Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 129
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, някой да се следи про доктор Ненов. Какво е вашето мнение.

# 121
На мен лично Ненов не бе моя доктор, чела съм че други са доволни обаче Защо не отидете на една консултация и не прецените? Както всеки си имаме едни лекари който харесваме и други не, точно затова сме различни нали.

# 122
Здравей, Raulista ! Prolutex би могла да поръчаш през аптека Промахон /www.aptekapromahon.com/. В моя случай го доставиха за около 3 работни дни на цена от 46.19 € / кутия от 7 бр. / без включена такса за доставката /която за 2 опаковки и доставка до София беше 4,50 € /. Успех!
#Пролутекс, #Prolutex

# 123
Здравейте, дали може да се направи трансфер в месеца, в който е направена и цветна снимка на тръбите, т.к. забравих да питам доктора?

# 124
Здравейте, дали може да се направи трансфер в месеца, в който е направена и цветна снимка на тръбите, т.к. забравих да питам доктора?

Здравей, доколкото знам не е препоръчително да се прави каквото и да било в месеца със цветна снимка. Моят план с лекаря ми поне беше такъв, че цветната снимка беше в отделен месец и даже след нейните резултати започнах и подготовка за фонд.

# 125
  • Варна
Лабораторията работи ли в събота и неделя? Трябва да си пусна контролно прогестерон на 3ти ден след трансфера и се пада неделя.

# 126
  • Пловдив
Лабораторията работи ли в събота и неделя? Трябва да си пусна контролно прогестерон на 3ти ден след трансфера и се пада неделя.
Работи.

# 127
# 128
Чудя се защо от клиниката са дали телефон за спешни случаи, като никой не вдига след десетки позвънявания и след 12 часа, както ми казаха от Информация, че в неделя вдигат след 12... Прекрасно е и да нямаш номер на лекуващия те лекар.

# 129
Чудя се защо от клиниката са дали телефон за спешни случаи, като никой не вдига след десетки позвънявания и след 12 часа, както ми казаха от Информация, че в неделя вдигат след 12... Прекрасно е и да нямаш номер на лекуващия те лекар.
Здравейте. Звъннете пак на информация и кажете, че никой не ви вдига. Аз една неделя звънях цял ден и след разговора с информация ми вдигнаха.

# 130
Здравейте. Звъннете пак на информация и кажете, че никой не ви вдига. Аз една неделя звънях цял ден и след разговора с информация ми вдигнаха.
Благодаря Ви много, свързах се Simple Smile

# 131
Здравейте, има ли някоя дама, която след трансфер си е взимала болничен, защото се чудя този път дали да си взема. Интересно ми е какво пише на него и каква е процедурата за издаването му? Благодаря предварително! Simple Smile

# 132
Аз винаги вземам дават 15 дни. Диагноза изкуствено оплождане. ❤️

# 133
Здравейте, момичета.
След биопсия за определяне на имплантационен прозорец задължително на следващия МЦ ли трябва да се направи трансфер? Мисля да правя комбинирана - микробиологична, имунологична и за имплантационен прозорец. Но се получава така, че на следващия МЦ няма да мога да направя трансфера, а на по-следващия. Дали това е проблем? Те въобще ще излязат ли и трите като резултат до следващ МЦ?

# 134
  • София
*Bobby* аз правих имунологична и за имплантационен прозорец, имунологичната не излезе добра и на следващия цикъл ми слагаха някакво лекарство + PBMC и правих нова имунологична + прозорец и аз не знам защо, мисля, че предния месец въобще не го бяха изследвали, понеже после като си поисках резултатите имаше за двете имунологични и само за последния имплантационен.
Та втората излезе с добър резултат и трябваше да правя ЗЕТ на следващия цикъл, но ми се появи непредвиден фоликул и пих дуфастон, трансфера се отложи за следващия месец - та не мисля,че е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт