) Сега по темата . Такъв номер ми спретна моята свеки , че май й е за последно . Тази година решихме да ходим на вилата вместо на почивка , защото сме предвидили парите за нещо по - сериозно ( предстои ни сериозен ремонт ) . Свекито обаче от 3 месеца само повтаря , че щяла да ни даде пари за почивка . Подкукуросва малката и само повтаря " Баба ще ви даде пари за море , няма да ходите на село , баба ще ви даде 1000лв " . Тук да вметна , има се в предвид моята вила , моето село на 20км от София , и като казвам вила да уточня - голяма реновирана къща с огромен двор , барбекю и всякакви удобства , които за съжаление в нейната къща липсват , колкото и да злобееше като я видя . Та , повтаря си нашата нон стоп на детето , то се радва милото , подготвя се . Аз честно казано не чакам от никой нищо , а само казах " Благодаря , това е огромен жест " , но понеже познавам госпожата , та чаках да видя как дава пари на мъжа , та да повярвам . Минаха три месеца в обещания , яко надуване пред родата , как тя ще ни прати на море и идва заветния ден в петък , когато мъжът ми пита какво става с обещанието , защото трябва да резервираме място , все пак ще пътуваме с малко бебе и се започва със овъртането . Първо детето да ходело с нея на селото й и тогава щяла да му даде . Да де , ма като споменахме само на малката и тя веднага отказа , не обича да ходи там .Ма как ще ви дам 1000лв , много са ви , ще ви дам 400лв , те ще ви стигнат. Няма да ви казвам как се разочарова малката , ние с мъжът ми поне си я знаем , та ни е все тая , но детето остана излъгано пак. Не съм искала от никой нищо , не съм и очаквала . Тъпо ми е , но тоя път се скараха лошо . На всичко отгоре и мен вкараха в цялата дандания като " кошаревски свидетел" , да кажа аз какво била обещавала . На целия хал започна да ме обижда , стария репертоар от 10г едни и същи обиди . Как не смени нещо , ей така за разнообразие . Понеже тоя път си позволи да ми каже , че съм отдалечавала внуците й от нея , за Бога , та аз не го направих , когато разбрах как влияе на детето , та сега ли ще го правя ... всяка събота и неделя ходим при нея , че й е скучно . Но тоя път не издържах , забраних й да разговаря с мен , както и с децата ми . За да ме разберете правилно , парите не са й проблем , но ние не сме ги искали . Скандала не стана заради проклетите пари , а заради празните обещания , които постоянно ръси на детето . Пред родата на мъжът ми , едва ли не ни изкара като някакви мизерници , които с нейно благоволение ще ходят на почивка . Още тогава мъжът ми реагира , но тя го изкара , че нещо не е разбрал . Сега й е забранено да стъпва в къщи , да ни търси и т.н. За жалост или радост , мъжът ми беше изпаднал откровения вечерта и ми разказа колко пропуснати възможности е имал като дете заради нейните изпълнения и интриги . Поне сега знам защо като дете още се е махнал от дома си , толкова е бил огорчен.