Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 92 859
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 105
  • Plovdiv, Bulgaria
В групата от ФБ твърдят, че в Пв има резултати?!?!?! Не ми се струва логично, но бързо някой да от Пв да потвърди/отхвърли ...
Няма още Sad

# 106
Дано не ни готвят някое парче и да остане за утре  като прецедент, за да ни мъчат …

# 107
Чудя се дали не ги бавят, заради слухове, че учители щели да оформят на база НВО?

# 108
  • София
Дано не ни готвят някое парче и да остане за утре  като прецедент, за да ни мъчат …
Ааа,пепел ти на клавиатурата... Ама такъв гаф май не е имало.

# 109
  • Стара Загора
Нашата по математика написа оценка за 2 срок, а годишна не Sad

# 110
  • Бургас
Чудя се дали не ги бавят, заради слухове, че учители щели да оформят на база НВО?

не са слухове, явно е масова практика, самите учители щом го казват...
и едва ли чакат това, защото най-вероятно винаги си е било така.

# 111
  • София
Не мисля. Учителите нямат право да оформят на база НВО.
Друг е въпросът, че много от тях си разиграват коня безнаказано.
Не мисля и че "забавянето" е умишлено. Никой не е упоменал точен час за излизане на резултатите. Днес ще е по някое време.

# 112
  • София
Късмет на всички днес! Толкова бързо сте изписали предишната и тази тема, че реших, че има резултати /но не - току-що проверих/.

# 113
  • София
Миналата година аз звънях на РУО София да питам кога ще ги пускат, има ли желаещ да им звъне?

# 114
Няма как да има само за Пловдив. Едновременно се появяват за цялата страна
Преди две години излизаха поетапно, не наведнъж. Явно всяко РУО излива информацията по различно време. Но са в един и същи ден, да. То няма и накъде повече да чакаме от днес.

# 115
Качени са само резултатите по Изобразително изкуство

# 116
Винаги излизат заедно, но иначе наистина всяко РУО вкарва по различно време, просто не са видими в системата. Имаше един случай, когато по някаква причина се виждаха само резултатите мисля за Смолян поради нечия грешка.

# 117
  • София
Миналата година аз звънях на РУО София да питам кога ще ги пускат, има ли желаещ да им звъне?

Една приятелка им се обажда - "в рамките на днешния ден".

# 118
  • София

Хайде да залагаме що е то ДЕН... до 00:00 часа, до астрономическия залез, докато се стъмни, до 17:30 когато е обичайният край на работния ден в министерствата...

# 119
  • София

Поне са уточнили, че ще е днес.
За справка няма нищо, току що проверих.

Маги, не дърпай дявола за опашката Laughing

Общи условия

Активация на акаунт