Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква слънцезащитна козметика използвате на морето?
Какви са препоръките за избор на слинг за новородено?
Кои са препоръките за избор на електрическа помпа за кърма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква слънцезащитна козметика използвате на морето?
-
Какви са препоръките за избор на слинг за новородено?
За новородени се препоръчва използването на еластичен слинг през първия месец. Важно е да изберете удобен и сигурен модел. Можете да се обърнете към Слинготека, където предлагат безплатен еластичен слинг за новородени при покупка на носилка, което ви позволява да изпробвате различни марки и да научите как правилно да поставите слинга.
-
Кои са препоръките за избор на електрическа помпа за кърма?
При избора на електрическа помпа за кърма е важно да се вземат предвид фактори като мощност, удобство и функционалност. Някои популярни модели включват Medela и Avent. От решаващо значение е да изберете устройство, което отговаря на индивидуалните нужди и предпочитания на майката, като същевременно имате предвид цената на уреда.
-
Какви са препоръките за избор на бебешко креватче?
-
Какви са препоръките за избор на електрическа люлка/шезлонга за бебе?
Аз от 2-3 дни се будя с подути пръсти на ръцете, не много подути, но все пак. Интересно, че вечер спихват. Краката лятото така или иначе ми отичат от жегите, особено ако съм седнала дълго време. При тях не констатирам разлика от предишните лета.