🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 35 548
  • 779
  •   1
Отговори
# 480
Семпла беше вечерята, за сметка на говоренето му, като латерна е. Превъртях половината предаване.
Радва се човека, че е баща.

# 481
  • София
Манчев за едно е прав - пастата не е основно ястие.

# 482
  • Sofia
Като беше панелист, веднъж се изпусна,че не е успял да завърши висшето си в Германия...

# 483
Семпла беше вечерята, за сметка на говоренето му, като латерна е. Превъртях половината предаване.
Радва се човека, че е баща.

Е той сам си го каза "аз само лаладжийствах" (както го произнесе "уауаджийствах") Grinning А, и другият лаф беше "аз само обирах уаРВите" (разбирай "лаВРите")

# 484
  • София

Илиян Любомиров

Черешката на тортата (30.06.2021)
Сезон 16 Епизод 29

# 485
Що не й ръсна смлени ореСи ? Вместо тоз бонбон детска радост.

Щот да подчертае, че е БАЩА! Някой велик ПР му е рекъл, че така се печелят симпатии на публика, дига се рейтинг..ала-бала...еле пък и баща, говорещ за чаветата си Wink

Апропо, жилището ми изглеждаще едно такова стерилно...като изложбена зала, а не дом, в който живее семейство с деца Rolling Eyes

# 486
На мен пък човекът ми хареса 🙂 И готвенето му, и приказките. Компанията си хапна добре (какво му беше малкото, кой е казал, че щом е гости, то трябва да се преяде!?) и се забавляваше.
Иначе какъв е, що е, не ме интересува. Тяхна си работа с Петя.
За апартамента - може да го е наел за предаването. Нали каза, че е донесъл (!) разни неща да ни покаже. Снимките, отпечатъците на бебешките крачета и ръчички, разните му награди.
Камелия проклето намалява оценките си. Но най-интересно, че и другия мъж също 🙄

# 487
  • Sofia

Апропо, жилището ми изглеждаще едно такова стерилно...като изложбена зала, а не дом, в който живее семейство с деца Rolling Eyes
Изпуснах началото.
Не каза ли ,че това не е неговият дом?
Посрещна ги там където и Джуджи “готви”,в домът на Сандра Алексиева.

# 488
  • София
На мен Илиян ми харесва. Не ми пречи, че говори за децата и не смятам, че е поза, истински се наслаждава на ролята си на баща. Да, сигурно прекалява, но той и като цяло доста говори.

Само да вметна и че той напусна панела, за да работи пак в рекламна агенция, така че явно това си го влече.

Очевидно не готви той у тях, но пък храната беше достатъчна.

# 489
Като беше панелист, веднъж се изпусна,че не е успял да завърши висшето си в Германия...
Там системата е доста сложна - накрая не вземеш ли някой изпит, няма поправка. Не може да завършиш и да се дипломираш. Почваш от начало и все едно не си ги учил тия години.

# 490

Изпуснах началото.
Не каза ли ,че това не е неговият дом?
Посрещна ги там където и Джуджи “готви”,в домът на Сандра Алексиева.

Явно и аз съм пропуснала тоз момент..мислех, че у тях

# 491
  • Испания
Не гледах вечерта на Пипин Илиян. Антипатичен ми е. С новата прическа е като селски ерген. За него най-голямото постижение в живота му е, че е станал зет на Аня Пенчева и Сашо Диков. И понеже форматът го преставя като "талантлив поет", моля...

„докато спиш
с моята тениска
… ще спра
за плодове..
и сред трохи семки костилки
ще ти кажа
добро утро”
(„Добро утро”)

==================================

От „Обет за вярност”:

ще изчукам
всичките ти приятелки
за да не се влюбя в някоя от тях
да съм само твой

=================================

От „Бъди готова”:

бъди готова
да ми се отдадеш
в някой заседнал
асансьор глуха улица
паркинг далечно сепаре (…)
бъди готова
да те приспя
за да те събудя
и да те накажа
като награда (…)

==============================

ягодите от турчина
с мустаците
имат големи сърца
и разширени вени

изкъпах ги
настръхнаха (…)

Утре ще гледам вечерта на Василена. Много ми е симпатична. Гледала съм много нейни репортажи и ми харесват.

# 492
На мен жилището ми хареса. Знам ,че не е техният общ дом, защото той го каза, но си ми хареса. Особено поставките с подправките. Явно сега е много модерно да имаш много подправки.

# 493
Изгледах епизода сега, че по тв нямаше как. На мен ми хареса менюто на Илиан, изобщо не ми се видя малко, ама щом Манчев казва... Камелия ме разсмя, предната вечер кюфтетата на домакинята не били овкусени по неин вкус, сега пък ядяла безсолно, но това било по-безсолно. За предпочитане е пред пресолено, лесно се осолява. Понякога като че ли се чудят какво да измислят, че да намалят оценката. Пелев и той, какви двойни оценки слага, че средно аритметично... Русокоска Василена и Буруджиева най-нормално се държат. Не ме дразни иначе с говоренето за децата, ами вълнува се човекът - двама сина, явно се гордее, че е два пъти татко. Влизам му в положението, щот и моите синковци са породени. Joy Стихове не знаех, че пише.

# 494
  • Sofia
За тези ли нелепици е получил награди ?! 😳

Това, което каза и му се получи в рими по време на готвенето беше по-смислено 🤔
....”оставяме скаридите със сушените домати да поемат всички аромати...”

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 23:35 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт