Тренировки в домашни условия - 112

• 42 805
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Мери благодаря много за тренировките! Утре ще ги разгледам.
Аз имам мускулна треска на глутеуса от вчера.
Днес правих пак кардио кор от АЛМО.
Пристигнал ми е протеина от майпротеин. Директно дойде и не отиде на митница. Явно не го изпращат от Англия.

# 601
  • Стара Загора
Няколко пъти съм поръчвала от май протеин. Двата пъти бяха нас 100 лв и не са ми отивали нещата на митница. Със спиди и еконт съм ги получавала. Имаше някакви намаления в силабг и си поръчах един протеин от там и няколко дозички различни вкусове да ги опитам и две барчета. Вчера правих изометричната тренировка от 4 weeks of the prep и днес нещо ме боли гърба.

# 602
Днес една тренирам с Ейми за цяло тяло

# 603
Сутринта 2 часа Ащанга йога, довечера ще направя още веднъж. Страхотно ми се отразява двуразова йога, след месец практика ще съм нов човек.

# 604
Привет от мен! Hug Kissing Heart
От няколко дена вече сме на родна земя и се пържим в Русе. Ако се оплача на някой от жегите тук ме гледа учудено, тъй като в момента (само 32) се е разхладило спрямо предишните 38-40 градуса.
Имахме късмет с пътуването и никакви проблеми по границите, освен умората от пътя. Първата нощ останахме в Прага и дори имахме малко време за бърза разходка сутринта.

Давам си пълна почивка откъм тренировки и мисля да се насладя на макс на свободата. От септември с нови сили. Другата седмица планираме да отскочим до морето за няколко дни. Ето и един залез от Русе Yellow Heart

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 13:52 от ~Биб~

# 605
Хехе Биб, и аз бях допреди няколко дни в Русе на 38-42. В полутечно състояние. Дори при мисълта да направя и най-малкото движение ми призляваше Grinning Изобщо ежегодния ми русенски период е супер мързелив. Отвикнала съм от жегите, даже ми беше много зле.

# 606
Ден трети с блендърите плюс. Буути предизвикателството е двуседмично, като тренировките са през ден; в свободния ден правя Reach (Pilates, Stretching/Flexibility).

Добре сте се прибрали, Биб. Hug
Нищо страшно няма по пътищата към Родината, стига човек наистина да иска да се прибере. Път като път. Дългичък, но си заслужава. Някои летят по толкова часове със самолет все пак. Мотивация му е чалъма. Grinning

Днес трябваше да съм в Русе, на басейн, както повелява традицията през последните години. Simple Smile Но бруталните жеги в началото на седмицата, както и вирус, който си домъкнах от морето, промениха плановете и тази година ще пропусна. Grinning

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 14:51 от TuЛи

# 607
Вчера ден 17 дупе и крака, аха да кажа, че като натоварване не е нещо кой знае какво и последната комбинация от упражнения степ ъп + бг клек направо ми разказа играта и днес съм с мт.
Днес ден 18 амрап тренировка за цяло тяло.
Не знам за другите и програми, но определено в съмъртайм много добре обработва горната част Сидни... След две години тренировки само с Кети, каквото и да пробвах, все не ми беше достатъчно за горна част, обаче съмъртайм ми идва много добре.... Коментирали сте обаче, че последните 4 седмици е много кардио, което за мен ще е проблем, може би няма да я направя до края, а ще я завъртя още един път отначало.
Имам един проблем, охлузва ми се гърба при упражненията за корем, когато от легнало положение повдигаш крака и дупе, леко се отмествам без да искам и гърба ми се търка в пода и направо имам рана... Уж правилно го изпълнявам, ама защо така се охлузвам не знам...

# 608
  • Бургас/Пз
Арсен, слагай възглавничка или двойна, тройна постелка. Самъртайм ми е любима на Синди, скоро и аз смятам да я повторя

# 609
  • Някъде там
Днес ден за крака. След тях класическо пилатес. Пилатеса ми видя сметката Grinning. Общо един час тренировка. Чувствам  се изморена Simple Smile
Вие съчетавате ли силови тренировки с пилатес и как се чувствате?
Утре отново ден за крака. Събота  и неделя правя по тежки тренировки, през седмицата нямам време и наблягам на леки тренировки (пилатес и тренировки с тежести за ръце).
Този продукт някой приемал ли го е? Дали е добър? https://b2b.silabg.com/bg/29532-sila-product.html

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 19:24 от Искрица

# 610
  • Стара Загора
За днес отчитам качване до вр.Амбарица с мъжо. Имахме баба и се възползвахме. За утре ми се пада по програмата стреч та добре ще ми дойде.

# 611
  • Там където
Днес сутринта се разминах с табатата- оказа се че съм само аз, което не ми се беше случвало от години и естесвено си тръгнах. Отчитам зверско чистене и миене на бани, което според мен надхвърли калориите на табатата Simple Smile и после си продължих по ПиЙо.

Искрица, аз обожавам комбинацията силова и след това пилатес, но отдавна не съм го правила. Едно време обожавах двойните часове- кардио, а после йога или пилатес или някаква силова и после пилатес или йога... Ама сега с този мултиспорт, пък може би и мързел, само в нас си позволявам от време на време такъв разкош

П/С: Това не съм го пила, но изглежда обещаващ дехидратиращ продукт с естествени съставки

# 612
Моята ваканция днес приключи. Някъде по трасето успях да си изгубя зареждащият кабел за Гармина. В резултат, успях да се насладя на бягането без джаджи - много освобождаващо и приятно чувство! А бягането, когато съм на почивка е приятен начин да се минат много километри и да разгледат улиците по един по-различен начин.

Утре се надявам да съм в кондиция да направя едно дълго бягане и после йогата с Витас. Ако не - само йогата.

След три седмици далеч от дома, хубава храна и много вино, в следващите седмици ще се боря с последствията ... Но си заслужаваше! Чувствам се заредена.

Приятни ваканции на почиващите!

# 613
За вчера 3 часа преход в жегата и после малко плуване.Днес пропускам тренировка ,че всичко ме боли...

# 614
Допивам второто кафе и отивам да правя пилатеса, който ми е на рад днес.

...успях да се насладя на бягането без джаджи - много освобождаващо и приятно чувство!

С голям кеф установявам свободата, която ми дава фактът, че повече от месец и половина насам не съм поглеждала/ зареждала смарт часовник.  Не съм предполагала даже доколко зависима бях станала от цифрите, които излизаха на дисплея- крачки, калории, часове сън, изминато разстояние, графики...
Сериозно ще си помисля дали и занапред да не го пенсионирам трайно.

Хубав ден на всички и честит празник!!! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт