Осми клас 2020 /21 - Успешно осмокласникът приключва и на вълна ВАКАНЦИЯ се включва

• 27 728
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • у дома...
Синьо лято, синя рокля... Постараха се доста. Браво на тях

# 406
  • София
Ма как 46 градуса, леле! 😃
Точно онзи ден нещо проверявахме с дъщеря ми и това се оказа най-високата температура, измерена у нас - 1916-та, Садово. #глобалнотозатопляненееотвчера

# 407
  • София
Air, как се плажува на подобни температури? Една приятелка работеше в Дубай няколко години и там беше подобна жега, но тя казваше, че през деня всичко живо се изпокрива и почти не излизат навън.🙄
Дани също ще сменя класната, която му е по английски, но няма търпение да не я вижда повече 😁 Изобщо не я харесва, нито като човек, нито като преподавател, явно и тя има отношение към него, чуди се от къде да му вземе точки на тестовете. Дано има по-добър късмет догодина.
Просто майка, браво на децата!

# 408
  • Някъде в Европа...
😁 Предполагам, въпросите са риторични, но да си кажа - добре ни е, басейните, морето, много вода, много кола... На плажа са едни огромни тъмнозелени тенти и под тях са наредени много шезлонги - даже успявам и да си поспивам наобед поне час на плажа 😁 ...Не се и спираме със синковеца по пързалките 😁..излишно е да казвам, че много бързо почерняхме 😉. Наистина по 10 часа изкарваме без да се прибираме в стаята...
В този момент пак сме на плажа заради нета 😁..сега темп падна на 28 гр...синковецът ми е обещал, че в 00 ч си тръгваме към хотела 😁, та ви пожелавам лека нощ!

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 00:05 от AIR

# 409
Инфарктен мач, момичета.
Страхотен спектакъл.
Не съм по нито една тема, знам 😂
Моите мъже са там на стадиона в Букурещ.

# 410
Влизам да ви се похваля Simple Smile Моя седмокласник се представи доста добре - БЕЛ -84,5 МАТ -99,25
Хваля се на вас, защото не ми се пише в момента в седмокласната Simple Smile по разбираеми причини. Надявам се след месец два, там нещата да се върнат към нормалното си състояние Simple Smile

# 411
  • София
Дикси, гледам още, макар че трябва да ставам в 6ч. Но няма да успея да го догледам.
Нана, добре  завърнала се!
AIR, завид, нека ви е зле.
Поздравления за седмокласничетата в темата, да им стигнат резултатите за тяхното си място.
Просто_майка, браво на Ани!
ТуиГ, стискам палци за най-благоприятното развитие на нещата за близкото ти дете. Шапка свалям на съфорумките за съпричастноста и бързата реакция.
Ако пропускам нещо извинете, но много ми се  спи вече.

# 412
  • София
Аз трябва да стана в 4ч.А още не съм легнала...Satisfied Дикси....ще те споменавам рано сутринта че ми вкара футбола в главата и пусто любопитство

# 413
  • София
MollyBy, поздравления. Направо отлично представяне, не просто "доста добре".
sssani, какво съвпадение - и аз в същия час трябва да съм на крак.
Няма да превключвам на мача, че до там ще е с плановете за поне малко сън, но може ли поне да кажете какъв е резултата?

# 414
Моли, браво на детето! Страхотен резултат.
Появиха се оценките по математика.  Тройка за годината:rolling_eyes:
При три четворки на последните присъствени контролни, на класното също е с четворка, даже 4. 30. Има една двойка от първото присъствено връщане в началото на срока и една тройка преди последните три четворки. Бях убедена, че ще му остави 4. През първия срок също е с 4.
Финално е с успех  5.10. Но такава оценка никога досега не е имал. И той се изненада.

# 415
  • гр.София
Леле,Аманда,не си поплюват!
На мен и в седмокласната ми направи впечатление,че има много порязани с годишни оценки.
Моли,браво на младежа !

Честит Петровден на празнуващите!

# 416
Сега ме поправи, че на класното е с 4.40
Вярно, че не си поплюват.

# 417
  • София
Аманда,това е поредната тъпа постъпка на тази учителка...Думи нямам.Но пък мисля да наблегна на действията.Едва ли ще се отървем от нея (и другата "любимка" по Бел),тъй като са класни на паралелки от випуска.Но определено мисля да занимая ръководството с нейното поведение.Силно се надявам на корекция.И щерката е с 4  за годината въпреки тестовете я последната минута за повишение,молби и какво ли още не.Тази четворка и петицата по Бел са оценките ,различни от 6 при нас.Но,за мен учебната година приключи.Още ден до отпуската.Оммммм

# 418
Това прави средно 3,56. И първия е 4. Бива ли така да демотивират децата?
При нас пък друг парадокс. Има 6 тя първия по мат, втория отива на 5 заради издънка на класното. Госпожата я изпитва за 6  и й пише текуща 6. Но за срока и годината оставила петици. Голям праз, едва ли е за 6 реално, но ситуацията е странна, освен ако нещо не е разбрала. Голям е заплес.
При тази странна учебна година такива порязвания са много демотивиращи.

# 419
Cygnus, той не е от тези, които тежко преживяват оценки. Даже се захили и каза, че госпожата този път е надминала себе си, но е факт, че се учуди.
sssani, мисля, че малко прекаляваме с обсъждането на учители по форуми и накрая си вредим на децата. Вече такова чувство имам..

Общи условия

Активация на акаунт