Обсъждане на имотни обяви-23

• 46 701
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
Какви времена бяха Laughing Документално и фактически оплетена ситуация с имот - прехвърлен срещу договор за гледане, оспорен в съда договор, бабата продаваше, за да отиде в старчески дом, ама когато я "уредят" с част от парите от сделката - в едни други времена беше...Всичко стана с минимално забавяне във времето. Дори адвокат не бях ползвала. Сега определено бих отписала такава оферта, много "надобряха" всички по веригата.

# 271
Стоп капаро не се ли дава на агенцията, която го продава, за да спре обявата и огледите? Също и ако искаш да предложиш по-ниска цена. Преди няколко години така направихме. Адрес продаваше имота, занесохме 2000 лева в офиса им.

# 272
Виждам че мн разбирате и имам следното питане .
Да кажем че ,Някой си има парцел в Кръстова вада (Ноооо има и други наследници) и става лошо....
Защо ли ?
Защото някое "човече" е против и не желае да се продава парцела.
А яда е мн голям и години наред не можем да убедим нареченото човече..
Дайте идея нещо може ли да се направи по въпроса .
Коментари от рода на потърси адвокат ,брокер ( нека да няма) .

# 273
Да кажем че ,Някой си има парцел в Кръстова вада (Ноооо има и други наследници) и става лошо....
Защо ли ?
Питай човечето какво/ колко иска .Всичко си има цена , но не всичко се прави на всяка цена.

# 274
Защо ли ?
Питай човечето какво/ колко иска .Всичко си има цена , но не всичко се прави на всяка цена.

Заради семеен проблем ( в случая с друг от наследниците) .
Нещо като инат (наказва другия по този начин ,но наказва и всички останали наследници ,)
Реве ми се

# 275
какво ви е мнението за този тристаен? На изток гледа към съседната кооперация, на север е свободна гледката.
притеснява ме кухнята дали ще има достатъчно място за шкафове и плот
Също и газовия котел в спалнята

# 276
Дневната е много малка. Дано цената е много ниска. П.П. Нещо не съм я догледал. Вероятно и това, че е квадратна ме е подлъгало. Като квадратура не е толкова зле (27-28 м2), но формата на помещението не е ок за холокухня с този размер.

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 19:18 от Анонимен

# 277
Антре, спални, бани са екстра. Но дневната е кошмар - не е толкова малка на площ, но понеже е квадратна, а и заради онези чупки на практика всичко вътре е компромис - и дивана, и мястото за телевизор, и мястото за маса, и шкафовете...

# 278
Кеадратната дневна е кофти… Даже и спалните са много, къде ги сметнаха тия квадрати ми е чудно направо. Изглежда ми маломерен.

# 279
О, няма и мокро. Прането ще е трудно - ако трябва и пералня да намествате... А сушилня? Трябва комби, ама те са големички, не се събират под плота...

# 280
Едната спалня е 3.74х4.04=15.10 кв.м.
Втората спалня е 3.20х5.84=18.68 кв.м.
Всекидневната е 5.37х5.55-1.3х1.5=27.79 кв.м.
По моята класация това не е маломерен, а напълно нормален,клонящ към лукс вътрешен размер на стаите без зидовете, като стаите са по-големи от 90% от стандартното ново и старо строителство.
Има достатъчно място и за гардероби,и за кухненски шкафове,има и прозорец на кухнята. Котлето в спалнята е скрито зад вратата, така че не пречи изобщо. Нашето е в мокро помещение и издава минимален звук, по-лек е от на хладилник,но все пак има някакъв звук, да знаете.
Имайте предвид, че на схемата не са отбелязани пералня и съдомиялна, така че ги предвидете на стената около мивката,освен ако сградата няма някакво общо перално помещение.
Пералня със сушилня 2 в 1 заема място колкото само пералня и влиза под плот.

# 281
Както казах, площта може и да е ОК, но размерите и съотношенията на стените са много важни. Е, ако е 50-60 квадрата и в квадратна няма проблеми.

# 282
Здравейте, може ли мнение. Цената ли е причина да не се продава следния имот в София център - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c160319589787646 мисля, че обявата е от повече от година. Имаме по-малък съвсем на близо и съм седнала днес да разгледам цените.

# 283
Цената и тъмнината дето цари. В кухнята и хола ми се струва тъмно, поне по моите критерии... Близо 2500 на квадрат не бих платила, нито за локацията, нито за тъмнината, нито за интериора.

# 284
Ако това е първоначалната обява - 1500 посещения не са много, което ме кара да мисля, че обявата не изниква пред много хора като си нацъкат филтрите на търсенето. Може би заради цената.

Възможно е и старата обява да е изтрита и да е пуснато наново, тогава може да са различни причините да не се е продало досега.

Общи условия

Активация на акаунт