Осми клас 2020 /21 - Успешно осмокласникът приключва и на вълна ВАКАНЦИЯ се включва

• 27 746
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • Между гори и планини
Е, хайде, честито! Въпреки, че офертата за уроци остава. Защото пропуски има и ще стават все повече.

# 316
Ехеее, ТуиГ! Каква добра новина! Браво! Браво! Да е жива и здрава класната !

# 317
  • софия
Аз все пак много приветствам идеята на Доня за допълнителни уроци лятото. За да започне детето по-спокойно новата година.
Но само, ако то иска и не се чувстват неудобно.

Отвратително е да караш хората да са ти благодарни и да плачат за подхвърлената трошица, когато си ги поставил в ъгъла.

# 318
  • София
Туиг!!! Heart
Нямаше как да се появи по-добра новина!
Сега изчакай ги ден-два да се успокоят и после наистина им ударѝ едно рамо, за да си съберат главите и да тръгва това дете на уроци. Не само за догодина ще му е важно, за да не потъне съвсем; ключово е да намери малко вяра в силите си точно в тази възраст.

# 319
Леле! Място не си намирам! Току-що ми звъннаха, че класната им се е застъпила за момчето и математичката с огромно нежелание е казала, че ще пише три за срока. Момичето плачеше на телефона.
Олекна ми! Браво на класната, сви ми се сърцето за това дете! Някои са наистина пълни темерути. Тази учителка спала ли е цяла година, консултации трябва да прави, ако се наложи. Не било честно спрямо другите деца. Не е честно и да е толкова тъпа, сори но кипнах!

# 320
  • Пловдив
Е, браво на класната! Щеше да е грехота да се изгарят така с дете. Браво! Дано се успокои и му дойде вдъхновение, самочувствие и да има късмет в живота ! 👌

# 321
  • София
Браво на класната, макар, че по този начин е направила неволно услуга и на математичката и на директора! Дано детето намери място, на което ще се чувства добре, а майката ако има възможност, да го заведе на психолог. Това дете е смачкано и само няма да излезе от тая дупка , а като жертва ще привлича още негативно отношение и в ново училище. Дано всичко се оправи! Прегръдки!

# 322
  • Sofia
Браво на класната! Де да бяха повече такива...

# 323
  • София
Ох, не можех да пиша от телефона. Само ви четях и проклинах на ум.
Много се радвам, че има положително развитие. И аз съм на мнение, че е добре да взема уроци, за да се попълнят пропуски, доколкото е възможно и ще се присъединя, ако се реши да се съберат пари.

# 324
Туиг,
Прекрасни новини наистина! Ще си отдъхне майката.
Ако изобщо можеш да настояваш предлагам да натиснеш за уроците. Прекрасна възможност се отваря на това дете. Математиката няма да става по-лесна, хормоните ще летят като пуканки.
Сега е моментът това дете да хване вълната. Иначе до 12 клас все ще има проблеми с математиката.
Не знам колко сте близки, но дано се вслушат в теб😄

# 325
  • sofia
За това, че детето го е срам да ходи на уроци.... може он-лайн варианта с учителката на Доня е по-добър.
Наборът е така... но за първия път. Изкарах с него първият час при учителката по математика, че а-ха да ревне като тръгнах да излизам.... това лятото преди 7-ми клас. После нямаше грижи, допаднаха си с учителката.
Подобна случка имахме и с курс по английски, ама тогава беше 4-ти клас.

# 326
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, обичам Ви! И аз не си намирам място в момента, а тя милата намерила сили да се обади на математичката и да й благодари за жеста. Много скъпа приятелка ми е, съученичка, на един чин изкласихме в гимназията. Животът я очука много още от училище, когато баща й почина. Трето дете е, изтърсакът в семейството, винаги за нея е имало, ако остане. Добър и много скромен човек. А синът й е точно копие на нея като характер, даже подобрена и още по-деликатна и ранима версия. Ако може да остане скрит и незабележим, ще му е идеално.
Ще я натисна за уроците, но ако го хвана и младежа, ще е най-добре.
Едно е ясно от сега - по принцип искаха да останат в това училище. До 12-ти клас е, но след тази случка, колкото по-бързо сменят средата и попадне сред други хора, толкова по-добре.

Помните ли, когато обсъждахме абитуриентските, че ви споделих, че си направихме алтернативна, със съученици, които не можеха да си позволят хотелските куверти. Тя беше едно от децата, заради които си спретнаха луда таверна вечер на половин цена и си изкарахме страхотно.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 17:21 от `ТуиГ

# 327
Боже, ТуиГ...Как ме развълнува само! ❤
Каква обич струи от думите ти и как ми станаха мили и майката и детенцето!
Ще си стъпят на краката, сигурна съм!

# 328
задължително да смени училището, а за уроци аз също ще помогна със средства, за да влезе със малко самочувствие в новото училище. Може всичко да се е разиграло за добро и да попадне на много по-добро място в друга среда
За психолог не съм компетентна, но пък ти предай на майката друг път да не я е срам, форума винаги е насреща и децата си в калта не оставяме Wink
Браво на класната!

# 329
  • sofia
Туиг, поговори с младежа и му кажи, че едни лели са готови да му помогнат, за да натрие носа на учителката със знания! Трябва да учи лятото за да отиде със самочувствие в новото училище.

Общи условия

Активация на акаунт