Единадесети клас - лятно емоционална

• 40 907
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Е, как да пожелаят ... аз още го ползвам за заплаха Joy

# 541
  • София
Кварталното ок, ама зависи от квартала. От нашето квартално избягах и с първото и с второто дете и не съжалявам.
Иначе се радвам,че ни остават още две години.

# 542
  • София
То има ли смисъл да стремим към добро образование изобщо. Светът се е обърнал нагоре с краката. Фалшиви думи, фалшиви ценности. Оптимизмът е труден, но не невъзможен. Обърсваме си сополите и продължаваме.

....Това щото темата е емоционална...

# 543
  • София
Има смисъл, разбира се!
Колкото и да е обърнат, колкото и да се обръща, колкото и да се опитват да ни стопят, обезличат и каквото още се сетите, винаги ще има нужда от шепа умни и образовани хора, хора с мнение, характер...
Това, което имам като вътрешно усещане е, че ще се увеличи пропастта между образовани и необразовани, между бедни и богати, между хората с висок и нисък социален статус.
Просто, който успее да се съхрани, ще го бъде. А тук вече няма ценности, има инстинкт за оцеляване и самосъхранение. Да не забравяме, че преди всичко, ние сме животински вид.

# 544
"Аз съм и ад и рай "- в действие!!!
    Само се моля за още малко здрави нерви , да завърши и да видите какъв бал ще си спретна.Лично за мен!

# 545
  • София
Променят се нещата - за добро или за зло. Дано децата да са по в час от нас, че ние вече не виждаме много светлина в тунела, освен лято ...

# 546
  • София
Забранявам такива минорни настроения през лятото! Хау! Я кажете нещо за море, за купони, за гаджета...

# 547
  • София
Стягаме отново багажа. Тоест, аз го стягам. Младежът втори ден не може да навакса със сън. Мрънка, че било много топло в София, ама на морето екстра си било. До последно съм на работа. Ходя на разкрасителни процедури по нощите, след работа (добре, че съм си красива по принцип, та става бързо Joy )
Обещала съм му да го разведем из всички тайни, не толкова тайни и  гъчкани места в Лозенец, придружени със съответните срамни  спомени от младостта на майка му по тези места. Според него, това звучи като ретро филм, на който много щял да се смее... Аматьор! Joy

# 548
  • София
Еее, стига де! Не ми казвай, че ще му оправям багажа до 18! Tired Face

# 549
  • София
Не, бе...
Аз пера и ги оставям в стаята му. Той си стяга багажа за 15 мин. Очаквам да се сети, че трябва да го събира, когато тръгнем.

# 550
  • София
Ох, и аз му вадя нещата и той си ги събира, но се надявам скоро да престана да имам участие в този процес. Девойките започнаха да си редят абсолютно самостоятелно багажа на 11-12. Или да нямам такива надежди?

# 551
Ее, ти не спирай да се надяваш!
   Наборката обади ли се?

# 552
  • София
Е гаджетата ги обсъдихме, морето се пренасели, останаха купоните.

За коктейли да си говорим може ли? Дайте идеи да забъркам някоя адска смес.

За багажа - тази година официално аз багаж вече не събирам. Оказа се, че могат и сами. С каквото са си взели с това си ходят. Само банския и кърпата на набора сложих в празната му чанта. За всеки случай. Девойката сама си взе три чифта бански. От нейната чанта тайно извадих това- онова.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 15:07 от *Tulip*

# 553
  • София
Аз съм на Аперол шприц /с Просеко и сода/.

Марулета, не, само аз се обаждам, а тя не винаги си вдига телефона. Smirk

# 554
  • София
Що бе, събира го самостоятелно, в резултат на което беше взел мои дънки, вместо негови. Joy
Видял на простора черни дънки, свалил и прибрал в багажа. На втория ден ми звъни, за да ми се оплаче, че дънките му се спрали много в пералнята, на каква Т пера?
Прибра се, вади багажа и ми показва дънките, обяснявайки ми, че не е могъл да ги вдигне над коленете. Е, как ще успееш, не виждаш ли, че и моделът не е точно твоят? Joy

Общи условия

Активация на акаунт