🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 8 - След финала

• 33 720
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • Испания
Да, тя е. Снимката е публикувана от самата нея.

И вчера, когато са раздавали балони, пак е наклепана абсолютно неподходящо и за възрастта ѝ, и за дневната проява.

Много я харесвах, когато беше при Слави. При всяка нейна изява изпадах във възторг. След това се промени много и, за мен, не към по-добро. Дано да греша!

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 19:17 от Smileys 🙈🙉🙊

# 241
Записвам се, за да следя темата, както и новия сезон. Много се радвам, че започва. Да видим какво са ни подготвили, кастът е добър, има някои попадения.

# 242
  • София
Крисия я гледах и в едно онлайн интервю, не можеше да каже цяло изречение. Личи си, че е пропускала часовете в училище. Дано се стегне.

# 243
  • Велико Търново
"Продукт" на родителите си и на амбициите им. Вероятно им харесва сега, но не знам дали ще им харесва и след време. Да, известна ми е приказката за гарджето, но все пак...

# 244
Ако изкарва кинти,ще им харесва и в бъдеще.Училището не е гаранция за успех.Познавам много хора ходили редовно и завършили у-ще и пак не могат да сглобят едно смислено изречение.

# 245
Надявам се Крисия  ( и екип ) да си отработи стил в бъдеще, а не просто да се старае да покаже октави и слух. Много хора пеят прекрасно, но остават в масовката, поради липса на индивидуалност. За сега, благодарение на Слави, знаем коя е Крисия, дано да намери себе си.
Знам, малка е , желая и късмет.

# 246
  • гр.София
С този грим Крисия прилича на клоун... Харесвах я докато беше при Слави. Дано ни изненада приятно

# 247
  • SF
Не разбрах маркетинговата идея с балоните, които раздаваха на спирката. Някакво тъпо представяне на участниците и възможност за среща с омикрон. Може би си е струвало, но аз не го разбрах. Едните бяха по светло, другите в тъмната част на деня и някакви балони...

# 248
  • Испания
Дарин Ангелов: „Като две капки вода“ ще стартира с гръм и трясък на 14 февруари

Алисия: Не съм пяла опера и това би ме затруднило в „Като две капки вода“

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 13:22 от Smileys 🙈🙉🙊

# 249
Крисия я гледах и в едно онлайн интервю, не можеше да каже цяло изречение. Личи си, че е пропускала часовете в училище. Дано се стегне.

Те понеже всичките ни известни певици редят едни дълги и сложни изнечения.......
За съжаление така става - тези, които имат талант, обикновено отделят повече време да го развият, а другите неща остават на заден план. Аз лично я харесвам, смятам, че пее прекрасно и може да има чудесна музикална кариера. Е да, кифлее по снимките, но то на тая възраст масово кифлеят. Не е нещо кой знае какво. На мен даже ми е малко смешна /не в лошия смисъл, по-скоро сладка/ на последните снимки, защото личицето й е още леко детско, обаче сложила грим. Но тя от малка е по сцените и е свикнала да бъде гримирана, така че не виждам кой знае каква драма. И това ще отмине.

# 250
Записвам се за темата. Simple Smile Мъжката част на участниците ми се струва доста силна, ще видим. Възлагам големи надежди на Краси Радков Simple Smile

# 251
  • София
Аз сигурно съм една от малкото, която изобщо не харесва Краси Радков като актьор, за мен се лигави и превзема прекалено.
 Към другите мъже имам големи очаквания и ги харесвам. Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 08:32 от sea.sea

# 252
Аз.очаквам Руслан Мъйнов да се раздаде много.
Те били ли са по едно и също време в актьорския състав на Шоуто на Слави?

# 253
И аз не съм фен на Краси Радков. Но много харесвам Сано и Руслан Мъйнов, те са ми фаворити

# 254
И аз съм за Руслан. Два пъти съм била на негови концерти, невероятен е. Толкива се раздава, толкова добре пее и руски песни, и арии. Очаквам много от него. Вчера гледах интервю с Деян Неделчев. Каза, че са имали разговор с Ники Априлов за шоуто, но покана не е получил. Него искам да видя в това предаване.

Общи условия

Активация на акаунт