Идва баба Зима с пухкав сняг ФЕВРУАРСКАТА дружина ще лудува пак

• 11 499
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А днес свобоедн ли е клуба?
или да го оставим за утре
Ние сега се връщаме от вън,добре екипирани изарахме един час,мъника много се радваше на снега:)

# 121
Здравейте!Ние с Ели вече 2-ра седмица сме с хрема,така че не ставаме за срещата.Желая ви приятно изкарване,ако се съберете някъде после разкажете как е минало.При нас няма сняг,сутринта малко валя и се стопи,а толкова исках да я разходя Ели из туко що навалял сняг,но скоро и това ще стане.До скоро и много усмивки през почивните дни ви желая!

# 122
А днес свобоедн ли е клуба?
или да го оставим за утре
Ние сега се връщаме от вън,добре екипирани изарахме един час,мъника много се радваше на снега:)
Свободен е, но май организацията ни куца Thinking

# 123
Ако го оставите за утре, ние ще сме свободни и ще се присъединим, където и да е

Мила, Благодаря за поканата!!!

Мими, Благодаря и на теб за предложението!!!

За сега целувки от нас

# 124
Здравейте,
За най-огромно мое съжаление на Руми й тече нослето и не смея да я събирам с другите дечица да не е нещо заразно. Иначе имах огромно желание да поиграе, че тези дни у дома подивя (а и аз от нея). Лошото е, че този следобед и аз се чувствах малко отпаднала, а сигурно си спомняте през бременността колко е неприятно, че почти никакви лекарства не стават........дано прескоча....

За шалчето Руми го отказа още миналата година, както и шапката, затова инструктирах майка ми да й оплете шапка тип чорап с прозорче само от веждите до брадичката, а самата шапка стига до раменцета - така че върши работа и вместо шал. Слава Богу нея все още не може да я маха, но и не се е предала да прави опити, макар че аз я затискам с якето.........
А относно шалчето през нослето, доколкото знам е вредно, защото се овлажнява въздухът, който се вдишва, така че по-добре само до вратлето Simple Smile

Весело изкарване на неделния ден ви пожелавам и много целувки на дечковците Simple Smile

# 125
Да ви разкажа за гостито-първо отидох там доста скептично настроена, но Елена се поотпусна и си игра с другите деца, аз можах да си поговоря с хората, харесахме си един батко и с него падна голяма игра.....изобщо не очаквах такъв развой....

Да пишете утре кога и къде-целувки и лека нощ

# 126
Момичета, вуйчото ще води днес Дени на детски Рожден ден от 11 часа. Но предполагам, че за  след обяда, ще мога да се включа.

Последно за къде ще е срещата, Мими, и аз ти благодаря за предложението, Heart Eyes Hug
Ще ти пусна телефона на лични:)

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 18:40 от Небесна

# 127
Момичета, уговорката остава ли за днес следобед?

# 128
Явно не успяхме да организираме нищо този път. На нас ни варнаха детето преди малко, след рождения ден , я водили на гости. Изобщо не се е сещала за нас, много й било хубаво. през това време ние с таткото й купихме страхотен влак, сега го влачи по пода и крещи от кеф. Влака е дървен , около 30 см локомотив, и 3 вагона, по около 20 см. Стават за пълнене с дребни играчки и е мноо цветен. Благодаря на Стайл за идеята, супер попадение се оказа тази играчка Hug

# 129
Небесна откъде го взехте?

# 130
Ами на пътеките в Младост 1А има едно магазинче/на гърба на най - старата пътека, намира се между магазин за 1 лев и магазин за дрехи, в една засечка. Но имаше по един брой влак от вид, остана един пак голям, но само с един вагон и небоядисан, и един , какъвто е снимала Стайл /тези са по 15 лева, нашият е 20/

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 22:44 от Небесна

# 131
Благодаря за инфото!

Не съм ходила натам скоро, но това е повод

# 132
  • гр.София-Красна поляна
И ние имаме дървено влакче с две вагончета и дървени кубченца които се слагат във вагончетата.
Иван много го харесва, реди кубчетата във вагончетата и ги вози насам,натам. Laughing

# 133
# 134
Здравейте и в този мрачен и кален ден Simple Smile
Явно не само аз се ровя из нета. Мисля, че този списък ще ни е доста полезно за напред, нямам представа дали е пълен, но аз видах поне 4-5 клубчета в близост до нас, а знаех за 2:
http://deteto.info/pages/HIDDENFRAMES.HTML?frame=http://deteto.i … ges/koledata.html
папката РОЖДЕНИ ДНИ И ПАРТИТА, ако не се лъжа Анайс беше питала по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт