Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 144
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Имунологичната се бави и за имплантационен.Мб около 3 дни излезе.Не е задължително да е следващия месец.Важи до 6 м.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 10:05 от reninel

# 136
Благодаря ви. Hug
Значи ще отида август да си ги направя, че не се знае и при мен какво може да излезе. Имам преди години изследвани НК клетки, но чрез кръвно изследване и бяха двойно завишени. Знам, че нещата са различни, но не се знае дали и в матката няма да има такъв проблем.

# 137
Момичета как протича 1вия час на женската консултация.?

# 138
Първо попълвате онлайн въпросника,  после като отидете за прегледа когато ви викнат доктора го има при себе си, ако има нещо пита. Прави стандартен гинекологичен преглед и назначава някои изследвания, които сигурно са в зависимост от случая предполагам.

# 139
  • София
Първо попълвате онлайн въпросника,  после като отидете за прегледа когато ви викнат доктора го има при себе си, ако има нещо пита. Прави стандартен гинекологичен преглед и назначава някои изследвания, които сигурно са в зависимост от случая предполагам.

jinchen, какъв е този онлайн въпросник за женска консултация?

# 140
https://www.m.nadezhda.bg/vaprosnik-za-pacientki/

# 141
  • София
https://www.m.nadezhda.bg/vaprosnik-za-pacientki/

jinchen, благодаря, но това е въпросникът за първоначален преглед при репродуктивен специалист, а не за женска консултация.

# 142
Протича рутинно - мерене на кръвно, килограми, дължина на шийката. Ехограф на бебето и въпроси, относно до сегашна терапия, ако има такава. На първата ЖК ме пратиха да дам и кръв и урина.

# 143
Благодаря за отговора. Явно кръв за някакви хормони и урина за бактерии.?

# 144
Да, забравих да добавя, че взимат и влагалищен секрет, както и цитонамазка, ако нямаш актуална. Моята беше от преди 2 месеца и не са ми взимали.

# 145
Да, забравих да добавя, че взимат и влагалищен секрет, както и цитонамазка, ако нямаш актуална. Моята беше от преди 2 месеца и не са ми взимали.
Супер най вече това ме интересуваш че моята е вече на 4м и искам нова. А оказва ли влияние че слагам утрогестан. Или няма проблем.

# 146
Здравейте, момичета. При мен след абразио в 16 гс, има подозрение за перфорация на маточната стена. Препоръчаха ми доктор Цветков за консултация и хистероскопия. Може ли да споделите как минава процедурата при него и какви са ви впечатленията за уменията му?

# 147
Супер най вече това ме интересуваш че моята е вече на 4м и искам нова. А оказва ли влияние че слагам утрогестан. Или няма проблем.

И аз слагах утрогестан, когато ми беше първата ЖК. Просто им кажи, защото конкретно за влагалищния секрет ми казаха, че имало значение.

# 148
Момичета ,при лоша биопсия защо ви поставят РВМС ,кои показатели са ви лоши ? За вдигане ,или за сваляни на НК клетките е нужно ?
Успех на всички дами Flowers Four Leaf Clover

# 149
При мен беше заради завишени НК клетки. Биопсията направихме след първи неуспешен трансфер. Преди 9 дни правихме ЗЕТ, този път с биопсия и РВМС. Току що излязоха резултатите от кръвния ми тест и е положителен. Според мен РВМС е причината.

Момичета ,при лоша биопсия защо ви поставят РВМС ,кои показатели са ви лоши ? За вдигане ,или за сваляни на НК клетките е нужно ?
Успех на всички дами Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт