Първо ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ, много щастие и успех

Нашата годишнина беше на морето и така се очертава и за в бъдеще, тъй като е на 7-ми септември, а ние обичаме септемврийското слънце и по-хладната вода (на Руми също и хареса - жегите мъчат и нея).
По отношение на неплатения отпуск, аз исках да си го ползвам, но второто майчинство ще се застъпи с първото, така че ще чакам за понататъчни промени в закона или ще имам само една годинка и за двете деца (а искам и в първи клас да съм на линия.......). Като цяло кофти работа - защо ще задължават татковците, като в повечето случаи те са основно отговорни за финансите в семейството. Според мен трябва да е по избор кой ще ползва година или пък кой от родителите по колкото месеци прецени според служебната си заангажираност или т.н...., но това е положението - все трябва да не е като хората......
slan4ogled, от гланцово блокче - трябва да ги разгледаш още в книжарницата, защото не всички съдържат златисти и сребристи листове, а има и цели големи с размерите на кадастрона златисти и сребристи хартии в по-големите книжарници (понякога и в цветарници).
zisska, благодаря за петицията
galia_mi, супер темичка си намерила за украсата, много ми се прави нещо ново - дори открих моите кошнички в един от линковете...........
А хубавата новина при нас е, че моят коледен подарък пристигна по-рано. Както ми беше обещал мъжът ми, ще снимаме Румена по празниците с нов цифров фотоапарат (вместо откраднатия) и вече си имам същия като стария, с който така свикнах
(в "2 be" има много изгодна оферта на модела, която важи до края на този месец - 70 лв по-евтин от старата цена)... Имах проблеми тези дни с една 2 GB SD карта, която не я разпозна фотоапарата, та се разнасях до разни сервизи и пр... смениха ми я и вече всичко е ОК.А другата ми похвала е, че Руми вече почти си оправи режима - спи като нормалните деца между 14 и 16 часа, а не както до скоро от 12 на обяд

Това е за сега от нас.
Весел и приятен слънчев есенен ден
))