Осми клас 2020 /21 - Успешно осмокласникът приключва и на вълна ВАКАНЦИЯ се включва

• 27 741
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • Между гори и планини
Аз все му повтарям на моя, че първото впечатление е много важно. В училище на входното ако не успее да вдигне летвата, после бе много трудно учителката да повярва в него . А и нови съученици, стрес. Поне в знанията си да е сигурен. Че  тая математика помага и на химията, физиката, информатиката... Сега му се е отворил късмет за помощ. Няма срамно в това. Моя като пропищя още на вектори, че му е трудно и реагирах на момента.

# 331
  • Пловдив
Мина ми една теория през главата, но малко не ми се връзва точно това да направят. Явно имат проблем с приема в 8 клас и по този начин са се надявали да го задържат, за да се запише при тях. Обаче Туиг спомена, че са смятали да си останат там, та не мога да намеря никаква логика.

# 332
  • София
Хора, спрете се. В седмокласната, в деня на излизане на резултати, имах по-малко нови отговора, а тук-129 Dizzy Face . Оплаках се и се връщам да чета.

# 333
  • Велико Търново
Много сте писали, бре, не ви смогвам 😉
Просто майка, моята София още чака известие дали ще я преместят... Пусто, голямо напрежение в края на учебната година. Иначе, на екскурзията каза, че си изкарва супер, което много ме радва, поне да се разсее малко. Ходили да до Витоша и на Драгалевския манастир, след малко са в театър 199, не знам какво ще гледат. Утре, в Института Сервантес, после на испански ресторант и хайде, към вкъщи.
Аз съм,, за,, всякакви инициативи за помощ и сътрудничество, пишете ме. Сега ви оставям, утре повече 😘

# 334
Хора, спрете се. В седмокласната, в деня на излизане на резултати, имах по-малко нови отговора, а тук-129 Dizzy Face . Оплаках се и се връщам да чета.
И това при положение, че половината осмокласна тема пише там. Joy, както и от по-големите набори също помагат... Мисля си, че даже се вълнуваме повече от тях. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 335
liani,😀 няма да се оплакваш😀

Бисквитка, скоро ще ви известят, че детето може са бъде преместено!🧙‍♂️🍀Сигурна съм!

# 336
  • София
Айде бе, хващайте по една летяща метла и долитайте всички отвсякъде, та белким се набърборим утре. 😁
Сигурно преди 7 ще се класирам аз.

# 337
Виж к' во, Блейк, ако ме телепортираш , ида на мига!

# 338
  • София
Тука може и Звънче да удари едно рамо, понеже по-рано днес се самоопредели като Блейчо. 😆

# 339
Хаха, Ред,😂, щом тряба, ще се включи и Звънчето ! Телепортация е това, сериозна работа. Без асистенция няма да стане😀

# 340
ТуиГ, нечовешко ми звучеше това с поправителния за седмокласник. Дано намерят друго по-добро училище и детето да се чувства добре. Ако ще събираме пари за уроци по математика за него, пишете да се включа. Или ако може да се помогне по друг начин.

# 341
  • Между гори и планини
Тези които сме далеч за срещата ви, не можем ли да се включим във видео чат?

# 342
Дано,Siver gull, дано!

Доня, в Зум ли?🙂

# 343
  • Между гори и планини
Дано,Siver gull, дано!

Доня, в Зум ли?🙂
По Месинджър, Вайбър ... Зум не знам дори какво е.

# 344
Да си похваля и аз седмокласниците. На две приятелки хлапетата-разцепили са😁
Много съм доволна. Не са от София.
Чета седмокласната и падам от смях. Има един капацитет от последна инстанция 😂
Изкушавам се да поискам от Дидева минимален бал за прием в "елитните гимназии" или да попитам кога са изпитите.

Общи условия

Активация на акаунт