Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 207
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте, дами! Предстои ни инвитро и не можем да вземем решение, къде да бъде. Страхувам се от губенето на време и стимулацията в България с лекарства за рак, малко успешни размразени яйцеклети...
Има ли двойки на които им е станало инвитрото от 1 път в тази клинника? Най- добрият доктор Стаменов ли е?
Micki_11, ние сме с мъжки фактор, разбрахме го при направени изследвания  за първоначален преглед в Надежда. Разпределиха ни към д-р Тихомирова. След стимулация по дълъг протокол съм бременна вече в 19г.с., имаме и замразени ембриони. Ние сме доволни и спокойни. Вие трябва да си прецените, дали лекарят, при който са ви разпределили е Вашият лекар или не. За Стаменов нищо не мога да кажа. Не съм имала контакт с него. Успех!

# 421
Здравейте, дами! Предстои ни инвитро и не можем да вземем решение, къде да бъде. Страхувам се от губенето на време и стимулацията в България с лекарства за рак, малко успешни размразени яйцеклети...
Има ли двойки на които им е станало инвитрото от 1 път в тази клинника? Най- добрият доктор Стаменов ли е?

Здравейте, Micki 11 !Аз успях от първи опит инвитро икси при доктор Стаменов .За мен той е най-добрия и най-човечния лекар ,който познавам .Преди това имам 2 неуспешни опита в Германия .Стимулацията в Германия и България беше с почти едни и същи лекарства .
Успех 🍀

# 422
Знаете ли освен раждането в Надежда дали ще качат и други неща като цени?

# 423
  • Пловдив
Знаете ли освен раждането в Надежда дали ще качат и други неща като цени?
Със сигурност ще скочат и другите услуги  на страницата във фейсбук пише:
Уважаеми пациенти,
❗️ Уведомяваме Ви, че считано от 1.09.2021 г. ръководството на МБАЛ „Надежда“ планира актуализиране на част от медицинските и немедицински услуги, предлагани от болницата. Във връзка с постъпилите запитвания и особения интерес, проявен към цените за раждане, Ви предоставяме извадка от ценоразписа:
- Пакет „Нормално раждане“ (без поставяне на епидурален катетър) – 2450 лв.
- Пакет „Нормално раждане“ (с поставяне на епидурален катетър) – 2700 лв.
- Пакет „Оперативно раждане“ – 2700 лв.

Тези пакетни цени включват всички необходими допълнителни здравни услуги за майката и новороденото, които не са включени в цената на клиничната пътека.

Пълният ценоразпис ще бъде публикуван на уеб сайта на болницата на 1.09.2021 г. в раздел „Информация“ – „Ценоразпис“.
Детайлна информация ще можете да получите и от административното звено на болница „Надежда“ след посочената дата.

Благодарим Ви за разбирането!

С уважение,
Екип „Надежда“

# 424
Дано поне на другите процедури не се вдигне драстично цената, защото и без това вече издишаме с всички процедури ежемесечно.. Disappointed
С тази инфлация всичко се вдига, само заплатите стоят на едно място.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 09:44 от Asya93

# 425
Всичко качват
Дано поне на другите процедури не се вдигне драстично цената, защото и без това вече издишаме с всички процедури ежемесечно.. Disappointed
С тази инфлация всичко се вдига, само заплатите стоят на едно място.

# 426
Да, ще видя утре в сайта им новите цени на процедурите.
Момичета, знаете ли дали качват в приложението резултатите от биопсиите или само се обаждат? Simple Smile

# 427
Аз правих имунологична биопсия. Резултатите се виждат само от лекаря. На регистратура казвате, че искате копие от резултатите, но го дават след прегледа и разчитането от лекуващия лекар.

# 428
В страницата на Надежда пише една жена че във Щерев и Вита било раждането по скъпо, а аз чета точно обратното и се обърках ужасно...

# 429
Здравейте! 6-ти ден съм от стимулация с Елонва и днес съм на преглед, но сега видях, че ЛХ днес е доста високо 20. Естрадиол 1560 и прогестерон 0.3. Притеснявам се дали няма да прекратят опита заради високото ЛХ. Има ли някой в подобна ситуация ?

# 430
Благодаря Ви, момичета, че се включихте към въпроса ми. След стимулация в същия месец ли има трансфер? Ако не е успешен, след колко време може втори трансфер да се прави?

# 431
Miki_11, зависи от показателите. Трансфер обикновено се прави същия месец, освен, ако няма хиперстимулация или друго противопоказание. Относно следващ опит, зависи дали има замразен материал или трябва нова стимулация. Ако трябва нова стимулация, се изчаква 2-3 месеца. Но пак, всичко е индивидуално според хормоните и други показатели.

# 432
Като знам, как нарочно губят времето...Чувала съм какви ли не истории, за не пуснати изследвания навреме...Дори запазването на час за преглед отнема много време и се изтърва овулацията. От сега съм се предубедена, ако ми се държат грубо, както в Щереви и висенето с часове по коридорите, но нямаме избор трябва да стискаме зъби и да ни изразходят резервите, както си искат...

# 433
  • Пловдив
Здравейте! 6-ти ден съм от стимулация с Елонва и днес съм на преглед, но сега видях, че ЛХ днес е доста високо 20. Естрадиол 1560 и прогестерон 0.3. Притеснявам се дали няма да прекратят опита заради високото ЛХ. Има ли някой в подобна ситуация ?
Може би докато чакаш отговор вече си минала преглед, но ако все още не си не се претиснявай няма да ти отменят опита страхотен естридиол а за  LH ще ти включат Цитротид и всичко ще е ок

# 434
Момичета, след биопсията днес май ми дойде... Възможно ли е да е по-оскъдно, защото е по-тъмно и прицапващо и не знам дали да го броя за ден от цикъла, за да кога да започна и хапчетата... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт