Клиники в Истанбул - тема 13

• 52 244
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, колко време е валиден Хес код ?

# 526
1 година

Момичета, колко време е валиден Хес код ?

# 527
Iris36 Благодаря, 🌹звъннах на Цибалаб централа и казаха че резултати може а има в деня на изследване, но най-късно на другия ден, особенно в неделя, което мен не ме устройва.
Звъннах и на Токуда, където казаха че в рамките но деня излизат изследванията езависимо от деня на седмицата и бяха учтиви за разлика от цибалаб. Ще видим в реално време как ще се случи.
Devilche , благодаря, ще ги имам предвид ако Токуда не свършат работа. 🌹

# 528
Момичета, спешно търся Прогестан декс 25 или 50!
Случи се случка и изпотроших всичко!! Моля , ако някой има останал да ми пише на лично!
Също търся някой в Турция, ако има желание да помогне да ми пише!

# 529
Момичета, предстои ми първо пътуване до Турция за първоначални прегледи и консултации. Правилно ли се ориентирам, че за ваденето на този ХЕС код не е необходимо да е ваксиниран човек?

# 530
Да, не е обвързан с ваксината, този код ти трябва за да влизаш в моловете и да ползваш Инстанбулкарт за градския транспорт 😉 Пиши на лични ако имаш нужда от повече инфо, ние днес се връщаме от второто ни ходене там, директно след пункцията.

Момичета, предстои ми първо пътуване до Турция за първоначални прегледи и консултации. Правилно ли се ориентирам, че за ваденето на този ХЕС код не е необходимо да е ваксиниран човек?

# 531
момичета около 25 ще сме в инстабул в мемориал ,живот и здраве ще си постоим дълго.Ако някой е там по това време може да пише.

# 532
  • София
Като ходите в Турция не правете тестове за влизане не е необходимо сега не искат, аз видях каква е работата и този път отидох без тест. Относно ХЕС кода ако трябва там ти правят, например не можеш да си купиш билет за Бг без кода, на мен ми го направиха и ми го дадоха написан на билета. Важи 1 година и ми казаха да си го напиша с молив в паспорта на последната страница и да напиша и датата да зная до кога е валиден. От тогава където го искат показвам паспорта и грижи нямам.
Възхитена съм от организацията, утре ще ми е пункцията за нея искат ПСР аз казах
че нямам, днес дойдоха  в хотела мобилна кола и ми направиха  ПСР по късно ми изпратиха резултата на телефона и утре ще го покажа в болницата и всичко е точно.
Карат те с кола, взимат те от нас се иска само присъствие евала, години ще ни трябват да ги стигнем

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 00:29 от pepita5

# 533
Как минавате границите без никакъв тест? Не изискват ли поне антигенен?

# 534
  • София
Не изискват нищо.

# 535
а къде следите за това как се променят изискванията при пътуване до Турция?

# 536
Направете си бърз тест, не се пробвайте да минавате границата без документ (бърз, пср или сертификат). В сряда пътувах до Одрин през капитан Андреево и искаха тестове от пътниците. От турска страна една жена минаваше по колите и проверяваше за тестове на влизане в Турция, на прибиране същият ден от РЗИ също ни провериха за тестове. Ние си направихме тестове в поликлиниката в Свиленград, за 10-15 минути излезе резултата. Едва ли си заслужава за  25лв. на човек да рискувате да провалите пътуването си. Успех на всички.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 10:42 от Intel98

# 537
Преди 15 дни минавахме граница през Малко Търново и ни искаха или тестове или сертификати, не знам откъде е информацията, че нищо не искат.

# 538
И ние минахме вчера през Малко Търново и искат тестове/сертификати. Ходихме и преди няколко дни за един ден и пак ни искаха!

# 539
Момичета,знаете ли пролутекса до коя г.с се поставяше?

Общи условия

Активация на акаунт