Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 084
  • 755
  •   2
Отговори
# 615
Аз бих направила два опита на естествен цикъл и тогава да пристъпя към ДП.
Но разбира се, каквото каже докторката.
Според мен, имаш малък шанс, стига разбира се цикъла да не е спрял напълно.
Поликистоза и Амх-0.10 ми се струва, че има някаква грешка.
Картинката ще се изясни след като си пуснеш изследванията на 2-3 ден от цикъла.
Не се мъчи да си предизвикаш сама цикъла, след прегледа Чапанова ще ти каже какво да вземеш.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 08:13 от Andji_1

# 616
Благодаря за отговорите ❤️
Иначе да има много въпросителни на които не намирам отговор, за сега.
Още малко остана до прегледа при Д-р Чапанова.
Някой знае ли защо на тестовете за ову.
тест линията е по светла от другата?

# 617
То си го пише на кутията: ако тест линията е по-тъмна или еднаква с контролната линия, овулацията ще настъпи след 24/48 часа, както в твоя случай.

# 618
То си го пише на кутията: ако тест линията е по-тъмна или еднаква с контролната линия, овулацията ще настъпи след 24/48 часа, както в твоя случай.
Вили Благодаря за отговора!
Ето това е парадокса в моя случай😁
Нямам цикъл вече  почти 4 месеца, а тестовете за ову. показват положителни резултати, този днеска го направих за да се уверя че наистина нещо има в цялата таз работа. За това чакам с нетърпение прегледа да видим какво ще е обяснението на Д-р Чапанова.
Апропо кажете ми случвало ли Ви  се е да нямате цикъл а да получавате въпросния  прозрачен разтеглив секрет който се появява именно в дните на уво.
Защото при мен точно този секрет се появи август месец от 14 до 20 почти цяла седмица, не че има резултат 😁.
Не знам просто ми е странно сега просто гадая какво се случва с тялото и хормоните ми.

# 619
An Bo, ако са ти разбъркани хормоните и ЛХто е високо, тези лентички ще отчитат без грам овулация.
Аз съм имала месеци с ЛХ над 30 на втори ден. Ако бях ползвала лентите, щяха да показват, че овулирам на втори ден.

С една дума - те показват, че ЛХ ти е високо, но причината за това може да не е овулация.

Д-р Чапанова ще те насочи най-добре какво се случва. При страхотен лекар са те разпределили! Успех!

# 620
  • София
Здравейте всички, моята докторка ми назначи цветна снимка за проходимост на тръбите преди трансфер.

Някой знае ли повече дали това е нормална част от инвитро процедурата, защото на мен ми се струва супер нелогично. Какво общо имат тръбите ми в инвитро процеса, освен едни 200лв повече разбира се?

# 621
Здравейте всички, моята докторка ми назначи цветна снимка за проходимост на тръбите преди трансфер.

Някой знае ли повече дали това е нормална част от инвитро процедурата, защото на мен ми се струва супер нелогично. Какво общо имат тръбите ми в инвитро процеса, освен едни 200лв повече разбира се?

Има много общо ..
Ако тръбите са запушени или имаш сраствания може да се получи Извън маточна бременност. Ако пък недай си боже като мен имаш хидросалпингс опитите инвитро са обречени на неуспех .
Ако има проблем с тръбите трябва да се реши за да има успех при инвитро .Аз направих 2 неуспешни опита поради проблеми с тръбите и мак след отстраняване на проблема опита беше успешен .
Направи си цветна снимка и не се съмнявай в действията на лекарите .Това е задължителна процедура преди инвитро и всички са минали първо от нея
Успех желая🍀

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 17:44 от Kristina.B

# 622
Напълно подкрепям Kristina.B. ЦС е едно от най-евтините, бързи и безболезнени изследвания при инвитро и не пречи по никакъв начин за стартиране на процедурата. Препоръчително е всяка жена да го направи, независимо дали има индикация за проблем или не. Ако наистина има Хидросалпингс и течността се излее върху ембриона всичко отива "по дяволите". Ако тръбата е просто запушена, не пречи на инвитро процедурата. Ако лекарите не ви задължават, можете да прецените дали да поемете риска или не.

# 623
Здравейте,  Момичета.  След + резултат нали издават още един болничен 30 дни,  някой знае ли дали се плаща и колко?  След трансфер не съм си взимала и за това нямам представа за цени

# 624
Не се плаща. Обаждаш се, казваш, че искаш и ти го пращат, ако не си от София.

Здравейте,  Момичета.  След + резултат нали издават още един болничен 30 дни,  някой знае ли дали се плаща и колко?  След трансфер не съм си взимала и за това нямам представа за цени

# 625
Браво на теб, че не си използвала след трансфера болничен, аз използвах 14 дни и после като ги попитах за по-дълъг болничен - за 1 месец, ме отрязаха, че не можели да ми дадат повече от 1 седмица до женската консултация, която е чак в 12 г.с. . Или ако искам по-дълъг, ще трябвало да полежа няколко дни в болницата. Странно, или не съм била настоятелна, не знам. Дано при теб няма такъв проблем. Успех!

# 626
Взех си след + резултат като зацапах от джипито.  И трябва от днес да го продължа и миналата седмица попитах на рег дали ще ми дадът и момичето звънна на някой да го попита и казаха, че може и утре като отида да им кажа за да ми го пуснат .

Здравейте,  Момичета.  След + резултат нали издават още един болничен 30 дни,  някой знае ли дали се плаща и колко?  След трансфер не съм си взимала и за това нямам представа за цени
Браво на теб, че не си използвала след трансфера болничен, аз използвах 14 дни и после като ги попитах за по-дълъг болничен - за 1 месец, ме отрязаха, че не можели да ми дадат повече от 1 седмица до женската консултация, която е чак в 12 г.с. . Или ако искам по-дълъг, ще трябвало да полежа няколко дни в болницата. Странно, или не съм била настоятелна, не знам. Дано при теб няма такъв проблем. Успех!

# 627
Здравейте, има ли някой на когото не са му пускали прогестерон преди включването на циклогеста преди трансфер? За първи път не ми го изследват и се чудя защо...

# 628
Здравейте, има ли някой на когото не са му пускали прогестерон преди включването на циклогеста преди трансфер? За първи път не ми го изследват и се чудя защо...
На мен ми го пуснаха в деня на трансфера, малко преди процедурата.

# 629
  • София
На повечето жени не го изследват, а просто си назначават стандартните лекарства. При положителен резултат можеш да пуснеш една контрола или още в деня преди трансфера.
Успех ти желая Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт