Осми клас 2020 /21 - Успешно осмокласникът приключва и на вълна ВАКАНЦИЯ се включва

• 27 731
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Моят е с успех 5,80, ама нещо му загорча накрая Joy та сега в вкиснат, вместо щастлив. Цял следобяд спа...дори не пожела да излезе някъде.
Заради вас погледнах седмокласниците. Видях кой наводнява Blue Heart хаха Simple Smile
Видях и прогнозите и се сетих, че съм забравила колко точки е имал моят миналата година и колко е бил бала Joy чудесно нещо е човешкия мозък, а моя специално явно добре се прочиства Joy

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 21:38 от 🍀HAPPY 🍀

# 376
  • София
Абе какво им става тази година на всички учители. Аз мислех, че е само в нашето училище това рязане на годишни оценки, а то все едно, че са се наговорили.
Възмутих се и аз от годишни оценки, дето са могли да бъдат по-високи, но осмокласничката каза, че госпожите ги предупредили, че ще оставят по-ниските, защото това било единствената година в която можело да си го позволят.
Госпожицата ще завърши с 5,40. Току-що видях, че дори и по физическо са я резнали Smile

# 377
A, в нашето училище не са рязали тази година поне по важните предмети, нито при осмокласника, нито при шестокласника. Всъщност имаше едни учители, които се правеха на много строги и вземаха, но това беше по предмети като ТП, физическо, музика. Чак не можех да разбера какво им става и ги прихваща.

# 378
  • София
Моята Ева само по 3 предмета няма оценка - спорт, беше извинена за цялата година, по Композиция (ФУЧ - ДП/ЧЕ) и по Перспектива (ФУЧ - ДП/ЧЕ) , каквото и да значат тези съкращения в скобите. Но Школо казва, че е за 6 по тях за годината, по едното има оценки само първия срок, а по другото само от втория. Чудех се, може ли да завърши, без да има никаква оценка по физическо.

# 379
  • София
Общ годишен успех 5.90, обаче реално благодарение на първи срок
Не знам, момичета, при моето дете наистина ДО не работи, не знам какво ще правим догодина, ако пак я подкарат така. Направо се плаша.

# 380
Е при нас поне ДО работи все едно са си там. Проблема не е ДО Simple Smile Ти имаш предвид,че детето ли не се справи добре при ДО, или училището?

# 381
Днес се скапах от емоции, сметки на балове и игри с децата, че трябваше да запълвам за 4-ка белот. Не съм чела нищо освен последния коментар (който докато пиша вече не е последен Simple Smile) от нашата тема, седмокласната само я прехвърлих.
Фурия, ако детето е освободено от физическо не трябва да има оценка. По фуч също не се пишат оценки: нито текущи, нито срочни/годишни. Но явно някои учители си пишат, не е единствен случай...
Нашата класна няма да ни е класна и догодина. Ще тръпнем септември, дано имат късмет децата.
Утре имат някакви занимания по интереси. Ния ще ходи на рисуване след 10 часа. Звъняха й от фег да ходела да й връчат някакви книги, но тя си имаше гости и нямаше как да се случи. Нищо не разбра защо, къде и кога. Утре ще пита, ако има кого и ако не е късно. Май класната ще им препоръча литература на фе, чака. В сряда ще празнуват с класната, ще е емоционална раздяла.

# 382
  • гр.София
И аз се плаша. Уж нормално оцеляхме ,но има някакво натрупване, дето вече ще прелее. Не само за училище.

# 383
  • София
Не училището, Хепи. Тя губи интерес и мотивация. Все едно различни деца отглеждам при двете форми на обучение.

# 384
Ясно, явно е много социална, контактна

# 385
  • София
Морски поздрави на всички 🤗
Чета ви и много криво ми стана за близкото дете на Туиг, радвам се много за добрата развръзка и също ще участвам за уроците на детето! Сигурна съм, че това момиче ще помогне, има уникален подход към децата!
Набора ще завърши с 5,40. Една 4-ка по философия ще има, другото е 5 и 6. Ами това е положението, за мен резултат от ДО, дано не се случва повече! Преди малко поглеждам в школото- 5 неизвинени отсъствия, по английски, при класната. Две седмици преди заминаването ни детето ѝ занесе молбата за освобождаване по домашни причини…, утре ще ѝ звъня да питам какво става.
Е, Мария, жалко за класната! Дано случат отново догодина децата!
Фурия, помня те и аз, радвам се, че детето си е намерило мястото и е щастливо! Успех и на малката!
Момичета, приятно изкарване утре на срещата!

# 386
  • София
Ясно, явно е много социална, контактна
Точно. И прекалено даже.
Но не е като да съм изненадана. Още в ДГ непрекъснато ѝ сменяха леглото, понеже все бърбореше, и с абсолютно всеки съумяваше, та учителките нямаха особено полезен ход.
Предполагам ще ми се разкаже играта от купони и мероприятия през идните години.
Но така или иначе ученето просто не може да върви както се полага, ако няма хора наоколо. Абе неприятно в този смисъл.

# 387
  • София
При малката ДО вървеше супер, учителите много доволни, това дете не спря да говори, половината и оценки са от активно участие. Присъствено е точно обратното, срам и почти не говори и не участва в час. Стигна се до там, че по Физика, учителя я помоли да преразкаже урока писменно и да му го предаде, за да и пише оценка.
При каката, беше зле от към подготовка на няколко учители. Фотографията и графичния дизайн бяха мъка, заради ДО е сърдита на класната, че не им преподава добре тези предмети.
Red и при нас е така и с двете.
Против съм ДО, двете се караха всеки ден. Моля се да не се повтаря повече.

# 388
  • София
Не училището, Хепи. Тя губи интерес и мотивация. Все едно различни деца отглеждам при двете форми на обучение.
Ред, все едно едната от моите госпожици описваш. Наистина все едно е различен човек и има различни умения да учи.

# 389
Ами на моят си му вървеше чата с приятелчета по време на час с ДО, та не страдаше, но обича да виси на компютъра, та това беше като сбъдната мечта Joy
Но присъствено има по-пълноценни социални контакти, програмата е по-балансирана- физическо, рисуване и т.н. 
Между другото мисля да го ваксинирам, само той в семейството не е. Не че това би помогнало много ако затворят централно училищата пак.

Общи условия

Активация на акаунт