Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 92 849
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 120
Кога децата завършват основно образование -след седми или след осми клас?

# 121
Ама дайте им време, все пак, това е мон, държавна работа - бавно и лежерно. В крайна сметка те зор нямат, само ще ги плюем ако объркат нещо.

# 122
Kira12, След седми.

# 123
  • София
След седми. Сега ще им дадат дипломи за завършено основно образование.

# 124
  • В центъра на моретата
Ей, не се подкрепвайте много по последната точка в анкетата, че ако ги пуснат чак в края на работния ден на държавната администрация - няма да сте в състояние да ги видите  Simple Smile)

# 125
  • гр.Варна
А в училищата кога виждат оценките на учениците от НВО?
Чувам за много приятелски деца,които не са оформени,защото учителите им чакали резултати......

# 126
Ама дайте им време, все пак, това е мон, държавна работа - бавно и лежерно. В крайна сметка те зор нямат, само ще ги плюем ако объркат нещо.
[Бе те хубаво бавно и лежарно, ама знаят ли на колко хора саботират работата в момента. ]

# 127
  • София
Айде само да не се обиждаме на държавни служители. 🤣 Като във всяка сфера- има хора, и хора.

# 128
  • Бургас
е по-добре след някой друг час, отколкото с грешки от бързане.
на мен ми се искаше уикенда да ги обявят, не ми се искаше по телефон да му кажа резултата. но ще го преживея Simple Smile

# 129
  • София
Маги, заключвай в касата и действай Joy

Успех на всички. Дано обядът, вечерта са усмихнати за всички.

Нека някой с точки от състезанието на НПМГ, да потвърди как са записани резултатите.

За Оли по География са преизчислени спрямо максимума за страната = 197т. (на дете от СЗ).

Стискам палци на тези, които са имали някакви проблеми и са липсвали в темата.Hug

Преди незнайното рошаво ИТ да натисне копчето в системата, ще трябва куп виШи държавни служители да изхабят тон мастило за подписи.

# 130
  • София
Аз пък мисля, че учителите бавят оценките, за да подпомотнат децата. Ако например някое има по-нисък резултат на НВО, учителят ще му даде по-висока оценка в дипломата. При нас остават да се поставят оценките по български и това ме наведе на тази мисъл - госпожата е много свястна и не мога да си представя друга причина защо иначе би бавила оценките.

# 131
  • Бургас
излязоха

# 132
  • София
е по-добре след някой друг час, отколкото с грешки от бързане.
на мен ми се искаше уикенда да ги обявят, не ми се искаше по телефон да му кажа резултата. но ще го преживея Simple Smile
И аз така, но не защото трябва да казвам резултатите по телефона (тя ще си ги види), а защото сега като съм на работа и няма да мога да дам воля на емоциите си каквито и да са те.

# 133
  • Пловдив
Чудя се дали не ги бавят, заради слухове, че учители щели да оформят на база НВО?

не са слухове, явно е масова практика, самите учители щом го казват...
и едва ли чакат това, защото най-вероятно винаги си е било така.
Миналата година нашите учители изчакаха НВО и тогава ги оформиха. Даже на моя бяха писали 5 по БЕЛ, но след резултата от матурата изтриха оценката и му писаха 6. В случая беше в наша полза и не ми пречеше, но и да му беше оставила 5, това нямаше да промени нещата( на матурите изкара високи резултати). Успех на всички Hug

# 134
  • София
Хайде честито!
Нашите дългоочаквани резултати са 88 БЕЛ и 99 МАТ.
Момче

Общи условия

Активация на акаунт