Клиники в Истанбул - тема 13

• 52 356
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, имам въпрос към скоро пътувалите с кола. Имам една лепенка на стъклото HGS, която беше заредена с около 50 евро началото на 2020. Мин лято някак си минах през всички бариери, обаче помня че строяха и бяха пуснали новата магистрала. Идея как да проверя дали има останали пари или къде да я заредя след границата. Оредняит път мисля, че ни измамиха Simple Smile беше доста криминална малка бензиностанция

# 331
Здравейте, имам въпрос към скоро пътувалите с кола. Имам една лепенка на стъклото HGS, която беше заредена с около 50 евро началото на 2020. Мин лято някак си минах през всички бариери, обаче помня че строяха и бяха пуснали новата магистрала. Идея как да проверя дали има останали пари или къде да я заредя след границата. Оредняит път мисля, че ни измамиха Simple Smile беше доста криминална малка бензиностанция
Има приложение HGS ,изтеглете го и с номера на колата може да проверите остатъка от сумата.

# 332
Не е безплатно.
500 евро се плаща за замразяване и съхраняване за 1 година,след това мисля че около 160 евро за година,но с точност не помня сумата,но ставаше въпрос за около 300лв .
Здравейте,някой знае ли за горе написаното,дали е вярно,че първата година съхранението на останалите ембриони е безплатно? Става въпрос за клиника Бахчеджи,защото аз си мислих,че цената беше около 500 евро

# 333
След гарницата има бензиностанция Шел, след нея на около 1км има голяма табела PTT. Там може да си заредите стикера и също да питате какво Ви остава.

# 334
Потвърждавам, че през приложението на HGS (има го за андроид и iOS) проверявате наличността, става като въведете регистрационния номер на автомобила "Plate No" без интервали. Магистралата Одрин - Истанбул е около 20тл на посока. Успех.

# 335
Потвърждавам, че през приложението на HGS (има го за андроид и iOS) проверявате наличността, става като въведете регистрационния номер на автомобила "Plate No" без интервали. Магистралата Одрин - Истанбул е около 20тл на посока. Успех.

А дали сте пробвали да презареждате през приложението?

# 336
Казват, че не става с БГ карта, само с турска. Не съм пробвала обаче.

# 337
А защо просто не плащате на контролите вместо да зареждате пари?

# 338
А защо просто не плащате на контролите вместо да зареждате пари?

Защото ще пътувам много рано сутринта 5-6 сутринта и не ми се рискува дали ше има някой или да презаредя там. Просто обичам всичко да ми е предварително подготвено и да минавам директно през бариерите без опашки и т.н

# 339
Аз пък даже не знам, че има такава опция да плащаш на място. Обикновено като сме минавали няма никой на контролите...

# 340

Здравейте момичета. 🌷

Мога ли да помоля някой, ако има възможност и е в Истанбул да ми вземе 10 бр кутии Progestan dex 25 mg, и 5 бр кутии от техния Аспирин Протект - Corapsin 100 mg. Мога да преведа парите по сметка или да платя на място при получаване.🙂 Много ще съм благодарна.
Спокойна вечер, стискам палци на всички в борбата за бебче. Дано на всеки мечтата се сбъдне. Успех и не се отказвайте в никакъв случай. 💗🍀💖

# 341
Момичета, има ли някой в Мемориал в момента? Чудя се да не би да има много пациенти и да не смогват? Координаторите вече втори ден не ми пишат нищо. Предстои ми ЗЕТ. Вчера ми дойде Ц, казах им - никаква реакция. Днес  (2-ри ден) си отидох на преглед, пуснах си каквито хормони са ми искали за предния ЗЕТ, пратих им всичко на обяд и още не са го прочели. Знам, че ппц си ги пазят непрочетени, но досега винаги са ми потвърждавали, че изследванията са предадени за коментар. Писали ли сте си с някой друг, не знам дали да не пратя имейл на всичките 10 човека от първоначалното инфо + на докторите. Да не би да има някаква промяна и вече да не използват Вайбър, а само имейл?

# 342
Здравейте момичета, планираме октомври да стартирам в Аджибадем Маслак. Зная, че е писано доста, но имам специална молба, ако някое момиче в съобщение е систематизирало цялата информация, нужна ни за безпроблемно пътуване до Истанбул с кола моля да ми го препрати. Интересува ме всичко, такси магистрали, откъде се зарежда карта, каква мобилна карта да купим там за връзка с интернет, препоръки за хотел/квартира, паркинг, колко пари кеш можем да прекараме през граница и всичко, което се сетите. Ще съм ви много благодарна.

# 343
На мен скоро ми се случи 5 дни да не ми пишат нищо. Озверях без информация.... Звънях на всички подред, така се свързах. Оправдания от типа на 'много сме заети' и дежурната реплика 'при първа възможност ще ви пишем' не минаха тоз път... Щом стигнах до там да им кажа да си наемат хора, щом не смогват.... а съм твърде спокоен човек по принцип... Звъни им смело и безотговорно!!

Момичета, има ли някой в Мемориал в момента? Чудя се да не би да има много пациенти и да не смогват? Координаторите вече втори ден не ми пишат нищо. Предстои ми ЗЕТ. Вчера ми дойде Ц, казах им - никаква реакция. Днес  (2-ри ден) си отидох на преглед, пуснах си каквито хормони са ми искали за предния ЗЕТ, пратих им всичко на обяд и още не са го прочели. Знам, че ппц си ги пазят непрочетени, но досега винаги са ми потвърждавали, че изследванията са предадени за коментар. Писали ли сте си с някой друг, не знам дали да не пратя имейл на всичките 10 човека от първоначалното инфо + на докторите. Да не би да има някаква промяна и вече да не използват Вайбър, а само имейл?

# 344
Писах им имейл и ми потвърдиха, че са получили изследванията. Дано да се оправят скоро нещата и да отговарят както преди! И аз съм от тези изтрещялки, които изкукуригват без информация. 😀

Общи условия

Активация на акаунт