С какво ви дразнят свекървите? - 129

• 39 236
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
Доста сте толерантни към нея! Не е лошо но пък се учат,че им минават номерата така.Аз съм на километри от моята-идеално ми е,дразни и по телефона но живот… 😀

# 76
  • София
Стига де,  аз не плащам онлайн.Получавам фактури така  и знам какво дължа, но за плащане не се ли иска електронен подпис и там подробности.....
Ти банкираш ли на компа ,телефона, дето  всеки може да докопа. Минимум сложна парола или пръстов отпечатък ,лицев на препоръчвам ,че  една докато не се гримира  не я  познава,  а друг си го сложил в задния джоб и го разпознал  и задействай.Вицове са , но винаги има истина в тях.
На телефона все още - не, но от компютър в работата и вкъщи плащам от 2004 г. сметките. Банката си има сайт и съответна защита за него, защо аз да ги мисля тези неща.
Мога и селските сметки да плащам, и синът й може да го направи, изобщо не е атомна физика. Нито е нужен електронен подпис, какъвто всъщност имам. Освен това - транзакциите оставят дигитална следа, не е нужно да пазиш бележки.

По последния казус - не че одобрявам свеки да ходи болна при вече болни деца, но за мен това е настинка + ледена бира. Тя можеше да донесе някакъв вирус и без да има външни признаци. Колко вируси си виреят около нас, без да ги виждаме.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 13:18 от Cuckoo

# 77
  • при късмета
Да де, но като има изявени признаци и е сигурно, че нещо не е наред, то тогава няма място за догади може или не, гарантирано е. А при болни деца, които може да се влошат, заради отслабената имунна система заради собственото им заболяване, трябва да си безкрайно малоумен да отидеш. И секунда не бих я търпяла, до стаята изобщо нямаше да стигне, ако бях аз, камо ли да си легне.

# 78
Нали и децата били болни. Може тя от тях да е прихванала. Тя наистина най-добре да си намери място и да е отделно, че толкова напрежение само от нейното присъствие се получава.

# 79
  • София
Тази свекърва засега май води в класацията ми по наглост.

# 80
Освен да се разхождате по гащи,вземете и сменете ключовете за жилището.

# 81
Цитат на: Пип 2 link=topic=1348479.msg43107969# 09439#msg43109439 date=1625482219
Сутринта доста демонстративно ги е оставила на шкафа до вратата....

# 82
Цитат на: Пип 2 link=topic=1348479.msg43107969# 09439#msg43109439 date=1625482219
Пф,пука ти…

# 83
Прибираш ги и повече не ги даваш. Sunglasses

# 84
  • София
Точно щях да кажа да ги прибереш бързо, че след два-три дни, мъжа ти като каже: "Бе дай да дадем ключовете на мама, да има за всеки случай", ти невинно да отговориш: "Ми аз не знам къде са , те сигурно са си у нея" Joy

# 85
  • София
Синчети ще извади нови

# 86
  • Най-красивата страна
А пък аз директно бих му казала,че искам само ние двамата да имаме ключове за жилището си...

# 87
Моята свекърва не спира да ме изумява! 16 години е неизчерпаема. Онзи ден бяхме на бал на едната ѝ внучка, оказа се, с увиснали чене разбрах, че дори и здрасти не е отишла да каже на моята дъщеря (другата ѝ внучка). Вижда я 2-3 пъти годишно... максимум. Е не мога да си го представя, какво сърце носиш, да не се доближиш дори до детето, камо ли да му се порадваш нещо... А с глас реве, че е останала сама, след като почина свекър ми, че седи сама на село и т.н. Всички драми при нея са първи и единствени на света, тя само е вдовица, нея само я боли толкова много гърба.... изумителна жена!

# 88
  • София
Аз нещо не разбрах - отивате на бал на внучката ѝ, и къде заставате - някъде встрани ли, че чакате тя да отиде да поздрави детето?

# 89
  • Варна
Really, а към сина и какво е отношението?

Общи условия

Активация на акаунт