Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 93 511
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Поглеждам 5 изписани страници  Викам хайде имаме новини и ми стана едно такова...
Ох, дано не ни държат много под напрежение.

# 61
Успех, деца, заслужихте си го, а и ние майките се измъчихме, особено с това чакане за резултати Simple Smile

# 62
Хайде на всички - успех! то е ясно, че накрая всички ще пием - кой от радост, кой от мъка, но аз пак да напомня - това е само капка в морето от изпитания, успехи и провали, които очакват нашите деца. И, за съжаление, нещата, които ще направят живота им щастлив хич не се изчерпват с висок резултат от НВО. Ако беше така, щеше да е много лесно - взимаме си всички една година почивка от работа, учим, като ненормални с децата - и бам, всички по 100т. Ама не е. Всичко е пред тях и дано станат добри хора, постигащи мечтите си.

# 63
Благодаря на Кали за темата!

Успех и по-високи резултати от очакваните на всички съфорумски деца!

Май много закъсняват вече.
Изтръпнах, като видях точките от оли.

# 64
  • Ланкър, планините Овнерог
Благодаря за темата
Идвам тук да си треперя

# 65
Добрутро и от мен:)
Ако чиновниците в МОН са като мен и пият кафе до обяд, хич и не очаквам резултати скоро.
Това чакане да ви кажа ме побърква. За пореден ден цикля на работа. Имам едно голямо дело на бюрото си, което изисква много концентрация. Ами, не мога и не мога да го почна. Главата ми е в облаците.

# 66
Успех на всички деца и родители днес. Дано всеки получи това, което желае и да е щастлив с новото си училище.❤🌹

# 67
Да кажа, че преди малко се появи и резултатите от изпита по способности в сайта на МОН. Който още не знае резултата, може да провери.

Все още няма по МАТ и БЕЛ.

Успех на всички!

# 68
  • София
Йееее, оформен е по БЕЛ и без резултатите. Току що ме зарадва школото с годишна шестица Hug
Хайде сега и по МАТ така да стане, въпреки че не ни е балообразуващ предмет.

Всичко е пред тях и дано станат добри хора, постигащи мечтите си.
Ох, ето на това и аз най-много се надявам. И да са живи и здрави Flowers Four Leaf CloverGift Heart

# 69
успех на всички! Flowers Four Leaf Clover
и аз гриза нокти заради едно дете, май се впрягам повече от биологичните му родители

# 70
  • София
Успех на всички деца днес!
Да са доволни и удовлетворени от постигнатите резултати.

# 71
Изгризах си ноктите... Според мен трафикът към сайта на МОН тия дни е невиждан. Аз редувам него и този на НГДЕК, тъй като се надявах да качат ключа с верните отговори от вчерашния изпит по история. На дребната не й се сторил труден, пък да видим.
Успех на музикантите днес!

# 72
Всички ли имате нанесени оценки от олимпяди? В профила на детето няма нищо нанесено.

# 73
  • София
Привет-мривет, не виждам да има резултати и аз...
Не е оформен само по математика, и то за годината, надявам се да не му спретне номер в последния момент, че няма да ми помогне нищо успокоително....

# 74
Добрутро и от мен:)
Ако чиновниците в МОН са като мен и пият кафе до обяд, хич и не очаквам резултати скоро.
Това чакане да ви кажа ме побърква. За пореден ден цикля на работа. Имам едно голямо дело на бюрото си, което изисква много концентрация. Ами, не мога и не мога да го почна. Главата ми е в облаците.
Аз съм с писмена защита така.

Общи условия

Активация на акаунт