Осми клас 2020 /21 - Успешно осмокласникът приключва и на вълна ВАКАНЦИЯ се включва

• 27 727
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Туиг, много се радвам, че класната се е застъпила за детето. И аз бих подкрепила уроците.

Фурия, радвам се, че писа. Успех и с малката!

Тасиа, приятно изкарване!

При моя набор ДО е фатално. И без това не му се учи, при ДО просто заспа зимен сън. И резултатът е налице, разбира се- ще завърши с 4,50. Поне танцува страхотно. Flushed  Отивам да чета седмокласната тема и да се просвещавам в статистики и прогнози, че имам 4 близки дечица, всичките са с над 80т, ама не знам докъде ще стигнат като ви чета.

# 391
Ами че при тоя талант за танци не знам защо тормозиш детето с училище изобщо

# 392
  • София
Хепи, с каква ваксина мислиш да го ваксинираш? Аз ще трябва да правя на по-голямата, а идея си нямам към какво да се ориентирам. Има ли такива у нас, които са само с една доза?

# 393
  • София
Хепи, с каква ваксина мислиш да го ваксинираш? Аз ще трябва да правя на по-голямата, а идея си нямам към какво да се ориентирам. Има ли такива у нас, които са само с една доза?

Има. Ваксината на "Янсен"/Джонсън и Джонсън е еднодозова. Но до момента няма разрешение за ваксиниране на деца с нищо друго освен с "Пфайзер". Чака се ЕМА да даде разрешение и на Модерна.

# 394
Да
У дома всички сме с различни ваксини, ама сме над 18
За детето само един вариант има

# 395
  • София
Нана, благодаря! Тя голямата навърши 18. В средата на август ще има изпит във Виена и ми се искаше да не се разправям с ПСР тестове, за да я допуснат в Уни-то, но може би все пак ще останем на варианта, одобрен за деца.

# 396
  • София
Аз напълно си давам сметка, че Мангъров е поизкукуригал, обаче онзи ден написал в интервю същите доводи против иРНК за децата, дето от месеци ми ги говори моята приятелка (за която ви писах, учен е все пак, а иначе абсолютният проваксър; не знам да има нещо, за което да не са ваксинирани у тях, извън задължителните ваксини имам предвид). Според мене четат едни и същи научни трудове с Мангъров, сиреч оскъдното наличие към момента в комбинация с други  проучвания за ваксини и лекарства през последните 50 годините.
Та с две думи съм скептична. Ще ваксинирам детето, ако видя, че започва да става наистина опасно за тази възрастова група.

# 397
  • Някъде в Европа...
Само да се запиша!
Леле, 27 стр.
Не мога да чета, нет имам само на плажа, през деня не ми се занимава с тел, та идваме по нощите със синковеца до морето. (То и тук са заниманията де вечер в комплекса, има музика на живо, екран на пясъка за гледане на мачовете, баровете работят..)
Последните мнения, гледам, са пак около вируса. Тук в комплекса (а той е много голям - 4 хотела са) никой не носи маски, дистанции не се спазват - опашки за храна, опашки за пързалките 🤣..единствено персонала в осн ресторант са с маски. Иначе дезифектант има навсякъде. По нищо от поведение на хора и външен вид не можеш да познаеш, че има вирус..Утре ще ходим на разходка в гр. Алания, ще видим там как ще е...
Температурата днес бе 46 гр, но се усеща повече - влажността е много голяма; в момента е 28 😀. Свикнахме вече. Басейните са чай буквално, чак неприятно топли. Морето е една идея по-хладно и там се живее следобеда 😁. Излизаме в 8.30 от стаята и се прибираме в 19, колкото да се преоблечем за вечеря...

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 22:50 от AIR

# 398
Аз напълно си давам сметка, че Мангъров е поизкукуригал,
Скрит текст:
обаче онзи ден написал в интервю същите доводи против иРНК за децата, дето от месеци ми ги говори моята приятелка (за която ви писах, учен е все пак, а иначе абсолютният проваксър; не знам да има нещо, за което да не са ваксинирани у тях, извън задължителните ваксини имам предвид). Според мене четат едни и същи научни трудове с Мангъров, сиреч оскъдното наличие към момента в комбинация с други  проучвания за ваксини и лекарства през последните 50 годините.
Та с две думи съм скептична. Ще ваксинирам детето, ако видя, че започва да става наистина опасно за тази възрастова група.
Изобщо не е изкукуригал, въпреки всеобщото му заклеймяване.
В останалата част изцяло + за мнението ти.
Извинете ме за спама.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 22:56 от Анонимен

# 399
  • София
Общ годишен успех 5.90, обаче реално благодарение на първи срок
Не знам, момичета, при моето дете наистина ДО не работи, не знам какво ще правим догодина, ако пак я подкарат така. Направо се плаша.
Точно същото е при нас с успеха. Годишните 6-ци по мат и Бел са благодарение на 1 срок.

И при нас догодина ще имат нова класна. Госпожите на 8 класове си водят само езика в 8 клас и не минават нагоре.

# 400
Доволна обявявам началото на ваканцията - оценки има по всичко.
Едната годишна е с лек подарък, но хлапето напълно го осъзнава и ще се постарае повече догодина, че има да връща Simple Smile
Силно се надявам да няма дистанционно повече - на теория всичко върви гладко, учат... нооо съвсем не е същото - коства ни цяла единица по един от предметите втория срок - очевиден срив, опит да се навакса, невъзможност... абе дано всичко това е зад гърба ни.
Ваксинирала съм се - дадох своя дан... Детето няма да ваксинирам.
Здравей, лято!

# 401
И при нас ще е нова класна, дори английския няма да им води. А е много мила, фина, деликатна, разбира се с децата. Аз такова нещо да звъни учител на детето в къщи и да му обясни какво е сбъркало в домашното и защо, като му обясни подробно пропуска, не бях виждала. И сигурно така е била с всички. Толкова отдадена. По мат също нова. Не знаем на какви ще случат ... Тъпо.

# 402
  • Между гори и планини
Air, как 46 °, ужас и пек! Толкова съм преживяла само в Ташкент, но там поне беше суха жега, направо ме удряше като стена като отварях балконската врата. И в Ямайка не е имало такъв мор.
Иначе ме дразниш много, с тия топли басейни, палми, турски манджи... 😈🥰

# 403
  • у дома...
https://www.facebook.com/606921612801315/posts/1996374417189354/?app=fbl

И новинарската емисия започва с нашето гардже! Някъде минута и половина от началото.

# 404
  • Между гори и планини
Буенос Диас на фона на музиката от синьо лято... Браво на децата ❤️

Общи условия

Активация на акаунт