Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 92 888
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Миналата година излезе детайлна статистика през интервали от 0,25.

# 256
Ох момичета, даже не смея да споделя резултати,като гледам вашите. Но тази пандемична година му се отрази много зле на сина ми. Като слушам статистиката, май само на него.Казват,че резултатите са най-високи за последните три години.Вашите деца са супер, браво на тях.  На нас няма да ни стигнат за двете желани училища.

За статистиката-БЕЛ-85.500  МАТ-67.250

# 257
Има ли вече статистика за София ?
Не откривам нищо на портала на РУО-София.

Слънчевата, това означава ли, че не се гледа оценките от свидетелството.
За природни науки се интересувам.

# 258
  • София
Ох момичета, даже не смея да споделя резултати,като гледам вашите. Но тази пандемична година му се отрази много зле на сина ми. Като слушам статистиката, май само на него.Казват,че резултатите са най-високи за последните три години.Вашите деца са супер, браво на тях.  На нас няма да ни стигнат за двете желани училища.

Същите като на сина ми миналата година! Бала стига за френската, но той не искаше френски, за 133 не стигна, приеха го в 32-ро.

# 259
И аз да се включа с резултати:
77,0 - БЕЛ
79,5 - МАТ
Момче, София

# 260

Всички деца са чудесни, няма наши - ваши! Успех, всичко ще се подреди.

# 261
  • София
Милена, не е оправдание стоенето в къщи, за някои деца това наистина е сериозен препъни фактор (у нас също уви). Има си учители, които го вдъхновяват, но от екрана не се получи и определено този резултат е максимума му. Яд ме е, знам че може повече, но не в този момент. Щастието е навсякъде. А и достатъчно съм разочарована от елитна гимназия, за да нямам никакви очаквания сега. Да са здрави - може да е банално, но е най-важното.

# 262
  • София
Исках да ви попитам сега какво да очаквам : ще качат оценките от свидетелството ли, а тези оценки ще бъдат ли преобразувани в точки? И после ще излезе ли сумирано колко е общия бал? Знам, че мога да си го сметна, но питам какво още да чакам в сайта на мон?

# 263
  • София
Има ли вече статистика за София ?
Не откривам нищо на портала на РУО-София.

Слънчевата, това означава ли, че не се гледа оценките от свидетелството.
За природни науки се интересувам.

Природните е друго.
На сайта на НПМГ има информация.

Моята опция я няма в статистиката, та отбелязах последната. Не съм недоволна, но е малко.

# 264
  • София-Младост
Исках да ви попитам сега какво да очаквам : ще качат оценките от свидетелството ли, а тези оценки ще бъдат ли преобразувани в точки? И после ще излезе ли сумирано колко е общия бал? Знам, че мога да си го сметна, но питам какво още да чакам в сайта на мон?
Да оценките от свидетелството ще се преобразуват в точки. Сама можеш да си сметнеш бала, зависи за кое училище, масовото е 2*НВО+БЕл+МАТ, някъде утрояват математика, другаде искат и физика примерно..

# 265
  • София
Взимат се оценки от свидетелството, но са различни.
За всички природни науки, както и за икономическо развитие, се взима оли.
https://npmg.org/%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b5%d0%bc/2021-2/

# 266
Къде на сайта на МОН излиза тази детайлна статистика, за която говорим?

Миналата година излезе детайлна статистика през интервали от 0,25.

# 267
  • София
Аз съм много доволна от моята дъщеря Heart Eyes
математика 87.500
БЕЛ 80.500

Желая на всички деца да намерят най-доброто училище за тях Heart Eyes

# 268
  • Варна
Моля ако мернете статистика за Варна, да кажете. Благодаря

Ние мислим да ходим да гледаме работата му по БЕЛ. Доста под очакваното е. Той твърди, че нищо няма да разберем. Но искам да видя защо е толкова порязан на преразказа.

# 269
  • Стара Загора
Статистиката на сайтовете на руо -та
Стара Загора РУО -Вдигна телефона една госпожа. Питам за статистика за успеваемост за 7 клас.
-Да , след месец очаквайте.
 -МОЛЯ, защо .
Усети, че нещо различно питам от това, което си мисли явно и говори с някой .
Каза- да ще има, проверявайте

Общи условия

Активация на акаунт