Идва баба Зима с пухкав сняг ФЕВРУАРСКАТА дружина ще лудува пак

• 11 458
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от нас, малко се поизгубихме, но с това хубаво време, а имахме и разни разправии по иначе много хубав повод за мен Simple Smile

Първо ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ, много щастие и успех Simple Smile
Нашата годишнина беше на морето и така се очертава и за в бъдеще, тъй като е на 7-ми септември, а ние обичаме септемврийското слънце и по-хладната вода (на Руми също и хареса - жегите мъчат и нея).

По отношение на неплатения отпуск, аз исках да си го ползвам, но второто майчинство ще се застъпи с първото, така че ще чакам за понататъчни промени в закона или ще имам само една годинка и за двете деца (а искам и в първи клас да съм на линия.......). Като цяло кофти работа - защо ще задължават татковците, като в повечето случаи те са основно отговорни за финансите в семейството. Според мен трябва да е по избор кой ще ползва година или пък кой от родителите по колкото месеци прецени според служебната си заангажираност или т.н....,  но това е положението - все трябва да не е като хората......

slan4ogled, от гланцово блокче - трябва да ги разгледаш още в книжарницата, защото не всички съдържат златисти и сребристи листове, а има и цели големи с размерите на кадастрона златисти и сребристи хартии в по-големите книжарници (понякога и в цветарници).
zisska, благодаря за петицията
galia_mi, супер темичка си намерила за украсата, много ми се прави нещо ново - дори открих моите кошнички в един от линковете...........

А хубавата новина при нас е, че моят коледен подарък пристигна по-рано. Както ми беше обещал мъжът ми, ще снимаме Румена по празниците с нов цифров фотоапарат (вместо откраднатия) и вече си имам същия като стария, с който така свикнах Simple Smile (в "2 be" има много изгодна оферта на модела, която важи до края на този месец - 70 лв по-евтин от старата цена)... Имах проблеми тези дни с една 2 GB SD карта, която не я разпозна фотоапарата, та се разнасях до разни сервизи и пр... смениха ми я и вече всичко е ОК.

А другата ми похвала е, че Руми вече почти си оправи режима - спи като нормалните деца между 14 и 16 часа, а не както до скоро от 12 на обяд Simple Smile

Това е за сега от нас.
Весел и приятен слънчев есенен ден Simple Smile))

# 226
  • София
Първо ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ, много щастие и успех Simple Smile
Присъединявам се и аз към пожеланията, че предния път забравих да поздравя празнуващите  Embarassed

Style, честита придобивка и да нямате повече проблеми с нея  Hug
Ние днес бяхме на консултация според която сме 81 см и 12 кг.
Дадоха ни направление за детски кардиолог, че докторката беше чула едно шумче предния път...
Весела събота и неделя   bouquet

# 227
 Тони, честита придобивка!

Иваничка, кажи после как е минал прегледа, че и ние сме с шум на сърцето.

Момичета и аз сега научих, че нямаме право да ползваме 6-те месеца на таткото, но мамите имат брожение, едва ли нещо ще се промени....

Лека вечер от нас

# 228
Ivanichka къде ще водиш Влади на кардиолог? За Ема веднъж ми казаха че имала шум, но така ли е или не незнам. Понякога като спи диша на пресекулки и сякаш едва си взима въздух, но това го е правила 4-5 пъти като малка. Дали и ние трябва да я заведем на кардиолог но при кой?

За третата година неплатено майчинство някой може ли да ми обясни какво се прави? Т.е. аз какво трябва да направя за да я ползвам?

# 229
Здравейте и от нас:)
Иван е роден на 26.02.2005г в 13.30ч. в гр.Варна Simple Smile

здравей Бенна Simple Smile Да те добавя ли към нашия списък?

# 230
Цитат на: benna в сряда, 15 ноември 2006, 22:01
Здравейте и от нас:)
Иван е роден на 26.02.2005г в 13.30ч. в гр.Варна

здравей Бенна  Да те добавя ли към нашия списък?

