

Активация на акаунт