Обсъждане на имотни обяви-23

• 46 572
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
И съседите са тихи 😎

# 586
Изглед към гробищае си е топ, то си е гробищен ПАРК всъщност.
Тихо е, не седят да пиянствт там, само птички ще се чуват.
В Хасково,парк Кенана има хотелче до гробищен парк.Хора,които бяха в стаи с изгледа натам,казаха,че вечер има фосфорициращи светлинки.Реакция от разлагането.У нас тези паркове,все още не са облагородени и осветени,както е в мн.др.страни и там са място за разходка.

# 587
Изглед към гробищае си е топ, то си е гробищен ПАРК всъщност.
Тихо е, не седят да пиянствт там, само птички ще се чуват.
В Хасково,парк Кенана има хотелче до гробищен парк.Хора,които бяха в стаи с изгледа натам,казаха,че вечер има фосфорициращи светлинки.Реакция от разлагането.У нас тези паркове,все още не са облагородени и осветени,както е в мн.др.страни и там са място за разходка.
Извнявам се, кое е хотелчето? Мислехме да делим пътя до Гърция, за да не резервирам там..

# 588
Мерси за гробищните птички, чак толкова топ локация не желая 🌞

# 589
Аз харесах едни къщи, а после и апартамент в Бояна. Като отидох на оглед и видях как съседите ми ще са прекалено тихи и избягах с 200. Някак си не искам докато си пия кафето на терасата на новия ми дом и се наслаждавам на тишина, пред очите ми да е действителността къде ще ми е вечния дом. Предпочитам докато съм жива да се абстрахирам от това.

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 09:32 от Анонимен

# 590
Аз предполагам, че в Capitol Residence ако си вземеш с гледка към релсите ще ти е по-романтично, но голям проблем е за мен, че на мапса не виждам никакви магазини в близост, нито услуги, нищо. Та предполагам за всичко трябва да ходиш в Банишора, през тунелите.. :O

# 591
Те сигурно ще си направят магазини вътре в комплекса. Въпросът е кой ще наеме магазините (ще има ли интерес към наемане на магазините), съответно какво ще се предлага в тях като разнообразие от стоки, съответно на какви цени.
Както казах - не смятам това място за подходящо за живеене. Само за една-две хипотези, все неприятни, се сещам като стимул да започнеш да строиш на такова място.

# 592
  • Сф
Аз имам позната, която живее до теца, което е отсреща. Там , ако не знаете има три блокчета и една панелка, ако не бъркам бройката, + няколко общежития имаше. Това е още преди 89 и още са си там .Имаха едно магазинче и си играеха като деца и в гробищата Simple Smile и един рейс 79. Безценна гледка + пушека от теца+ тръбите под които минаваш сутрин по пътеката. Имаше и подлез по надолу , към Раковска.Няколко пъти съм минавала оттам, хе хе , какво знаете вие за дебрите на софийските потайности! Супер гнусно и страшно преживяване.
 Сега предстои както разбирам и част 2 , отсреща, НС. Според мен само луд човек може да си вземе апартамент в промишлена зона, камо ли тгочно в тая.А пък бдж и влакчетата, не са точно като в Япония..даже не са и като в ГДР. Simple Smile Изобщо, района на гарата е последна спирка, за всеки изхвърлен на улицата клошар и алкохолик. Та, прекрасен съраунд. Да, да ще се урбанизира, като гледам отсечката до Лъвов мост и надолу...ама не точно по европейски като че ли. Е ми честито на печелившите!

# 593
В днешния пазар всичко се купува - buy buy buy. Бъдете спокойни, няма да остане непродадено, все ще се намерят дузина отчаяни купувачи.

# 594
И аз мисля,че ще го продадат. Все пак е близо до центъра, а за някой хора това е топ приоритет.
Ще става и за airbnb/хостел като е близо до гарата и съответно има връзка с метрото до летището.
То на 690 евро квадрата е двойно по-евтино от ремонтираното Виетнамско общежитие в Павлово, така че все ще има семейства с по-нисък бюджет,които ще предпочетат новото пред панел или гредоред някъде в покрайнините.

# 595
Ново на това място няма как да е равностойно дори на панел в по-краен квартал. Единственото, което има в района, са гробищата, ТЕЦ София, Технополис (или маркет), Баухаус, магазин за лампи, Юск, един магазин за хранителни стоки, но без ежедневни (от рода на хляб, кисело мляко и т.н.), някакви автомобилни сервизи, магазин/склад за китайски врати. Иначе има 3 автобуса - 79, 100 и 309, но въпреки това не смятам, че е подходящо за живеене. Колкото и да е евтино, все пак се рекламира като затворен комплекс, та ще има и такси поддръжка.

# 596
  • София
При тия цени вътрешните паркоместа ще са между 5 и 7 хил евро.
Има хора, които не слизат от колата си. През магазините се минава пътьом и се товари в багажника.
Не е необходимо специално да тръгнеш от къщи с пазарска чанта ... пеш. Дори ми звучи абсурдно.
Тези, които си взимат къщи в Бистрица и Бояна колко да имат магазини около себе си?
За парите на 2стаен си взимаш 4стаен с гараж.
Доста хора ще се "излъжат", бъдете сигурни.
Не всеки купувач е с профил "самотна мама без кола", носейки на ръка ежедневни покупки.
А и вече са масови и доставките по домовете.
За Airbnb е наистина перфектно.

# 597
А и с кола до центъра е 10 минутки.

# 598
А, че ще се купи е ясно. Наистина си зависи от начина на живот. Аз като живеех в отдалечен квартал положението беше - до магазина с кола, до химическото с кола, до Еконт с кола (не винаги съм могла да си получа пратка на адрес по една или друга причина), до аптека с кола, до парка с кола, до работа с кола - ами аз лично съм "не, мерси". Но на други хора предполагам, че не им пречи.

# 599
Живеем близо до магазини и аз ходя с кола! Като идем уж за хляб и взема и мляко и още няколко неща и кило-две плодове и няма прибиране, накрая чантата тежка, трудно се носи, колкото и да е наблизо човек, та не знам как се пазарува и се носи на ръка освен ако магазина не е буквално пред блока.

Общи условия

Активация на акаунт