С какво ви дразнят свекървите? - 129

• 38 944
  • 779
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Когато стане, сега преизчисляват друго.Ще си получи накуп всичко ако закъснеят.
Писах преди - в първите 2-3 дни след смъртта на свекър ми вече беше подкарала ММ да ходят до НОИ с молба за пенсията за месеца. Сигурно от мъка е било...
Аз съм наясно, че никой няма да я ощети, ще ги получи накуп. Ама така  е - сам човек се чуди за какво да юрка другите, тя ни приятели има, ни със съседи дружи.

# 16
  Добре бе, хора. Вие в такава ситуация на съседи и приятели ли ще разчитате , особено на 80 г. Нормално е да чака помощ от 50 г. си "деца". И аз уреждах всички имотни и наследствени въпроси след смъртта на баща ми, а после на майка ми. Добре, че мъжът ми не е недоволствал, че и децата бяха малки и ги е гледал , за да ходя по институции.

# 17
  • София
Тя не чака помощ, тя нарежда.
Да не говорим, че сметки се плащат онлайн, но за тях това е тъмна Индия.

# 18
  • France
Куко, не мисля, че си права.

# 19
  • София
Може и да не съм, но аз търпя раздразнението на сина й, след като не могат да се разберат, а дъщеря й никаква я няма, сега вече си почива. Ще се появи, ако стане дума за наследство/пари.

# 20
Стига де,  аз не плащам онлайн.Получавам фактури така  и знам какво дължа, но за плащане не се ли иска електронен подпис и там подробности.Ти 80 годишна жена ще караш да работи по този начин. Компът ми е старичък, за банкиране в чужбина синът си смени телефон ,че изискват някакъв.Пък и  както съм спец остава  да вкарам яко вируси и банка да има тук.Несериозно  е.
За мен трябва грамотност на добро ниво да почне човек да банкира онлайн.
Я оставете свекървите на децата им да се оправят с тях.
Ти банкираш ли на компа ,телефона, дето  всеки може да докопа. Минимум сложна парола или пръстов отпечатък ,лицев на препоръчвам ,че  една докато не се гримира  не я  познава,  а друг си го сложил в задния джоб и го разпознал  и задействай.Вицове са , но винаги има истина в тях.

# 21
Да разведря темата, свекърва ми току-що разбра, че от седмица съм в отпуск и подскочи ощипана как не съм й казала, ако знаела веднага да измисли поне за няколко дни къде ще ходим четиримата (аз, ММ, тя и гаджето й). Как реши, че умирам от желание да ходя на почивка с нея, не знам. След като разбра, че няма да ходим с нея на почивка и няма да я вземем с нас на море ме затрупа със сумати задачи, нали съм свободна по цял ден. 😀

# 22
Да разведря темата, свекърва ми току-що разбра, че от седмица съм в отпуск и подскочи ощипана как не съм й казала, ако знаела веднага да измисли поне за няколко дни къде ще ходим четиримата (аз, ММ, тя и гаджето й). Как реши, че умирам от желание да ходя на почивка с нея, не знам. След като разбра, че няма да ходим с нея на почивка и няма да я вземем с нас на море ме затрупа със сумати задачи, нали съм свободна по цял ден. 😀
Тц,хич не е нагла 😀😀А ти защо се занимаваш с нейните неща? Тя не може ли сама да си ги върши?

# 23
  • Варна
Jane122, на такива покани отговарям, че всеки се забавлява или почива с връстниците си. И майка ми знае, че бих скучала с по-възрастни. Отделно съпруга ти, едва ли ще е очарован от новото гадже на мама. Особено в моя случай, ще забрави що е то почивка. Мъжът ми често я критикува да си гледа внуците и улегне, с оглед възрастта и. Болна тема му е. Тя твърди, че наваксва пропиляна младост. Но след няколко неуспешни опита, основно си увеличи диагнозите. Някак си лавира с помагайте и ще правя каквото искам, без оглед на последствията.

# 24
Наскоро се запознах случайно с една жена, която точно след 5 минути ме хвана насаме и ми изтръска цялата жална история на сина си... Как жена му го напуснала и взела бебето, как после отишъл някъде на лечение и за него се лепнала някаква кифла, която му изсмукала парите, та свекървата три години водила люта битка да ги раздели... Успяла, де, и ме пита директно имам ли подходяща колежка за нейното момче, защото тя търси снаха.
Само изхълцах "на колко години е момчето" - около тридесет.
Жал ми стана за този човек и за първата снаха с бебето, и за кифлата с екстеншъните дори.

# 25
Наскоро се запознах случайно с една жена, която точно след 5 минути ме хвана насаме и ми изтръска цялата жална история на сина си... Как жена му го напуснала и взела бебето, как после отишъл някъде на лечение и за него се лепнала някаква кифла, която му изсмукала парите, та свекървата три години водила люта битка да ги раздели... Успяла, де, и ме пита директно имам ли подходяща колежка за нейното момче, защото тя търси снаха.
Само изхълцах "на колко години е момчето" - около тридесет.
Жал ми стана за този човек и за първата снаха с бебето, и за кифлата с екстеншъните дори.

Щооо? Тя маминка знае най-добре 😀 Люта битка водела,егати 😀😀😀

# 26
Боже, Боже, много луди на глава от населението! Много!

# 27
  • София
Болднатото направо ме разсмя! SatisfiedSatisfied Какви задачи може да ти нареди свека и то в свободното ти време? (ако не е тайна) Някакви тотални глупости ще са май Satisfied

# 28
New mama, може, разбира се и сама ще си ги свърши, ама се пробва.
Vivian, да, това й обясних и аз. ММ се разбира с гаджето й, но въпреки всичко и той също не иска да ходи на почивка с тях, най-малко, че ще бъде всичко друго, но не и почивка.
Афродита, някой от задачите бяха да отида до еди кое си село да платя данъка на къщата и да я видя в какво състояние е, да отида до 2-3 магазина да й намеря нещо, което търсила, да й купя очна линия и още, и още...

# 29
  • Варна
Комбинация от камериерка и секретарка значи.

Общи условия

Активация на акаунт