Осми клас 2020 /21 - Успешно осмокласникът приключва и на вълна ВАКАНЦИЯ се включва

• 27 748
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Мони, във Френския институт.

# 196
Ама тук вярно се пише почти колкото в седмокласната.
Грийн, само да кажа, че и аз завиждам /не/благородно. Да си изкарате страхотно.
И Air се плакне в морето в момента. Аз харесвам южното турско море. Топличко е, точно като за мен.
Тази сутрин изпратих малкия към София. Младежът пък в четвъртък заминава за Шкорпиловци за коло-ориентиране. Останалата част от семейството сме в неделя на състезание по колоездене на Шуменското плато. Междувременно ще е минало държавното първенство на малкия. Интересна и напрегната  седмица ще бъде.
Кой щеше да кастрира коте? Преди две седмици кастрирахме нашия Томи. Направо в малко коте се превърна. Толкова игрив стана, но така по детски, все едно е пак на 3 месеца.

# 197
  • София
Интензивните триседмични ли? Митко категорично ми отказа всеки ден да ходи на курс. Имаше ли тест или ти си казваш кое ниво записваш?

# 198
  • гр.София
Стиснати палци за момчето на Зазу, а на София- докато обикаля столицата,   директорът да подпише най-сетне.

А нашите резултати от НВО май излязоха около 9,нали?

# 199
  • Пловдив
И аз щях да питам има ли тест за нивото. В Пловдив, където мисля да го записвам синковеца, има тест, и е 3 пъти седмично по 3 астрономически часа, за това и уж набора се нави. Аз взех да давам назаден, че ако не отваря учебник, само ще се набутам и ще ме е яд после. Щото то пари за курса, пари за учебник, пари за входното ниво, а накрая... Толкова курсове за него, файда йок. Само от английски имаше полза, ама то биваше и да няма. А малките момичета изобщо не са записвани на никакъв курс и вече мисля, че са ощетени,особено какъвто неблагодарник се очертава набора. Оффф..
Нашите резултати са излезли в 8.50.

# 200
  • у дома...
SmileSmile
Дотя, браво на Стиви!

Просто майка, да, девойката на Бисквитка възнамеряваше да се мести в друга паралелка, но не се казва Моника😀 Моника е на Бисерка😀
И Моника да е жива и здрава, и всички деца да са!  Добре, че поне на моето още му помня името Smile

# 201
Интензивните триседмични ли? Митко категорично ми отказа всеки ден да ходи на курс. Имаше ли тест или ти си казваш кое ниво записваш?
Да, на интензивните триседмични. Има тест. Записвам го на B1, като се разбрахме, че ако му е трудно да го покрива, ще мине на А2. Аз се притеснявам, че разговорно не е за това ниво. Според класната с четенето с разбиране и с писането е ок, но не иска да говори.

# 202
Цитат на: Просто_майка link=topic=1348351.msg430702Добре, че поне на моето още му помня името Smile
[/quote

А, аз и моите ги бъркам 🤣 Вече по-рядко, но преди беше епично. Все виках по някой от тях с името на другия. После като дойдоха и котка, и куче, кашата стана пълна. Щото и по тях викам. 4 имена, кое ще излезе от устата ми е невъзможно да се предвиди. Само мъжа не го обърквам. Явно не ми се налага да викам по него.

# 203
  • у дома

Момичета имам въпрос - къде може да се провери нивото на езика? В школа ли? Или знам ли е аз къде. За провинцията става въпрос - Стара Загора. И говоря за втория му език - английския. Той още не е започнал, учи го в училище от първи клас както се казва, но исках да му видя нивото.
Благодаря предварително
Аз звъннах в Училище Европа и там определят-проблема е да убедя моето да иде...

# 204
  • софия
Тази година голям съспенс за седмокласниците и майките. Още не са пуснали оценките. Чак и аз започнах да се напрягам.
Дано децата са изкарали толкова точки, колкото ще им бъдат достатъчни за желаното училище!

Доня, Стиви напълно е заслужил шестицата по математика. В МГ да учеше, нямаше толкова задачи да реши. Упорито дете е.
Мрън отиде да си говори с учителите за файнълите. Много се ядосва на английския и днес ще разбере защо резултатът ѝ е такъв. Очакваше, че есето е причина, но на него има 98%. Друго ще да е.

# 205
  • Между гори и планини
Той не беше за 6 за годината, но последните 3 седмици гони учителката по коридорите да му дава сложни задачи. Явно се преборил, щом днес цъфнаха три шестици една след друга, а на едното контролно преди му трябваха 4 точки до 6, но то беше много инфарктно контролно . На частната учителка, паметник трябва да ѝ вдигна, че го запали и го накара да повярва, че може.

# 206
А моя нещо го порязаха
Сега се чудя как да реагирам, защото наистина ми стана странно

# 207
  • София
Хепи, по математика ли?
В нашия клас май не е съвсем цветущ успехът по този предмет.

# 208
Доня, и според мен е напълно заслужена шестицата на Стиви. Този труд, постоянство и борба трябваше да бъде оценен. Както оценките по фвс не са само за заложби, така и по другите предмети трябва да се цени трудът и старанието.

# 209
  • София
Моите вече са на лагер. Преди малко наборката се обади, че са стигнали. Вече е напълно оформена и ще взима и следващия срок стипендия.
Много ме учудиха и двамата, като заявиха, че това лято искат да си прочетат задължителните книги. За наборката съм сигурна, че ще го направи, щом го е обещала и без да я карам, за брат й - не. Ако мога да го отлепя от технологиите, ще е добре.
И аз стискам палци за познати седмокласници, проверявам от време на време седмокласната тема.
Лек ден и лека седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт