Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 10

• 43 424
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
На мен също ми излезе тази реклама, както и много други от както разглеждам гнезда, но по-скъпите са със свалящ се калъф, а по-евтините са цели.
Аз лично бих взела такъв, на който калъфа се сваля и пере. Не знам целите дали и как ще са след пране. Абсурдно е да сложа бебето в нещо, което не съм изпрала.

# 151
Не съм ги разглеждала подробно, но ако е така, действително не е оферта Simple Smile Иначе ми е правило впечатление как някои такива малки производители снимат продуктите си опънати на пода примерно. То е ясно, че ще се пере, но все пак...

На мен също ми излезе тази реклама, както и много други от както разглеждам гнезда, но по-скъпите са със свалящ се калъф, а по-евтините са цели.
Аз лично бих взела такъв, на който калъфа се сваля и пере. Не знам целите дали и как ще са след пране. Абсурдно е да сложа бебето в нещо, което не съм изпрала.

# 152
  • au bout du monde
Аз си хапвам, особено сега на морето повече.

# 153
  • София
Аз сладко си позволявам доста често. Особено в тази жега не мога да се лиша от сладолед. Затова пък не ми се ядат вафли и шоколади, отново заради горещините.

Днес направих обременяване с глюкоза, и резултатите ми са повече от чудесни, така че вече и вина не изпитвам задето не се ограничавам от сладкото.

# 154
И аз си позволявам спокойно сладко. Според мен просто има сладко, което е окей за често - тъмен шоколад, качествен сладолед, плодове, домашни кексове, домашни кремчета, плодови салати, домашни палачинки и домашно сладко - колкото и да ям не чувствам повече вина, отколкото от нормално ядене. Има и сладко, което е окей по малко и на рядко - всякакви вафлички, бонбончета, кифли и кроасани от магазина, захаросани торти с фондани от странни сладкарници и “сладки дреболийки” от магазина, които са с кошмарно много калории, а нищичко полезно в тях. Такива гледам да ям по една хапка, ако ми се дояде, но да избягвам да ям цяло или прекалено често. 😊

# 155
Ако няма проблем с глюкозата не е никаква драма човек да си похапва сладко .Обаче, ако има колкото и да е домашен един кекс няма да помогне и не е ОК.😂След десетина дена и аз ще правя обременяване, дано ми се разминат тези проблеми, че хубаво сладко няма да ям но с половете как ще се огранича идея си нямам.Само при мисълта ми се реве😭😁

# 156
Момичета, днес бях на преглед и малко се отчаях. Бебето било седалищно, а сравнявам с баткото, че по това време вече беше с главичката надолу. Лекарката и тя не ме обнадежди много за обръщането..

# 157
Момичета, днес бях на преглед и малко се отчаях. Бебето било седалищно, а сравнявам с баткото, че по това време вече беше с главичката надолу. Лекарката и тя не ме обнадежди много за обръщането..

Аз съм в 26 седмица почти, и не е имало 2 пъти в които да ида и да е в една и съща поза(напоследък ми се наложи да ходя доста често през последният месец). Има още много време да се обърне, големият ми син се завъртя окончателно чак в осмият  месец. Аз наистина не мисля, че имаш повод за притеснение Simple Smile

# 158
Дано, просто ме изнерви и лекарката, която каза да не се надявам прекалено..

# 159
И при мен бебето беше седалищно(26г.с) на прегледа в началото на юни. Лекаря каза също,че може би няма да се обърне, но все пак има шанс. Понеже се следя и на частно и по здравна каса и горе-долу ходя на 15-20 дни. След 2 седмици беше вече главично и аз супер щастлива естествено , но след няколко дни пак се обърна седалищно. Поне така си мисля, защото не го усещам така добре както, когато е главично.
Моят съвет е да не се притесняваш. Според мен си има време, а и има упражнения за смяна на позицията, които до колкото съм чувала са доста сполучливи.

# 160
И аз сега съм 26гс. Другата седмица ще ходя при моя лекар, че днес не бях при него да видим какво ще каже

# 161
Дано, просто ме изнерви и лекарката, която каза да не се надявам прекалено..

Тя пък много знае, те първа сега стават супер активни и се търкалят като бурета в коремите ни.Моят специално имам чувството че ходи на разходки, на море ли е на планина ли е, но е много активен, да не му е уроки🧿
Няма как тази лекарка да е сигурна, до 2 месеца дали няма да се завърти,врели не кипели

# 162
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз също похапвам сладко, но не всеки ден, а и предимно гледам да приготвям домашни десерти. Също така, ако ползвам бяла захар, намалявам количествата. Ползвам също за подслаждане банани, сушени плодове, мед, еритритол, Мусковадо, а днес си купих и кленов сироп. Обаче много се разхождам и се успокоявам. 😁 Когато изляза на разходка с куч вървя доста бързо и ставам вир-вода, сменям тениската, защото няма сухо местенце по нея, хахааа. За юни имам 200км. вървене.

# 163
  • София
Monika, не мисля, че имаш какво да се притесняваш за позицията на бебето към този момент.

Но все пак оставям този сайт, за всички, които се притесняват дали няма да остане седалищно - https://www.spinningbabies.com/

# 164
Относно тези гнезда четох, че били опасни: https://www.fda.gov/consumers/consumer-updates/do-not-use-infant … -risk-suffocation

Но и техните препоръки да се оставя бебето по гръб не ми звучат ок. Племенникът ми го слагахме на страни и го подпирахме отзад с нещо като сменяхме страните.

Аз лично все пак се понаплаших и май няма да купувам гнездо защото наистина ми изглеждат прекалено меки, а навсякъде пише, че бебето на по-твърда повърхност трябва да спи.

Общи условия

Активация на акаунт