Идва баба Зима с пухкав сняг ФЕВРУАРСКАТА дружина ще лудува пак

• 11 441
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
  • София
показвамведнага,номойте немогат да се сравняват с тези направени от Мария(майката на Йоанка)
Другия път обещавам да поправя грешката:)
ето и снимките

# 31
Мила снимките  са много хубави, мерси Wink

# 32
да ви кажа колко бебоци се родиха в нашия квартал и блок трябва и ние с мъжа ми да поработим по въпроса Simple Smile

И около мен много бебоци има, ама аз не искам второ.....поне засега

ама вие действайте, аз ще ви се радвам newsm08

И аз така гледам с нотка на радост и лека завист  Twisted Evil, но за сега е абсурдно, ако имам още едно бебе няма да издържа нито физически, нито психически. Crazy Поне сина ми да спеше, по щях да го понесе, но ако трябва да ставам за още 1 бебе, то по добре да не си лягам, аз и така се будя по 10 пъти на вечер.   Sad

Eй, не се заричайте, че аз пред всички се бях зарекла, че няма да родя децата си с малка разлика, а с най-малко 3-4 години ........ И въобще не знам как точно се случи - Божа работа,
И със сигурност няма да спя - вече имам опит от година и 8 м, а ще стане и двугодишен опита ми с хроничното недоспиване, ако Руми не започне да спи като добро дете - без да се буди и да иска да суче Simple Smile))............ че представяте ли си веселбата и двете да ревнат едновременно през нощта за мляко Simple Smile

# 33
вече имам опит от година и 8 м, а ще стане и двугодишен опита ми с хроничното недоспиване, ако Руми не започне да спи като добро дете - без да се буди и да иска да суче Simple Smile))............ че представяте ли си веселбата и двете да ревнат едновременно през нощта за мляко Simple Smile

Ооо, и аз съм от твоята партия, само че, моето смуче Нестле . Чудя се докога ли ще яде нощем smile3507 Хубавото при мен е, че си приготвям дозата с вода в шишето и доза с мляко /в опаковка от витамини, само ги смесвам, давам бутилката и заспивам, не чакам да си го изпие дори smile3508

Последна редакция: вт, 24 окт 2006, 10:24 от Небесна

# 34
  • На небето
Моя син нито суче нито яде, ами е наркоманизиран на тема сокове. Само нощем изпива 1 л. сок. и то само купешки, хитреца  Twisted Evil
А лошото е, че пие докато спи и няма как да му дам сока и да продължа да спя, а му държим шишето с по 20-30мин., че и повече понякога.  Sad

# 35
Моя син нито суче нито яде, ами е наркоманизиран на тема сокове. Само нощем изпива 1 л. сок. и то само купешки, хитреца  Twisted Evil
А лошото е, че пие докато спи и няма как да му дам сока и да продължа да спя, а му държим шишето с по 20-30мин., че и повече понякога.  Sad

Леле, спи и пие Shocked това се казва мързел, да му мисли бъдещата жена Joy

# 36
Е ако му сипеш в шише което е късичко и широко - примерно малките на Авент може да си спи и пие без да му го държиш.
Бебо ако е легнал странично - шишето лежи до него на леглото и той си пие. Ще изпие спокойно половината съдържание.
Аз така давах на Марти. А по някое време започна и да си го държи - тя обаче ми пие само вода нощем.
Пробвай и да му разреждаш постепенно сокчето и накрая да си му даваш само вода. 

# 37
  • гр.София-Красна поляна
Иван пие много рядко вода през ноща.
Аз му оставям чашката на скринчето на леглото,той става пие и си ляга.Със спането също нямаме проблем,много рядко се буди а също така не го преспивам аз а сам заспива. Joy

# 38
мами качих снимки на Ема от вчера, но са доста големи като размер, дано се отворят Simple Smile да видите как позираме с новите чизми и чанта  Joy

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iroussinova/album?.dir=/69a4re2

# 39
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте момичета Grinning

Честит имен ден на Димитър на мама nezistratieva и на Димитър на мама мойри.

Да са много весели,здрави,усмихнати и щастливи. Tada

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 14:43 от zisska

# 40
Честит имен ден на всички именици и от нас!  bouquet
Да са живи и здрави и много щастливи!
Anaise, Ема е голям бонбон!
Ох и Йоана много се буди-минимум по 3-4 пъти на вечер. По тези дни става поне по 10 пъти и иска да пие чайче /лайка с мед/. Давам й го в малко шишенце на авент и  тя си го държи сама, но все пак трябва да спя при нея, защото се налага да й доливам чай. Вечер спи с 6-ти номер памперс. Всичко друго й пропуска и на сутринта и тя и леглото й са подгизнали...
Имаше ли среща миналия уикенд, че ние бяхме "забегнели" пак по пътищата. За този уикенд все още не съм запланувала нищо, а ак го тават топъл, така че ако някой ще ходи към Борисовата или на друго място-да свирка.
Поздрави на всички и приятни слънчеви дни!

# 41
  • Canada
Да са живи и здрави Димитър на мама Нези и Димитър на мама Мойри !
Честит празник на вси4ки, които имат в семейството си  именници!

# 42
  • София
миналата седмица среща нямаше:(
а тази ние няма да сме в София,но ако ходите искам да гледам снимки:)

# 43
мами а на Витоша ходили ви се? ние мислим да се качим с закрития лифт догоре.........бяхме веднъж и на Ема много и хареса, въргаля се по поляните, а ние си починахме и освежихме добре горе......дори да е студено ще и вземем грейка и сме там в събота сутринта, за обяд се прибираме да спим Simple Smile

# 44
мами а на Витоша ходили ви се? ние мислим да се качим с закрития лифт догоре.........бяхме веднъж и на Ема много и хареса, въргаля се по поляните, а ние си починахме и освежихме добре горе......дори да е студено ще и вземем грейка и сме там в събота сутринта, за обяд се прибираме да спим Simple Smile

Супер идея, ние много обичаме планините, обаче нашият татко работи и в събота, така че само в неделя можем да си позволим излетите, да не говорим, че може да предпочетем Стара планина за гъби, че сега уж им е сезона (миналия път набрахме малко). А в събота ние сме в Борисова градина, бяхме там и миналия уикенд с кумовете ни, при това петък, събота и неделя, но не видяхме никой от тук.....

Общи условия

Активация на акаунт