Осми клас 2020 /21 - Успешно осмокласникът приключва и на вълна ВАКАНЦИЯ се включва

• 27 739
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • гр.София
Страхотни бяхте по казуса на приятелчето на Туигови. Ако се заформи някаква форма на помощ- бройте ме.

Имам въпрос. Във 2-ра английска има ли и други паралелки,които работят с ноутбук, освен АЕ+ руски. Някой ако знае.

# 346
  • София
От випуска т.г. са три: НЕ+БЕЛ, една от испанските и руската, в която са Хепи.

# 347
Виж к' во, Блейк, ако ме телепортираш , ида на мига!

И аз 🤣
Без да искам медал сложих преди малко. А дано е знак, че на медали ще ни върви тази седмица.

# 348
Туиг, бих се включила във финансирането, ако детето иска да учи през лятото. За здраве и образование и за нашето си семейство, и за помощ в каузи, са ми най-смислено похарчените пари. После са за екскурзии, ама вече само за нас си Simple Smile
За съжаление, няма да мога да дойда утре Sad
И аз стисках палци за НВО-то на няколко девойки на приятелки, три от тях искат да си останат в СМГ, дано стане, 4-тата иска японски, ама май няма да ѝ стигне. И забелязах странна статистика - всичките ми приятелки с набори или по-големи деца, са все с момчета, а всички, които имат по-малки от сина ми, са все момичета Simple Smile

# 349
  • София
Изпуснала съм ви мили дами, но другата девойка сега ми е 7ми клас и се вълнувам с нея много.
Минавам само да ви поздравя и да ви чета Tropical Drink

# 350
Хей, Furia! Радвам да те видя отново!
Дано тазгодишното НВО е било па- спокойно от миналогодишното!

# 351
  • софия
Като чета тазгодишната тема - по-инфарктно е. Повече деца, в София ги държаха на тръни със статистиката до следобед, резултатите чак към 12 им ги пуснаха, повече отличници по БЕЛ имат.
С вас миналата година не съм чувствала напрежение.

# 352
Аз всъщност не се изразих добре. Помня, че наборчето на Furia  имаше здравословен проблем точно за НВО( малеее, дано не бъркам името, че ще се изложа много).

# 353
  • София
Беше ни доста по-задушевно в темата м.г. Преди най-инфарктните моменти се отдавахме се на някакви носталгични реминисценции - любими филми от детството и други подобни. 😊

# 354
Спомням си, че след НВО Аzzy се включи с ораторско майсторство и после изчезна от дребнотемието:grinning:
Нашите днес са се мотали почти цял ден.След посещението на Френския институт, са са разделили на две групи, а накрая групите се срещнали в мола:grinning: Играли са боулинг.
jam, имам съмнения, но ще решаваме в движение.
ТуиГ, четох те през деня, радвам се, че класната е реагирала с човечност:heart:
При моето дете странно съвпадение е, че всичките му приятели сред съучениците му до 7 клас учат френски. Едното във френската, останалите са разпределени в 35 и 133 СУ. Наскоро се видя с тях, те си чатят, но отдавна не се бяха виждали.
Взех и племенницата ми на басейн. Шест часа изкараха в басейна, излизаха само за по три секунди и пак вътре. Дано да не се разболеят.

# 355
Хвърлих поглед на статистиката, която е поместила Дидева. Само нашата област погледнах, но резултатите са доста по-високи от миналата година. Тогава моят мързел беше с трети резултат по математика, а сега би бил извън десятка. Същата работа и като сбор от математика и БЕЛ. Тогава беше сред първите, сега изобщо не би пял в оркестъра.
Аз още не съм гледала тазгодишните тестове и нямам идея колко са лесни. Чакам малкият да приключи със състезанията и ще ги разпечатам да се пробва. Когато наборът беше за седми клас така му бях дала теста по математика. Почти 2/3 от задачите се решаваха със знания 5-6 клас.

# 356
Вкъщи тишината се нарушава единствено от хрупането на солети, докато се гледа втренчено мача. Ама такава тишина много рядко се случва вкъщи. Да не кажа никога. Съседите може да си помислят, че сме заминали някъде... От време на време се чува и звука от натискане на F5 на клавиатурата ми, за да констатирам кой е предпочел да се довери на разваления си телефон по отношение на тази така съществена комуникация, която се вихри там. (б.а. седмокласната тема)
Може би м. г. по това време се наслаждавахме повечко на разпускащи питиета, че от излишни нерви файда нЕма. Blush

Много се радвам за близкото детенце на Туиг и същевременно много съжалявам, че трябва да преживява такива простотии само защото е свито и притеснително. Дано си стъпи бързо на краката и да постави ново успешно начало в обучението си! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 20:17 от шмърциплянку

# 357
  • о`майна лунна нощ е
Искам да ви кажа, че сте уникални и страхотни като хора! Наистина ви обичам, момичета! Благодаря за търпението ви и тази готовност да се даде шанс. Малко да им се уталожат емоциите и ще се заема по-здраво със сериозната част  по организиране попълване на пропуските.
Наборът май е оформен. Но аз като една полуграмотна в настоящите новости майка имам питане за музиката и рисуването. Двете се учат само по един срок. Ще има ли годишна оценка при тях или да удрям финала с Мн. добър - 5,14, лично изкарани от набора като краен резултат от 8-ми клас.

# 358
  • у дома...
Срочната оценка е и годишната.

# 359
  • гр.София
Стон,успех на N 2  на гимнастиката !
Red, мерси много .

Просто майка,има ли новини от представянето?

Общи условия

Активация на акаунт