ДА Simple Smile Ефстефствено  Wink

Я да ви попитам,вашите малчугани ходят ли вече на ясла?Ако да,доволни ли сте от развитието на детето? Аз мисля да пускам моя юнак напролет,но хем ми се иска,хем не... newsm78

# 231
За третата година неплатено майчинство някой може ли да ми обясни какво се прави? Т.е. аз какво трябва да направя за да я ползвам?

Нищо не можеш да направиш-ползваш си 6-те месеца неплатена, а тези на таткото отпадат

# 232
Добро и весело, надявам се, утро на всички Simple Smile
Решили сме да заведем днес Руми на куклен театър - Мечо Пух в театър Ариел до нас.
Дано издържи, но колкото толкова. Ще разказвам, като се приберем Simple Smile

# 233
  • София
момичета,Светльо сега заспа и като се събуди тръгваме към Борисовата градина>там на площадката с новите катерушки.хайде да ни правите компания:)

# 234
  • София
Провокирана от една тема във форума на пазар
искам да ви питам,решихте ли вече какво ще купите на децата за Коледа и Нова година:)?

# 235
slan4ogled и аз се чудя какво да купувам на Виктор за Коледа. На всичкото отгоре нали съм в родителския комитет в яслата и госпожата ми е възложила да купувам за децата еднакви подаръци за Дядо Коледа, та изобщо не ми идва на акъла какви еднакви 20 подаръка да купя newsm78 Давайте идеи

# 236
Аз пък се чудя какво да й купя. Първо бях измислила огромно бебе, около 1 метър високо, много красиво, но го бях видяла в София ленд, сега къде ще търся такова /беше към 80 лева/.

Другата ми идея, която си мисля, че повече ще й допадне е нещо като йоника, но с микрофон. Искам да има много основни мелодии, различни тоналности, а също й да се свири на нея. Това ще я впечатли, тя по цял ден пее и танцува, като държи разни играчки като микрофон:) АКо си чуе гласа, много ще се радва Grinning

Мислех също и за кухня или кукленска къща, но май още няма да го оцени това newsm78

Гали, а до каква цена да са подаръчетата за яслата ooooh!

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 13:01 от Небесна

# 237
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте мами и сладки дечица. Hug

Style, честита придобивка и от нас и с здраве да я ползвате.
Ivanichka, на вас кога ви откриха този шум на сърцето?Като ни изписаха от родилното с Иван нашата лична лекарка ни чу шум на сърцето и ни изпрати на кардиолог.Ходихме в 3 Градска на преглед и слава богу не беше нищо сериозно и ни казаха,че ще се оправи. Grinning
Anaise, понеже на нас ни изтича през 2007 г. майнчинството можем да ползваме само нашите 6 месеца неплатен отпуск а на башата го губим.Когато ти изтече майнчинството се подава молба до работодателя,че искаш да ползваш неплатен отпуск за отглеждане на дете.
Колкото до подаръците за коледа и ние още не сме решили какво ще купим на децата. Thinking
Баткото иска много неща - децки лаптоп,скейтборд,пирати и ще видим какво ще изберем от всичко.Малчо пък харесва много коли и може на него да купим някоя голяма кола.  car003
Това е от нас,лека седмица на всички.  bouquet

# 238
Гали, а до каква цена да са подаръчетата за яслата ooooh!

Ами, честно да ти кажа Небесна не съм се замисляла за парите, ама ти сега ме накара да се замисля newsm78
Може би някъде до към 10-15 лева, и аз не знам много ли са, малко ли са и изобщо с тях можеш ли да купиш някакъв сносен детски подарък, ама като сметнеш 20 деца по 10 лв., стават 200 лв, все пак не са малко, абе и аз незнам newsm78. Ние по принцип имаме събрани пари в касата на яслата, ама сигурно трябва да попитам мамите по колко пари могат да дадат за коледен подарък за яслата

# 239
  • гр.София-Красна поляна
gali, в нашата градина със събраните пари  купуваме един голям подарък за там да играят децата защото са там по цял ден.Примерно от тези големите на Чико кухня или фризьорски салон или сервиз и с парите които останат купуваме лакумства и дядо Коледа им ги раздава.
Може така да направите и вие. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт