Осми клас 2020 /21 - Успешно осмокласникът приключва и на вълна ВАКАНЦИЯ се включва

• 27 737
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Туиг, има годишна оценка по музика и рисуване. Просто срочната става и годишна.

# 361
  • у дома...
Всичко минало много добре. Очаквам клипа или поне снимки от урока. Донесе ми чурос Joy

# 362
ТуиГ, момичетата Веса го написали, но и аз да си кажа. Срочната остава годишна оценка по ИИ и Музика.

Просто майка, браво! Ама виж как те мисли детето:-)

# 363
В следващите 2 години ще е дори още по-инфарктно НВО-то. Наборите растат, съответно и конкуренцията. Пикът на раждания беше, мисля, 2009-та.
Ако още улеснят тестовете, вече няма да стигат 2x100. Дано не продължат с тази тенденция.

И аз помня Furia. ❤ Успех на седмокласничката! Осмокласничката как е, Furia?

# 364
  • София
Ей, нямате изчитане, значи Simple Smile
Тиуг, потресох се!!! Брой ме и мен в парична или друга помощ за детето и майка му.
Ние утре не сме на училище,  в сряда ще ходят с класната някъде.
С нетърпение вече чака лагера по Химия. Дано им е забавно, а и да си поприпомни нещата от миналата година. По същото време е и лагерът по ФЕ, та се надявам, че няма да го е срам, и ще си поговори с французите Simple Smile

# 365
В следващите 2 години ще е дори още по-инфарктно НВО-то. Наборите растат, съответно и конкуренцията. Пикът на раждания беше, мисля, 2009-та.
Ако още улеснят тестовете, вече няма да стигат 2x100. Дано не продължат с тази тенденция.
Аааа така не! Аз ще имам седмокласничка след 3 години, а тя не е като сестра си. Кара го малко по интуиция.😁

# 366
И аз помня Furia,  момичето й искаше да се занимава с ИИ.
Прочетох прогнозата на sanaka- страшно е ..

# 367
  • Между гори и планини
Туиг, спомена ли на майката за учителка по математика? Че аз нали съм седмак - бързак и не се въздържах и ѝ писах. Ето, събрахме се доста доброволки за помощ.

# 368
  • София
Днес имах много работа и не успях да следя резултатите, но като се прибрах няма вечеря за домашните докато не ви изчета вас и седмокласниците. А и тук не са липсвали вълнения с приятелското детенце на Туиг.

Баловете ми се струват с 6-8 точки по-високи от нашите. Наистина не знам докога ще е такава тенденцията. Но може и от МОН да спрат кранчето с тези лесни изпити. Догодина наистина са още повече децата. успокоява ме мисълта, че ще съм с мъжко в борбата.
Помня как миналата година се молех прогнозата на Санака да е грешна с 2 точки надолу, но уви, беше точна. 😀

# 369
  • о`майна лунна нощ е
Да, Доня, казах й.  Не можеше да повярва и само попита плахо 'Ама наистина ли?"

# 370
  • Между гори и планини
Да, Доня, казах й.  Не можеше да повярва и само попита плахо 'Ама наистина ли?"
Явно не знае, че форумските мами сме опасна работа , в добрия смисъл на думата. Да давам ли телефон на учителката, не помня вече на кого го пращах.

# 371
  • София
Пишете повече и от седмокласниците, досега четох темата и аха завършам страницата, гледам нова сте започнали Joy
Туиг много се зарадвах, душичката мила, нищо че не пиша, бройте и мен от към финансова гледна точка.
Осмокласничката попадна в много добра среда според нея, успеха от 5:00, вече е 5:60, как го прави идея нямам, въобще не разбирам кога е учила. Съвсем правилно помните, влезна в Пирогов, веднага след НВО по БЕЛ, това по МАТ и по Рисуване изпусна. Сега е много добре, гони я пубертета по-здраво от седмокласничката. Много е строга и взискателна към съученици и учители Rolling Eyes, ту хвали класната, ту я сирктирдосва.
Аз лично съм много доволна от резултатите на малката, не са високи, но и не ни и трябват високи. Ще следва стъпките на кака си и ще кандидатства и тя с рисуване. Много е сладка, защото нищо не иска, освен да я оставиш да чете книги, но поне стигнахме до единодушие, че с рисуването няма да и е много напрегнат живота и ще може да му се наслаждава Joy. Само да знаете как ми говореше след изпита по БЕЛ: " Мамо тук един охльов има, ще го преместя от пътя", а аз питам как беше изпита, какви въпроси се паднаха, тя обаче продължава: "Мамооо, тук има нещо на пътя", "Голямоооо е", " Мамооо било е къпина" , бях тушеее. Подобен разговор и след математиката. Човека просто се наслаждава на живота и така.
Онази със синия текс от седмокласниците я прескачам, тоя цвят ми вади душата, я и тия чаршафи са ми излишни.

# 372
  • София
Туиг, действай. Не я оставяй много да му се чуди. Само помислете как да го поднесете на детето, че да не се притесни съвсем. Много говорене и внимание трябва с този младеж, докато все още се поддават на слушане, че после става сложно.

И аз направих прогнозни балове, но за първо класиране. Скачат и тази година баловете, но ми се струва, че не е много по-различно от миналата година. Като гледам осмокласничката пак е щяла да се класира на същото място.

# 373
  • у дома...

Просто майка, браво! Ама виж как те мисли детето:-)
да не заслабее майка ѝ...

# 374
  • София
Здравейте, момичета,
аз напълно нетипично за подредената си същност сега видях темата. Но не ми беше година тази до момента, та не съм влизала много във форума.
Но пък да се запиша все пак.
Моят осмокласник е в "Ломоносов" - компютърната паралелка. Завършва с 5,17.
Няма да си кривя душата, не съм съвсем доволна, знам, че може повече. Ядосах се и на учителката по физика. При 5 за първия срок и три шестици респективно 6 за втория, му остави 5 за годината. Ако искал 6 за годината - да отидел да го изпита на целия материал. Не отиде. Ма, здраве да е.
Погледнах седмокласната и се прекръстих - добре че не сме тази година на пангара. Много елит, много нещо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт