Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 10

• 44 568
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Bobby_g, благодаря ти за разбирането, имах нужда само от това ❤️ В понеделник ще звънна на док, тъкмо да го проследят още един ден и да имам още по-точна информация.

# 496
Аз имам проблем с главоболието...от няколко дни е абсолютен ад.Нищо не ми помага, пих парацетамол, слагам студени компреси.
Кръвното ми е ниско,което за мене е нормално, значи проблема не идва от там...
Не издържам вече, плаче ми се от болка.

# 497
Аз даже не ги изчетох тези десетки постове за кучета...

Бях на преглед, 28 седмица бебко е 1480. Много ми се стори, докторът каза, че имало пик в растежа и било нормално и много добре. При вас така ли е?
На мен ми остават три седмици работа в офиса и после от началото на 8-ми месец излизам в малко отпуска и почивката ми започва Simple Smile Работата ще ми липсва, но вече едва издържам по 8 часа седнала и само се чудя за какво да стана да се разходя. Дълго време в една позиция ми е зор.

# 498
Аз имам проблем с главоболието...от няколко дни е абсолютен ад.Нищо не ми помага, пих парацетамол, слагам студени компреси.

Някъде назад някой беше писал, че е по-добре да пийнеш половинка истинско хапче за глава, отколкото да се тъпчем с парацетамоли.
И аз питах моя лекар -каза, че половин беналгин нищо няма да навреди, все пак вече имат плацента. Ако положението е много зле, питай твоя док какво ще каже.

# 499

Аз бях така няколко дни. Започнах да се налиеам с много вода със стъкче мента и един лимон вътре. Писах го и по-нагоре. В една кана 2 л. слагам мента и един лимон и ги заливам с вода. Това до обяд го изгълтвам и пак пълня каната. Старая се да я изпия следобяд и мисля че ми помогна. Поне при мен главоболието спря.

# 500
Ехааа, момичета, много хубаво звучат тези размери. Аз последно ходих на 22.06, тогава бях в 24 седмица и бебчо беше 570гр, което ми се вижда много далеч от това, което пишете вие.
Иначе днес бях една импровизирана мини фотосесия с една приятелка. 😂 Близо до Пловдив има едно много популярно място сега и ме изнуди да идем да се пощракаме.

# 501
М_Оливия,при мен го измериха в 28+5  1240 грама не знам док каза,че е ок

# 502
За кръвното моята акушерка каза, ако вдигна Долна граница над 80 да и звънна. Стана на въпрос от това, че на предната консултация ми измери първоначално кръвно 130/80, при положение че аз съм с постоянно максимум 110/70. Незнам някоя от вас има ли подобен проблем, от притеснение в лекарски кабинет кръвното ми се покачва, трябва да го измерят втори и трети път понякога за да се види, че е моментно състояние, породено от страх ли незнам и аз точно как да го обясня.

# 503
bubamara , точно ти тогава ме сети за водата с лимон и мента и пия в обилни количества.Мисля че над 3л правя на ден, не ги следя.

Док иначе каза, че мога и цял беналгин да пия, но аз все още се въздържам, докога обаче, не знам.

# 504
При мен също се случва нещо подобно , аз попринцип съм с 100/60 и от 1-2 седмици 120,125/70 , когато бях на ФМ ми беше 122/70 и им казах , че за мен е високо даже и те ми казаха , че трябва редовно да се следи и доки да следи да преклампсия . Силно се надям вско да е наред и просто да е биро нещо време и при меп и при вас .☘

# 505
Аз от началото си карам с 120/80, а дори 130/80 и доктора също ми каза за долната граница да внимавам да не се покачва над 80. Няма да крия, че се притеснявам с тези стойности да не развия прееклампсия , но следя и така . Пия повече вода задължително.А преди бременността винаги съм била с ниско кръвно.

# 506
И аз се притеснявам много от това. Миналата бременност и кръвно вдигах, и бях с отоци, абе добре че се роди 10 дни по-рано здрава. Сега обаче още е рано 🙄 Аз продължавам много да внимавам с какво се храня и меря кръвно всяка вечер. Да ви разсмея малко, как се чувствам аз и как ми изглеждат другите бременни:

# 507
Момичета следете тази прееклампсия . Аз с първото дете чак към 37 седмица започна да ме боли глава , да ме сърби корем и докторите тук уж казваха че вс е ок. Само че като тръгнах да раждам кръвното ми скочи ужасно.  Сега следят протеина в урината, ако има е опасно . Аз знам че главоболието е един от симптомите , естетвено има много други причини за главоболие също. Вчера и аз имах от дясната страна само , хапнах малко шоколад и ми мина

# 508
Ами на обикновена урина излиза ли ако има нещо и ако да какво ще пише

# 509
Хариомче , винаги обикновенна ми взимат тук . Не са ми взимали стерилна

Общи условия

Активация на акаунт