Обсъждане на имотни обяви-23

• 46 588
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Idea home е на мъж, Idea Building е на бившата му жена. Дори и в самата фирма си има разлика между използваните материали за различните локации,предполагащи различен бюджет. Моето впечатление е от по-скъпите обекти на Idea home и единствената ми забележка е тясното и стръмно стълбище.

# 571
Хахахах, значи аз минавам покрай мъжа - за сграда Опиа говоря. Там вече копаят.
Копаят и за Capitol Residence - 22 дка е парцелът, инвеститорът бил от Пловдив.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=9&adv=6173
https://www.skyscrapercity.com/threads/capitol-residence-50m-2-x … 3-fl-u-c.2304988/  има интересни коментари и снимки
Сложили са един много готин фургон с цветя и надпис "Паркинг клиенти" отпред откъм бул. История славянобългарска, че друг подход засега няма.

# 572
Idea home е на мъж, Idea Building е на бившата му жена. Дори и в самата фирма си има разлика между използваните материали за различните локации,предполагащи различен бюджет. Моето впечатление е от по-скъпите обекти на Idea home и единствената ми забележка е тясното и стръмно стълбище.
Така е.
Ние купихме от Idea Building за инвестиция, сградата изглежда добре отвън, но.... непрекъснато има течове. Лайсните на ъглите на стълбите не са сложени добре и една част вече се отделят. Пред вратите на апартаментите няма прагове и духа, който е преценил си е сложил, но са различни при всеки апартамент и не е красиво.

# 573
 Странно как казвате как шума не ви пречи, аз не мога да живея или спя на такъв шум от самолети или до булевард. Аз съм на около 150-200 м от бул Г.М Димитров и Габровски, но ми е супер тихо, само вечер някой моторист се изреже на светофара, даже сутрин ме будят чуруликащи ята птици, даже ги и записах с телефона, идващи навярно от Ловния Парк или Борисовата

# 574
  • Sofia
Живял съм на шумни места и до някаква степен се свиква, НО едва когато се преместите да живеете на тихо (далеч от булевард и вътрешна страна към двор) разбирате какво значи да се наспите добре. Няма място за сравнение. Тези пък на които им е шумно и трудно да заспиват, изобщо да не правят такъв компромис.

# 575
В София по принцип има едно общо бучене, което чак извън София или в покрайнините спира да се чува. Сякаш съм на стоп пауза и е много отпускащо.

# 576
Благодаря за всички мнения за виетнамските общежития. Наистина прекалено мизерно и не си струва за никакви пари 😀

# 577
Хахахах, значи аз минавам покрай мъжа - за сграда Опиа говоря. Там вече копаят.
Копаят и за Capitol Residence - 22 дка е парцелът, инвеститорът бил от Пловдив.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=9&adv=6173
https://www.skyscrapercity.com/threads/capitol-residence-50m-2-x … 3-fl-u-c.2304988/  има интересни коментари и снимки
Сложили са един много готин фургон с цветя и надпис "Паркинг клиенти" отпред откъм бул. История славянобългарска, че друг подход засега няма.

Възможно ли е да стартират от 690 Евро на квадрат?

# 578
На този комплекс от едната страна са му ж.п. релсите,от другата - гробищата,така ли?

# 579
OMG, локацията на capitol residence е някакъв ужас Astonished

# 580
  • Sofia
Да няма хубава страна. Юга е към ЖП линиите, които вероятно са 20. Нон-стоп движение, скърцане, високочестотно, което се чува на половин км. От другата страна е север, който пък е допълнен с голям булевард. Ако е 690 евро то е позициониран много адекватно. Все пак по-добре там отколкото да вземеш на 30-40км от София на тези цени и да пътуваш всеки ден.

# 581
Те почнаха да разчистват преди доста време терена, а преди това имаше табели Продава по парцелите.
За мен също локацията е необяснима за жилищно строителство, при това затворен комплекс. Колкото и да е облагороден вътре, все пак локацията... Бих казала, от бегли впечатления от няколко градове в Западна Европа, че по-скоро е за офис/складове/хипермаркети, така или иначе там вече има големи магазини. За инвеститора пише, че има 2 обекта в Пловдив, от 2017 г. е влязъл на пазара. Голяма хапка ми се струва, но пък ето нА - общината се ангажирала с автомобилен достъп и пешеходен тунел под ж.п. линиите с изход към Централна гара. Бих могла да изкажа хипотеза, но ...Smirk

# 582
В skyscraper сайта пък намират за предимство, че като се направели тунелите щяло да има много удобен достъп до ЦГ Rolling Eyes като изключим, че оттам минават доста автобуси - голям праз.

# 583
В тази връзка и в младост до метрото, отзад където е ръкава до Онкологията, та там около метрото е застроено с малки кооперации и гледката им е към гробището, а отгоре минава метрото.

# 584
Изглед към гробищае си е топ, то си е гробищен ПАРК всъщност.
Тихо е, не седят да пиянствт там, само птички ще се чуват.

Общи условия

Активация на акаунт